Bela košulja...

Mozhda je bila ovakva ili slicha tema...u tom sluchaju ...CLOSE...
a, ako nije...mogla je da se postavi na bilo kom Pdf...

Zhena u beloj koshulji...preko dana...ili uveche...bilo kada...
Da li bela koshulja uopshte zauzima delic vasheg garderobera...da li navedeni odevni detalj ima neku prednost nad ostalim...ili je samo jedna od mnogih stvarchica u garderoberu...?
imam samo bele kosulje trenutno :D
nema nikakvu prednost, nego jednostavno obozavam bele kosulje, deluju veoma neat i vrlo su lako prilagodljive razlicitim kontekstima u smislu razloga odevanja :D

Mozhda je bila ovakva ili slicha tema...u tom sluchaju ...CLOSE...
a, ako nije...mogla je da se postavi na bilo kom Pdf...

Zhena u beloj koshulji...preko dana...ili uveche...bilo kada...
Da li bela koshulja uopshte zauzima delic vasheg garderobera...da li navedeni odevni detalj ima neku prednost nad ostalim...ili je samo jedna od mnogih stvarchica u garderoberu...?

Имам беле кошуље, али их не носим, јер сам констатовала да су ми кошуље неудобне. Иначе радо носим беле
мајице, тунике итд. Бело ми добро стоји, посебно лети, кад поцрним.:cool:
Волим комбинацију црно-бело, ако су ствари лежерне, и ако се дода неки занимљив детаљ, то уопште не изгледа,
конобарски. ;)

U kombinaciji sa crnim pantalonama, jedino ako je neki džemper preko nje, crveni, sivi, i uskladjen nakit.To baš treba paziti..
Inače, kad treba ostaviti utisak na intervjuu- obavezna je:super:

Imam 5-6 raznih modela, i obožavam ih, pogotovo kad nemam ideju šta obući.
Jedini problem je jutarnje peglanje, jer baš treeeba vreeemeeena...pa često odustanem od bele košulje.

I mrzim kad devojka obuče belu košulju ispod sakoa, i izbaci kragnu..to mi je baš seljački...

:thumbdown:

Evo bela košulja za uveče, za bilo koji stil oblačenja, i bilo koju priliku - dole nešto tesno, crno (ili tamno) ako je suknja može i kratko i sve dužine, gore bela košulja, kao muška, ili sa čipkom, belim vezom, karnerima i sve zavisi samo od frizure, šminke i nakita - može da ima klasičnu, ili ultramodernu frizuru, svih dužina i boja, i njome, u stvari, određije stil celokupnog izgleda.
Čak pristaje i svakoj građi tela.

Back