Bela košulja...

Ćao.:D
Ma, naravno da misli na čednost... Gde ima bela košulja sa, npr, dubokim dekolteom? :lol:Nekako ne ide jedno s drugim...Samo crne košulje imaju dekolte. Crne košulje nisu čedne i nevine. A bele imaju bezbroj dugmića... :)

Pa dok ih raskopcajuuuuu...:)

Bela kosulja je klasika u zenskoj garderobi..ja je volim i nosim..druga je prica sto ih mnogi podsvesno izjednacavaju sa radnom garderobom..

imam, volim, nosim :)
za stroge varijante, za opustene, poslovne, elegantne... diskretna, uklapa se lako, istice ogrlice, obicno antipod vesa koji nosim
imam dosta kosulja ali bela mi je uvek pri ruci, ostale su slozene

Upadoh u zhensku "mashinu"...:lol:
a nije mi bio cilj...
samo dosadan ponedeljak...kad OnO...sa svih strana...:lol:

Ajde ajde gore tu tršavu glavu, još se nijedan nije bunio kad ga mi dohvatimo u "mašinu" :lol:

Imaš ti i sreće , ovde ti se okupila sofisticirana ekipa, sam krem foruma , samo se smeškamo i igramo asocijacija...zamisli kako bi ti bilo da neka sad zagrmi i počne da šišti od ljutine. Počerupale bi ti preje do zadnjeg...

Pre nego zabiješ glavu u pesak...samo da ti kažem ...bela košulja - sa parom belih bisera, crnom suknjom ili farmerkama ...iz neke doooooobre cipele i egzotični parfem ...to je za mene shik...za sva vremena...:wink:

imam, volim, nosim :)
za stroge varijante, za opustene, poslovne, elegantne... diskretna, uklapa se lako, istice ogrlice, obicno antipod vesa koji nosim
imam dosta kosulja ali bela mi je uvek pri ruci, ostale su slozene

hmmm...da...nije obavezan beli grudnjak uz belu koshulju...
ogrlice...volim da ih vidim...volim da ih zagledam... ali su dovoljna i " 2 dugmeta vishe otkopchana"...na prazno...:razz:

Ajde ajde gore tu tršavu glavu, još se nijedan nije bunio kad ga mi dohvatimo u "mašinu" :lol:

Imaš ti i sreće , ovde ti se okupila sofisticirana ekipa, sam krem foruma , samo se smeškamo i igramo asocijacija...zamisli kako bi ti bilo da neka sad zagrmi i počne da šišti od ljutine. Počerupale bi ti preje do zadnjeg...

Pre nego zabiješ glavu u pesak...samo da ti kažem ...bela košulja - sa parom belih bisera, crnom suknjom ili farmerkama ...iz neke doooooobre cipele i egzotični parfem ...to je za mene shik...za sva vremena...:wink:

znachi da ima i "neka nojica" na forumu...koja bi me "stigla"...

a ovo drugo...to je vec jedan deo odgovora shto sam trazhio...:lol:

ne nosim bele kosulje,imam jednu koju sam kupila za neku priliku i posle "prilike" je nisam nikad obukla
a zasto ne znam
zato nosim crnu :)
mada kad razmislim kosulje ne volim preterano,sem kad je posao u pitanju
neudobno mi je u njima

ne nosim kosulje uopste skoro,ok mi je nekada kada vidim na nekoj drugoj osobi,ali sebe ne vidim u njima,narocito ne u belim kosuljama..imam mozda dve ali ne secam se da sam ih ikada obukla...jednostavno ne vidim sebe u njima nikako...

normal022520053vy4.jpg

Zanemarite ko je na slici..samo mi se dopada kosulja u kombinaciji sa ovakvim pantalonama.

Back