Bela košulja...

nesto razmisljam, mislim nemam ja belu kosulju... ne nosim ja to, samo crnu jednu-"svadbe&sahrane" i jednu plavu zesce izlizanu sa kratkim rukavima indijsko platno mnooogo udobnu za leto...onda skapiram, lazem nosim neke stare caletove x brojeva vece bele kosulje kratkih rukava...............sve sto vise odgovaram na ove teme odevanja, pocinjem da dobijam zabrinjavajucu sliku svog izgleda :neutral:

Mozhda je bila ovakva ili slicha tema...u tom sluchaju ...CLOSE...
a, ako nije...mogla je da se postavi na bilo kom Pdf...

Zhena u beloj koshulji...preko dana...ili uveche...bilo kada...
Da li bela koshulja uopshte zauzima delic vasheg garderobera...da li navedeni odevni detalj ima neku prednost nad ostalim...ili je samo jedna od mnogih stvarchica u garderoberu...?

da :)
Bela kosulja ima cudnu moc....(to vam kaze neko ko ima 10 crnih kosulja, njih volim vise ali ne ostavljaju isti utisak)

Bela kosulja, pa jos ako je klasicnog kroja...ne bih to u zivotu obukla. Imala sam jednu, pet brojeva vecu, do pola butina, ali na nju je obavezno morao ici hipi-prsluk, Nosim jedino leti neke nazovi kosuljice bez rukava. Inace belu boju nosim, ali kad je u pitanju kosulja...ne znam, imam neku averziju, deluje mi kao uniforma,a na njih sam alergicna.

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
na celo, stavljam prst na celo
glava mi aterira i drhti mi telo

Ref. 2x
Hej sta je meni
sto ja idem uvek drugoj zeni
hej stani malo ni do jedne
tebi nije stalo

Zrelo, nekad razbilo se celo
na milion delova na tanko i debelo
smelo, nekad otiso sam smelo
i od prave ljubavi stvorio obelo

Ref. 2x

Dijabolik, to sam sada ja
alkoholik, to me ubija
melanholik, to me razbija

alkoholik, to me ubija
melanholik, to sam sada ja

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
na celo, stavljam prst na celo
glava mi aterira i drhti mi telo

Ref. 2x
Hej sta je meni
sto ja idem uvek drugoj zeni
hej stani malo ni do jedne
tebi nije stalo

Zrelo, nekad razbilo se celo
na milion delova na tanko i debelo
smelo, nekad otiso sam smelo
i od prave ljubavi stvorio obelo

Ref. 2x

alkoholik, to me ubija
melanholik, to me razbija

alkoholik, to me ubija
melanholik, to sam sada ja

:shock: De bre ti vadiš te stihove? :-|

Kad sam je kupila, mislila sam da cu je nositi dok se ne raspadne. Bela, prugasta tj. rebrasta, strukirana, sa karnerima, volanima, trakicama...i eno, pozutela jadna, jedini put sam je nosila na odbranu diplomskog.

Muerte vaskrsla ti tema...jel ovo neki znak ?

Eee Mirka...samo sam čekao da leto dodje kod nas...znao sam da će vaskrsnuti...ali nisam znao da leto dolazi u julu...(kod nas)...
...Čitava Azurna obala...Costa Dorada...Costa Brava...i Costa del Sol....su pune butika samo sa belim košuljama...a tete milionerke u St. Tropez-u silaze sa svojih brodova isključivo odevene u bele košulje...
...vidim i kod nas mnooogo žena je u belom...

Back