eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
koje stranke iz Srbije i koji ministri stoje iza ove stranke......
Ја верујем да стоје наше НВО(Кандићка, њен муж Л.Стојановић који тренутно живи у Приштини, итд.) и ЛДП...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje stranke iz Srbije i koji ministri stoje iza ove stranke......
Svi domaći mediji i novinari koji su o tome "brujali" su bili ili primorani, plaćeni a po neko je i svesno iskrivljivao istinu.
Od svih novinara i listova koji se trenutno kotiraju na domaćoj javnoj sceni 80% su plaćenici i to odličnoi znaju. Svi će morati da odgovaraju za zločin isto koliko i onaj koji je držao nož nad žrtvom jer se ta dva zločina malo u čemu razlikuju.
Uostalom kakvi su to novinari koji pre podne pišu a popodne političare ? Svu tu gomilu jednostavno isterati na ulicu i zabraniti im da se bave novinarstvom jer cilj novinarstva je da prenese vest a ne laž. A oni stalno i bez prekida lažu .... lažu ..... lažu i to ravno već 10 godina i postali su toliko drski da misle da su nedodirljivi. A to samo zato što su skoro svi listom javni ili tajni članovi demonacističkih stranaka a kao takvi stub diktatoru i njegovom naumu da uništi Srbiju.
Ја верујем да стоје наше НВО(Кандићка, њен муж Л.Стојановић који тренутно живи у Приштини, итд.) и ЛДП...
Oko 350 000 Srba zivi u Austriji, sto je sasvim dovoljan razlog zasto on daje takve izjave, Skupljanje politickih poena, yebe se njemu za Kosovo.
juče sam slušao onu radikalku trajkovićku i čini mi se da reče da su u vezi sa ministrom bogdanovićem........
To se nece desiti !
i svi se kriju iza nezavisnog novinarstva i traze zastitu drzave i udruzenja za politikansko i navijacko pisanje...
e svaka ti cast brate nisam se dugo ovako dobro nasmejala...i za baustelce i za siptare...Pa vec sam rekao to, a neki se primili gadno. Jeste da su oni treca snaga u Austriji iza socijal-demokrata i konzervativaca, ali su ipak samo opoziciona stranka i takav predlog ima sanse od 0,001% da bude usvojen u parlamentu. Nema od toga nista za nas, ali za njih (tu stranku) to ima itekako koristi. Sad kad nasi baustelci cuju ili procitaju tu vest, ima da se prime nevidjeno. Budale.
Nego, kako su lepi ovi siptari, jedna slika lepsa od druge. Nemojte ljudi vise, imajte obzira prema mom stomaku.![]()
Сумњам да ће то урадити.
Па и међу нашима има гова*на и дрипаца колико год хоћеш - види овог зрикавог скота:
OPTUŽEN BIVŠI MINISTAR U KOSOVSKOJ VLADI SLAVIŠA PETKOVIĆ
(1) Četvrtak, 16. Decembar, 2010.| Autor: Agencija FoNet
![]()
ČAGLAVICA - Portparol Euleksa Irina Gudeljević izjavile je KIM radiju da je podignuta optužnica protiv bivšeg ministra za povratak Slaviše Petkovića i još desetorice drugih srpskih službenika koji su bili zaposleni u kosovskom Ministarstvu za povratak.
"Slaviša Petković je trebao juče da bude saslušan, međutim saslušanje je odloženo za 18. januar 2011. godine.
Petković i desetorica optuženih se terete za finansijska krivična dela u vezi sa falsifikovanjem ugovora, za zloupotrebu kancelarija i zloupotrebu službenog položaja", kazala je Gudeljević.
Slaviša Petković je bio prvi srpski ministar u Ministarstvu za povratak Vlade Kosova, podseća taj radio i dodaje da su tu fukciju posle njega obavljali Bratislav Grbić, Boban Stanković i Saša Rašić.
e svaka ti cast brate nisam se dugo ovako dobro nasmejala...i za baustelce i za siptare...
Sad ce Srbija opet da im bude kriva za to jer nije na vreme reagovala na Kosovu
![]()
Nema od toga nista. Tresla se gora , rodio se mis, i tome slicno. Cista glupost. Koja je zemlja povukla odluku o priznavanju neke druge zemlje. Mi se zanosimo, tj zanosi nas gospodin ministar inostranih poslova, onaj koji ne izlazi iz aviona, VUK JEREMIC.
Kakav pogled i sjaj u ocima
ljubav je to![]()
Borivoje,ne diraj
malog.
Greota je...
on je jedini što radi u Vladi
i znoji guzicu.
Vidiš li da mu i Tadić podmeće klipove.
U celom tom džaku truleži,
mališi je jedina zdrava jabuka...
(napomena: nisam DS-ovac,nisam ničiji,
ja sam svoj....)
taci je jos jedan potroseni kriminalac iskoristen u politicke svrhe preko vojnog angazovanja...sad treba ocekivati da pocnu da nestaju svedoci...medju prvima ovaj kardiolog...prvo ce taci da pokusa da se resi svedoka na kraju nista cudno ako imaju prste umesani zapadni politicari da strada i sam taci...zamislite ako se dokaze umesanost recimo holbruka i kusnera..?? pogotovu je malo nejasna podudarnost da se odmah posle holbrukove smrti pojavljuje ovaj izvestaj...slucajnost ili ne..?? ali malo je verovati da zapadne glavesine nisu iskoristile mesetarenje siptarske mafije...radi se o milijardama dolara...nema kriminalne aktivnosti koju siptarska mafija ne organizuje...cak su i prosirili biznis sa trgovinom ljudskim organima...mogu misliti koliko su svetski lovatori bili spremni platiti organe od dvadesetogodisnjaka..???
Naručioci organa su
isključivo razvijene,tzv.demokratske" zemlje
poput Amerike,Nemačke,Engleske,Holandije...
Sveži bubrezi nisu išli u Bijafru ili Keniju.
Stoga,svim silama će uslediti pokušaj zataškavanja
afere,pa po cenu likvidacije Tačija.On je zasro i
sada je cilj otarasiti se te sirovine.
Oni,gorespomenuti su ga stvorili,
oblikovali klasičnog kriminalca u instant,bajagi političara...
Njegova je sveća dogorela,njegova glupost i primitivizam
fabrikuje rizik od blamaže većih razmera.
Pušten je niz vodu,ali se uopšte ne bih iznenadio
da osvane agencijska vest da je nađen u nekom
kanalu na periferiji, raskomadan....
Pandorina kutija je otvorena,neki ljudi su rizikovali....
Sada iz te kutije nekontrolisano iskaču đavoli i prave
"krvavi vatromet".....
meni ta priča tadić-jeremic liči na priču dobar-loš policajac.........sve mi se čini da spremaju mladoga pozderca za zamenika tadića na mestu presednika Srbije.......ne može biti zdrave jabuke kad su sve ostale trule.....jeremić je kukavičje jaje.......iliti adut projevropskih snaga za predstojeće izbore.......ustvari videćemo.......
tacno...samo ja mislim da je veliki broj ovih jadnika ziv odveden do mesta transplatacije..nisu samo bubrezi u pitanju...ko zna gde se po svetu nalaze ostaci otetih mucenika....ako su trebala pluca ili srce..jetra...nije bilo uslova za to u zutoj kuci pa transport...pre ce biti da su vojni transportni avioni prevozili mucenike zive do odredista...umesano je tu mnogo olosa...
tacno...samo ja mislim da je veliki broj ovih jadnika ziv odveden do mesta transplatacije..nisu samo bubrezi u pitanju...ko zna gde se po svetu nalaze ostaci otetih mucenika....ako su trebala pluca ili srce..jetra...nije bilo uslova za to u zutoj kuci pa transport...pre ce biti da su vojni transportni avioni prevozili mucenike zive do odredista...umesano je tu mnogo olosa...