mirjana_ns
Zainteresovan član
- Poruka
- 119
http://www.esprit.co.uk/index_newsl...roducts&division=bags&category=season preview
Evo par lepih modela kosuljica...
Evo par lepih modela kosuljica...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dragi Očee, više puta sam se "kačila" i to u belom- uglavnom...Belu košulju smatram svojom dobitnom kombinacijom.S belom košuljom častim sebe za NG, u beloj košulji idem i prvog radnog dana- nakon odmora- kao danas...Mantra...
Ali, ajd da vidite jednu od mojih omiljenih casual kombinacija- fRamerice, bela košulja i kraći blejzer...![]()
I ništa od ovog nije Prada....![]()

Mozhda je bila ovakva ili slicha tema...u tom sluchaju ...CLOSE...
a, ako nije...mogla je da se postavi na bilo kom Pdf...
Zhena u beloj koshulji...preko dana...ili uveche...bilo kada...
Da li bela koshulja uopshte zauzima delic vasheg garderobera...da li navedeni odevni detalj ima neku prednost nad ostalim...ili je samo jedna od mnogih stvarchica u garderoberu...?
zbog posla.Tako da ih nosim ka mi dodje.A nosim je i uz suknjice i uz farke,imam i kravatu koju sam maznula od caleta
inace volim da se oblacim opusteno vise sportski ali bela kosulja je nesto stvarno posebno, imam ih dosta i nosim u raznim varijantama u svim mogucim i nemogucim prilikama
... ne volim mnogo kosulje pored belih dolaze u obzir samo jos crne klasicne.

Ali je obozavam
jer moze jako lepo da se kobinuje za dnevne i nocne varijante . 

...podseća me na jedan Springfield-ov model...Moja najnovija , danas sam je dobila
![]()