- Poruka
- 377.980
Jedan je od najlepsih gradova prepoznatljiv po svojoj lepoti I autenticnosti nezaboravan po prekrasnim valcerima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta vredi to sve, kad su pola Beča Balkanjerosi, Cigani, Turci, Sirijci, Rumuni, Poljaci, ...koji su svojom "kulturom" oblikovali ovu nekada zaista prestonicu kulture!Jedan je od najlepsih gradova prepoznatljiv po svojoj lepoti I autenticnosti nezaboravan po prekrasnim valcerima.
Jesi bio neko vreme u becu?mislim barem 6 meseci u kontinuitetu?e da zaboravio si i ceceni i njih dosta imašta vredi to sve, kad su pola Beča Balkanjerosi, Cigani, Turci, Sirijci, Rumuni, Poljaci, ...koji su svojom "kulturom" oblikovali ovu nekada zaista prestonicu kulture!
Ma taj mozda bio samo u josefstaduJa to nisam primetila kada sam bila u Beču.. Jedan je od prelepih i uredjenih gradova u Evropi
To se i meni svidelo ..metro i saobracaj uopšte funkcionišu savršenoJesi bio neko vreme u becu?mislim barem 6 meseci u kontinuitetu?e da zaboravio si i ceceni i njih dosta ima
Jeste mi bec prelep a najvise mi se svidelo sto metroom mogu da stignem skoro svua a 30 bircika ima i samo 6 linija![]()
ne tupite gluposti,Jedan je od najlepsih gradova prepoznatljiv po svojoj lepoti I autenticnosti nezaboravan po prekrasnim valcerima.
Nisam Bečlijka ..turisticki sam bila par dana u Beču i obišla sam ga skoro celog..Šebrun je predivan..Svideo mi se i GrincigJesi bila u sebrunu?ja jedno vreme stanovao u hitzingu 13 bircig to mi 3 stanice daleko.ono kada imam vreme odem i setam.milina
Ps.i ja svasta pitam ti si mozda beclijka ja turisticki bio par meseci
Grincik?sada ne mogu da se setim tog dela koji prevoz bese ide tamo?Nisam Bečlijka ..turisticki sam bila par dana u Beču i obišla sam ga skoro celog..Šebrun je predivan..Svideo mi se i Grincig
Novu Godinu '25. sam dočekala u Beču.Nisam Bečlijka ..turisticki sam bila par dana u Beču i obišla sam ga skoro celog..Šebrun je predivan..Svideo mi se i Grincig
Kako nema ima kebaba na svakom coskuNema kioska brze hrane skoro pa nigde, preskupi kafići gde vas deru za kafu običnu
Ne znam ni ja koji prevoz vodi tamo ali taj deo Beča su bili vinogradi i ceo taj deo Beča je očuvan i starom stilu sa sve podrumima i restoranimaGrincik?sada ne mogu da se setim tog dela koji prevoz bese ide tamo?
Ne znam ni ja koji prevoz vodi tamo ali taj deo Beča su bili vinogradi i ceo taj deo Beča je očuvan i starom stilu sa sve podrumima i restoranima
Potražicu moje fotke