Beč povlači priznanje Kosova?!

ima film "dolina vukova u iraku".......rađen navodno po istinitim događajima.......finansiran od strane turske vlade......i u tom filmu jedna scena me je podsetila na žutu kuću........ameri upadaju u jedno selo.......hapse i odvode ljude u jednu improvizovanu bolnicu i tamo im vade organe .....pakuju u specijalne kanistere i tako ih transportuju...........i to rade ameri u iraku......gde su god ameri pominje se ova strahota.......seći ljude i prodavati ih deo po deo.........i na Kosovu i Metohiji su ameri.........tako da tači može samo da je za njih radio.........švercer heroinom nije bio u mogućnosti da sam smisli i realizuje ceo posao.....tači je američki poslušnik isto ko i tadići......

vrlo moguce...amerikanci su do danas ziveli na vojnoj industriji..najveci lovatori sveta zive od vojne industrije...nagomilali su pare ali su na njihovu zalost ostarili...dzaba im pare kad im otkazuju organi...da produze zivot nije im vise bitan rat negde u svetu ...bitnije im je da zamne propala pluca od duvana..ili jetru od previse koristenog alkohola..ili bubreg...a tek srce...oni koji su hteli svet da naprave globalnim selom sad su shvatili da nisu vecni...i da je bitnije da iz nove kolonije dobiju zdrav organ za sebe i svoju porodicu nego milion evra...sta ce im milion evra kad ih imaju toliko...ali produziti zivot za koju godinu im je vec prioritet....
 
Sve je pošlo đavoljijem tragom

Milorad Vučelić
decembar 16, 2010

Kako danas izgledaju medijske optužbe za govor mržnje i političke deklaracije i haške presude o srpskim krivicama, te sva ona izvinjavanja naših vlastodržaca posejana na sve strane koja čekaju kosovsku priliku? Samo nas je jedan tren delio od zvaničnog beogradskog izvinjenja Hašimu Tačiju. Mada niko ne može garantovati da se i to posle svega neće dogoditi. Malo je čitav broj „Pečata“ samo za popis knjiga, dokumenata, memoara, naučnih radova i svedočanstava koja raskrinkavaju i razobličavaju sve one najcrnje propagandne laži posejane protiv srpskog naroda i države u poslednje dve i po decenije. Samo zvanični Beograd to ne čuje, ne zna i neće da zna. Samo srpski režim sa svojom nevladinom služinčadi i dalje proizvodi i prevodi najgore „naučne“ falsifikate poput Zundhausenove „Istorije Srbije“.

Šta to beše govor mržnje?
Govori li tim govorom mržnje Dik Marti kada kaže: Hašim Tači je šef mafijaške grupe za trgovinu organima, drogom i oružjem! Da li je to isti onaj Tači koji je baš kao takav koliko juče postao pobednik na izborima u „nezavisnoj državi Kosovo“, i sa kojim u koaliciju ulaze srpski liberali na čelu sa izvesnim Slobodanom Petrovićem? Da li je to isti onaj Hašim Tači koji je bio i ostao milosnik Madlen Olbrajt da bi ga ona prosledila dalje u ruke sadašnje američke državne sekretarke Hilari Klinton, što je s njim razmenjivala srdačnosti pre samo dva meseca usred Prištine. Dik Marti se poziva u svom izveštaju Savetu Evrope na američku Ef-Bi-Aj i druge obaveštajne izvore, pa se tako postavlja pitanje kako to da sve te službe nisu američke državne sekretare obavestile o onome što znaju od 1999. godine? Ili se sada pojavila pretnja neke tajne depeše koja će se naći na Vikiliksu pa se požurilo sa zvaničnim objavljivanjem opštepoznatih činjenica, sadržanih i u nekadašnjim optužnicama našeg pravosuđa iz Miloševićevog vremena?
U čemu se to razlikuje naš decenijski govor mržnje od rezultata istrage zapadnih zvaničnika, obaveštajnih službi i istražnih organa? Da li je istina sada istinitija i verodostojnija? Hoće li mu biti osporeno pravo, dobijeno albanskim glasovima, da pregovara u ime Prištine sa zvaničnim Beogradom?
Hoće li konačno posle Dika Martija srpski vlastodršci videti srpsku krv na Tačijevim rukama? Sudeći po dosadašnjim saznanjima i Vikiliksovim obelodanjivanjima tajnih depeša, srpski vlastodršci se u svemu i uvek slažu sa svojim zapadnim sagovornicima, bilo da su oni ambasadori, diplomatski službenici ili ministri. Tako će se, valjda, i ovde saglasiti. Jer, oni nikada nemaju različit stav od bilo kog zastupnika stranih interesa. Oni žele sve ono što se od njih traži i sve bi odmah uradili, ali ne da im srpski narod. Narod to neće i oni zato ne mogu da to sprovedu. Nije trenutno popularno. Oni se iskreno žale stranim predstavnicima na svoj narod i na sve svoje prethodnike. Narod je za njih, gotovo do nastranosti nacionalistički nastrojen. Oni su se upeli da budu prosrpski, ali je srpski narod i dalje sklon da bude srpski.
Našim vlastodršcima ne pada na pamet da slažu ili prevare strance kada oni od njih nešto protiv vitalnih interesa Srbije zahtevaju i traže. Umesto toga oni su izabrali da lažu svoj narod. U takvom poslu su strani predstavnici, mediji i agenture spremne da im pomognu. Da lažu svim silama narod da bi ga na kraju, i do kraja, prevarili i osakatili.

Naša današnja politička elita uverena je da se pravi srpski lider rađa u stranim kabinetima i ambasadama, a ne na političkom i ekonomskom bojnom polju za interese srpskog naroda i njegov državni integritet. Zato se oni i ne plaše svog naroda, koga besramno lažu – oni se kao i sve političke marionete najviše plaše da ih lutkar ne odbaci. Njima je mudro i britanski cinično upozorenje da je Balkan „pakao popločan zlima namerama velikih sila“ tek podsticaj za bezbrižno neodgovorno trčkaranje. Proroci ili ideološki ljudi kada ih stvarnost ne prihvata udvostručuju svoje snage. Današnje vlastodršce baš briga što ih srpska stvarnost ne prihvata – oni nastavljaju da to ignorišu i kao i do sada opušteno i bezočno lažu. Njihove laži su svakako opasne, ali je mnogo opasnije to što nema više odlučne istinoljubivosti.
Politički život u najboljem slučaju liči na lov u mutnom. Što mutnije – to za lov bolje.
Današnja srpska stvarnost, proizvod postojećeg režima, nešto je što je daleko ispod nivoa bilo kakve kritike, tako da je svako ozbiljno kritičko mišljenje primorano da učita višak značenja i smisla u stvarnost, i da je tako podigne do nivoa kritike. Tako je i sa ovim uvodnikom. Zbog događaja koji se odigravaju on mora biti drugačije od prvobitne zamisli završen.
Nespokoj oko jasnoće izveštaja Dika Martija o Hašimu Tačiju kao šefu mafije i onoga što mu kao zlikovcu pripada, uneo je srpski šef diplomatije Vuk Jeremić. Rekao je u Moskvi jasno i glasno da Hašim Tači više nema političku budućnost: „Ne znam kakvu to budućnost ova osoba ima ako se uzme u obzir izveštaj o istrazi Saveta Evrope o njegovom učešću u švercu heroina, trgovini ljudima i ljudskim organima i njegove uloge kao vođe jednog od najorganizovanijih kriminalno-mafijaških klanova na Balkanu“. I ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov slično reče.
Moglo se jasno naslutiti, tačnije pouzdano znati, šta sledi. Kao i u čitavom nizu prethodnih slučajeva (pomenimo samo događaje oko Rezolucije UN i „slučaja“ dodele Nobelove nagrade) – sledi Boris Tadić: „Dok se ne dokažu optužbe izvestioca Saveta Evrope spremni smo da razgovaramo sa Tačijem kao legitimnim predsednikom koga su Albanci izabrali. Nemamo prava na lični stav kada zastupamo javni interes“.
Izgleda da je naš državni vrh (kabinet) saznao da Dik Marti nije dovoljno visoki strani predstavnik i da ima onih viših koji misle drukčije od njega. Dik Marti ne bi smeo da se začudi ako zvanični Srbi budu ti što će se na njega prvi baciti kamenom. Pomenuti „srpski liberal“ Slobodan Petrović, to je na neki način već učinio. A možete misliti kakav je to on kada je i za Radu Trajković i Slavišu Petkovića izdajnik.
Vidimo kako to oko javnog interesa razume Tadić. Ne znamo (a znamo) kako će to oko „zastupanja javnog interesa“ podneti Jeremić, ali za nekoga ko odista ima svest o državnim dužnostima i služenju državi izbor je jednostavan. Izabere se nemilost tamo gde pokornost ne da ne donosi čast, već neminovno vodi gubitku obraza. Sve ostalo je neodgovorno izigravanje u diletantskoj i lažnoj predstavi o patriotizmu.
I u našoj javnosti, a pre svega iz prepoznatljivih nevladinih organizacija, izražava se veliko i do sada nezapamćeno poštovanje prema pretpostavci nevinosti Hašima Tačija. A sve u stilu „dok se ne dokaže“, „ako se dokaže“, „kad se dokaže“… Ako to dokazivanje dopadne samo u ruke naših političara, vlade, nevladinog sektora i većine medija, Hašim Tači nema šta da brine. Političkoj i medijskoj Srbiji bilo je potrebno gotovo godinu dana da dovede u vezu mleko i krave, nestašicu mleka i nedostatak krava. Možete misliti koliko će joj i pored svih Martija biti potrebno da spoji Tačija sa zločinima.

Pa, pregovarajte s legitimnim Tačijem. Ionako, „Sve je pošlo đavoljijem tragom“, kako bi rekao Njegoš.

Izvor
 
Нема од овога нажалост ништа.Цео свет добро зна шта се на Косову радило Србима али кога је брига за то..mene je briga.......nije me briga za stoku sa zapada.......stalo mi je da istinu vidi Srpski narod.......za druge me nije briga........znaš ovaj narod deceniju evo ubeđuju da je zločinački......genocidan......krvnički...........istina je potrebna Srbima......više nego drugima...........nek Srbi prvo spoznaju istinu.........posle ćemo lako.......znaćemo onda ko su nam prijatelji a ko neprijatelji ako ništa drugo.......a ne da se laže jedan narod......
 
mene je briga.......nije me briga za stoku sa zapada.......stalo mi je da istinu vidi Srpski narod.......za druge me nije briga........znaš ovaj narod deceniju evo ubeđuju da je zločinački......genocidan......krvnički...........istina je potrebna Srbima......više nego drugima...........nek Srbi prvo spoznaju istinu.........posle ćemo lako.......znaćemo onda ko su nam prijatelji a ko neprijatelji ako ništa drugo.......a ne da se laže jedan narod......
:ok: :ok:
 
Како је лако упецати наивне Србе.
Хајде сада да блејимо како ЕУропски крвници и окупатори "брину о правди" и да позовемо Србе на Космету да се укључе у окупациони систем и признају окупацију.
Какао нам ЕУ *ебе матер ,а наивни се хватају к`о сомови на бућкало.

Хоће ли се сада Срби вратити у своје домове? Хоче ли се еуроске трупе повичи са српске земље?
Или ћемо добити подметнут елан за даљу аутодеструкцију?

Ма који Тачи? Па није Тачи организовао зла на Космету, него лидери ЕУ и САД. Тачи је само физикалац.
 
Poslednja izmena:
bio bi to neochekivano pozitivan potez austrije. bash bash bi billo krupno iznenadjenje.


Нема ништа од тог признања. То питање је покренула нека маргинална опозициона странка којој требају политички поени. И они се политички коцкају као и ми.
Никада неће они заборавити да смо их два пута тукли ,,као волове у купусу'' када су непозвани дошли у Србију са жељом да је окупирају. Батине се увек дуго памте.
Зар се тако брзо заборавило шта нам је све чинио 90-тих ,њихов Министар спољних послова, онај ретард Алојз Мок.
Зато, повлачење признања квази државе Косова, може доћи (а сигуран сам да хоће) са неке сасвим друге стране и оних које нисмо терали као стоку из земље Србије.
 
Нема ништа од тог признања. То питање је покренула нека маргинална опозициона странка којој требају политички поени. И они се политички коцкају као и ми.
Никада неће они заборавити да смо их два пута тукли ,,као волове у купусу'' када су непозвани дошли у Србију са жељом да је окупирају. Батине се увек дуго памте.
Зар се тако брзо заборавило шта нам је све чинио 90-тих ,њихов Министар спољних послова, онај ретард Алојз Мок.
Зато, повлачење признања квази државе Косова, може доћи (а сигуран сам да хоће) са неке сасвим друге стране и оних које нисмо терали као стоку из земље Србије.

Једина препрека која спречава признање Космета је Устав Србије. И зато хоће да га мењају. Све остале приче да међу еуропским партијама нема воље за признање су лажне.Зато им и смета Устав.

пс
ја написах за наше,а ти о Аустријанцима...хехехе... нема везе.
 
Једина препрека која спречава признање Космета је Устав Србије. И зато хоће да га мењају. Све остале приче да међу еуропским партијама нема воље за признање су лажне.Зато им и смета Устав.
пс:ја написах за наше,а ти о Аустријанцима...хехехе... нема везе.

Има везе.
Једно и друго је у игри, зар не?
 
Sve je pošlo đavoljijem tragom

Milorad Vučelić
decembar 16, 2010

Kako danas izgledaju medijske optužbe za govor mržnje i političke deklaracije i haške presude o srpskim krivicama, te sva ona izvinjavanja naših vlastodržaca posejana na sve strane koja čekaju kosovsku priliku? Samo nas je jedan tren delio od zvaničnog beogradskog izvinjenja Hašimu Tačiju. Mada niko ne može garantovati da se i to posle svega neće dogoditi. Malo je čitav broj „Pečata“ samo za popis knjiga, dokumenata, memoara, naučnih radova i svedočanstava koja raskrinkavaju i razobličavaju sve one najcrnje propagandne laži posejane protiv srpskog naroda i države u poslednje dve i po decenije. Samo zvanični Beograd to ne čuje, ne zna i neće da zna. Samo srpski režim sa svojom nevladinom služinčadi i dalje proizvodi i prevodi najgore „naučne“ falsifikate poput Zundhausenove „Istorije Srbije“.

Šta to beše govor mržnje?
Govori li tim govorom mržnje Dik Marti kada kaže: Hašim Tači je šef mafijaške grupe za trgovinu organima, drogom i oružjem! Da li je to isti onaj Tači koji je baš kao takav koliko juče postao pobednik na izborima u „nezavisnoj državi Kosovo“, i sa kojim u koaliciju ulaze srpski liberali na čelu sa izvesnim Slobodanom Petrovićem? Da li je to isti onaj Hašim Tači koji je bio i ostao milosnik Madlen Olbrajt da bi ga ona prosledila dalje u ruke sadašnje američke državne sekretarke Hilari Klinton, što je s njim razmenjivala srdačnosti pre samo dva meseca usred Prištine. Dik Marti se poziva u svom izveštaju Savetu Evrope na američku Ef-Bi-Aj i druge obaveštajne izvore, pa se tako postavlja pitanje kako to da sve te službe nisu američke državne sekretare obavestile o onome što znaju od 1999. godine? Ili se sada pojavila pretnja neke tajne depeše koja će se naći na Vikiliksu pa se požurilo sa zvaničnim objavljivanjem opštepoznatih činjenica, sadržanih i u nekadašnjim optužnicama našeg pravosuđa iz Miloševićevog vremena?
U čemu se to razlikuje naš decenijski govor mržnje od rezultata istrage zapadnih zvaničnika, obaveštajnih službi i istražnih organa? Da li je istina sada istinitija i verodostojnija? Hoće li mu biti osporeno pravo, dobijeno albanskim glasovima, da pregovara u ime Prištine sa zvaničnim Beogradom?
Hoće li konačno posle Dika Martija srpski vlastodršci videti srpsku krv na Tačijevim rukama? Sudeći po dosadašnjim saznanjima i Vikiliksovim obelodanjivanjima tajnih depeša, srpski vlastodršci se u svemu i uvek slažu sa svojim zapadnim sagovornicima, bilo da su oni ambasadori, diplomatski službenici ili ministri. Tako će se, valjda, i ovde saglasiti. Jer, oni nikada nemaju različit stav od bilo kog zastupnika stranih interesa. Oni žele sve ono što se od njih traži i sve bi odmah uradili, ali ne da im srpski narod. Narod to neće i oni zato ne mogu da to sprovedu. Nije trenutno popularno. Oni se iskreno žale stranim predstavnicima na svoj narod i na sve svoje prethodnike. Narod je za njih, gotovo do nastranosti nacionalistički nastrojen. Oni su se upeli da budu prosrpski, ali je srpski narod i dalje sklon da bude srpski.
Našim vlastodršcima ne pada na pamet da slažu ili prevare strance kada oni od njih nešto protiv vitalnih interesa Srbije zahtevaju i traže. Umesto toga oni su izabrali da lažu svoj narod. U takvom poslu su strani predstavnici, mediji i agenture spremne da im pomognu. Da lažu svim silama narod da bi ga na kraju, i do kraja, prevarili i osakatili.

Naša današnja politička elita uverena je da se pravi srpski lider rađa u stranim kabinetima i ambasadama, a ne na političkom i ekonomskom bojnom polju za interese srpskog naroda i njegov državni integritet. Zato se oni i ne plaše svog naroda, koga besramno lažu – oni se kao i sve političke marionete najviše plaše da ih lutkar ne odbaci. Njima je mudro i britanski cinično upozorenje da je Balkan „pakao popločan zlima namerama velikih sila“ tek podsticaj za bezbrižno neodgovorno trčkaranje. Proroci ili ideološki ljudi kada ih stvarnost ne prihvata udvostručuju svoje snage. Današnje vlastodršce baš briga što ih srpska stvarnost ne prihvata – oni nastavljaju da to ignorišu i kao i do sada opušteno i bezočno lažu. Njihove laži su svakako opasne, ali je mnogo opasnije to što nema više odlučne istinoljubivosti.
Politički život u najboljem slučaju liči na lov u mutnom. Što mutnije – to za lov bolje.
Današnja srpska stvarnost, proizvod postojećeg režima, nešto je što je daleko ispod nivoa bilo kakve kritike, tako da je svako ozbiljno kritičko mišljenje primorano da učita višak značenja i smisla u stvarnost, i da je tako podigne do nivoa kritike. Tako je i sa ovim uvodnikom. Zbog događaja koji se odigravaju on mora biti drugačije od prvobitne zamisli završen.
Nespokoj oko jasnoće izveštaja Dika Martija o Hašimu Tačiju kao šefu mafije i onoga što mu kao zlikovcu pripada, uneo je srpski šef diplomatije Vuk Jeremić. Rekao je u Moskvi jasno i glasno da Hašim Tači više nema političku budućnost: „Ne znam kakvu to budućnost ova osoba ima ako se uzme u obzir izveštaj o istrazi Saveta Evrope o njegovom učešću u švercu heroina, trgovini ljudima i ljudskim organima i njegove uloge kao vođe jednog od najorganizovanijih kriminalno-mafijaških klanova na Balkanu“. I ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov slično reče.
Moglo se jasno naslutiti, tačnije pouzdano znati, šta sledi. Kao i u čitavom nizu prethodnih slučajeva (pomenimo samo događaje oko Rezolucije UN i „slučaja“ dodele Nobelove nagrade) – sledi Boris Tadić: „Dok se ne dokažu optužbe izvestioca Saveta Evrope spremni smo da razgovaramo sa Tačijem kao legitimnim predsednikom koga su Albanci izabrali. Nemamo prava na lični stav kada zastupamo javni interes“.
Izgleda da je naš državni vrh (kabinet) saznao da Dik Marti nije dovoljno visoki strani predstavnik i da ima onih viših koji misle drukčije od njega. Dik Marti ne bi smeo da se začudi ako zvanični Srbi budu ti što će se na njega prvi baciti kamenom. Pomenuti „srpski liberal“ Slobodan Petrović, to je na neki način već učinio. A možete misliti kakav je to on kada je i za Radu Trajković i Slavišu Petkovića izdajnik.
Vidimo kako to oko javnog interesa razume Tadić. Ne znamo (a znamo) kako će to oko „zastupanja javnog interesa“ podneti Jeremić, ali za nekoga ko odista ima svest o državnim dužnostima i služenju državi izbor je jednostavan. Izabere se nemilost tamo gde pokornost ne da ne donosi čast, već neminovno vodi gubitku obraza. Sve ostalo je neodgovorno izigravanje u diletantskoj i lažnoj predstavi o patriotizmu.
I u našoj javnosti, a pre svega iz prepoznatljivih nevladinih organizacija, izražava se veliko i do sada nezapamćeno poštovanje prema pretpostavci nevinosti Hašima Tačija. A sve u stilu „dok se ne dokaže“, „ako se dokaže“, „kad se dokaže“… Ako to dokazivanje dopadne samo u ruke naših političara, vlade, nevladinog sektora i većine medija, Hašim Tači nema šta da brine. Političkoj i medijskoj Srbiji bilo je potrebno gotovo godinu dana da dovede u vezu mleko i krave, nestašicu mleka i nedostatak krava. Možete misliti koliko će joj i pored svih Martija biti potrebno da spoji Tačija sa zločinima.

Pa, pregovarajte s legitimnim Tačijem. Ionako, „Sve je pošlo đavoljijem tragom“, kako bi rekao Njegoš.

Izvor

odlican tekst kolega..odabir tekstova ti je odlican po obicaju...
 
Švajcarska ministarka odbila nagradu Kosova zbog izveštaja SE
FoNet | 17. 12. 2010. - 20:29h | Foto: AFP | Komentara: 0

BEOGRAD - Ministarka inostranih poslova Švajcarske Mišlin Kalmi Rej odložila je primanje nagrade Ambasade Kosova, zbog izveštaja o trgovini ljudskim organima.
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/...tarka-odbila-nagradu-Kosova-zbog-izvestaja-SE
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Само што реч одбила и одложола нема исто значење.
Али је добро што су западњаци затечени и нико несме да ,,прдне'' док се не усагласи став како поступати. Па ми личе на напуштене бродове који безвезе плутају морима.
 
А ко од Срба сме да стави свој потпис на признавање Косова???:eek::eek:

Наћи ће Амери неког српског поштара на улици да им потпише и тај потпис ће поштовати.
Они не поштују Резолуције, Повеље, Уставе других држава,.... али ће поштовати поштарев потпис само ако им одговара.
Ево и Вук Драшковић је потписао несметано ,,зујање НАТО јахача'' кроз Србију, потпис није ратификован али је за Амере валидан јер се ради о њиховом интересу а потписао га је неко из Србије.
Наћи ће се нека гњида која ће ставити потпис на документ који ти откида српско вековну бааштину. За то ће добити пристојну апанажу и боравк у земљи коју одабере.
 
Ma nije to dovoljno , treba ljudi da se opamete i produhove , a ne da prodaju i suruju sa siptarima, da nicu koje kakve ideoloske partije , komunisti naseljavaju siptare masovno bez papira , prodaje im se sve zivo , svako radi na svoju ruku sta hoce, politicari vode neku debilsku politiku prema zapadu , vecito nesto tupe qur , ovi normalno onda okrecu druge taktike i tako ide doveka ... I posle kukanje kako nas zajebali malobrojniji i gluplji , a ustvari najgluplji je ispao onaj koji se zali ....
 
Poslednja izmena:
Svet zgrožen Tačijevim zločinima

Komitet Saveta Evrope usvojio izveštaj o trgovini ljudskim organima koju je na Kosovu organizovao Hašim Tači, izvestilac Marti očekuje sudsku istragu


Beč povlači priznanje Kosova?!


BEČ - Najuticajnija austrijska opoziciona stranka Slobodarska partije Austrije zatražila je juče da Beč hitno povuče odluku o nezavisnosti Kosova! Njen lider Hajnc-Kristijan Štrahe zatražio je i da Tači pod hitno bude izručen Haškom sudu!
- Ja sam još pre tri godine ukazivao da je Tači, prema izveštaju nemačke obaveštajne službe, u vezi sa organizovanim kriminalom. Tada većina vlastodržaca u EU nije imala bolja posla nego da pozdravlja, u potpunosti suprotno međunarodnom pravu, otcepljenje Kosova od Srbije i da podržava Tačija. Takođe, i austrijska vlada je požurila da prizna Kosovo kao samostalnu državu, iako su i tada postojale teške optužbe protiv Tačija. Sadašnje otkriće podseća na najcrnje vreme istorije - istakao je Štrahe

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/144333/Svet+zgrožen+Tačijevim+zločinima.html

bilo bi lepo, ali teško izvodljivo, to se gotovo nikada nije desilo... jedini slučaj za koji znam jeste povlačenej priznanja Tajvana od strane BJR Makedonije

Ko je na "savršenom" Zapadu, koji svima služi za primer, lud da prizna da je pogrešio
 

Back
Top