- Poruka
- 5.555
Nažalost,nekad ni "bračno" dete ne doživljavaju kao svoje,nemaju osećaja ni odgovornosti.Nikad mi nisu bili jasni muškarci koji vanbračno dijete ne doživljavaju kao svoje.
Nažalost,nekad ni "bračno" dete ne doživljavaju kao svoje,nemaju osećaja ni odgovornosti.Nikad mi nisu bili jasni muškarci koji vanbračno dijete ne doživljavaju kao svoje.
Iz tog razloga imamo generacije neogdovornih muskaraca. Nas tradicionalni stav je da se muskarcu titra jer on gine. Oslobadja se svih vrsta odgovornosti, cak i brige o porodici, pa je sasvim ocekivano pljuvanje zena sto ne zaradjuju, ako ne rade, odnosno, sto rade a ne cuvaju djeci, ako su zaposlene. Muskarcu se bas ne smije gledati u novcanik i kritikovati. Jer onda je zena sponzorusa ako ocekuje da glava kuce bude hranitelj.Malo mi ovde smeta što svi krive samo nju. Kad je dasa već prevario ženu i napravio bebu nekoj drugoj, pri tom ne baš sasvim zdravom osobom treba i on da preuzme odgovornost a ne da se krije ko miš u rupi a ona neka se snalazi i muči to dijete.
Nikad mi nisu bili jasni muškarci koji vanbračno dijete ne doživljavaju kao svoje.
Pisu da je majka izbacena iz roditeljske kuce, zbog vanbracne veze.Po onom šta pišu portali, što naravno ne mora biti tačno, otac je oženjen drugom ženom i neće da učestvuje u životu djeteta.
Majka je djete ostavila iz neke osvete njemu.
Čini mi se Kragujevac. Nije samo ona kriv, kriv je i donator sperme, jer kako drugačije nazvati nekog ko pravi djecu i ne haje za njih.Pisu da je majka izbacena iz roditeljske kuce, zbog vanbracne veze.
Gdje se ovo desava? Kakve opcije ima covjek u ovoj situaciji ako je mala sredina?
Jednu nasu komsinicu je porodica izbacila posto je ostala vanbracno trudna. Ali to je bila zaposlena zena koja je tokom trudnickog i porodiljskog imala primanja i ona je iznajmila stan. Takodje, nju su dosta pomagali brat i sestra, samo su roditelji prekinuli kontakt.
Pa nije rješenje da ga ostavi na ulici nekom ko neće da zna za njega. Ne možeš nekog natjerati na takav način da bude otac.Komentar na temu bi bio da " Majka nije mogla da gleda da joj dete crkava u nekoj hladnoj rupi u kojoj nije u stanju da obezbedi osnovne zivotne potrebe. "
Poznat je tvoj stav o socijalnim radnicima,to smo apsolvirali,samo je zanimljivo kako si ti već iskonstruisao celu priču. Jel ti imaš sve podatke o toj porodici?Dakle, ne sumnjam da je socijala zastupala majku da se odredi nacin izdrzavanja, ali posle toga je ostavljena sama sebi bez ikakve pomoci. Otac ne placa alimentaciju, socijalni radnici ne osecaju obavezu da brinu o majci i detetu, izvrisitelj se namirio novcano i ne izvrsava obavezu naplate potrazivanja, a sud nije sproveo svoju zakonsku obavezu izvrsenja, jer izvrsitelj nije samostalni organ, vec ima nadzor suda. Uglavnom svi se peru "malim greskama" a naplacuju veliku odgovornost, koju ne ispunjavaju.
Uhapšena zbog napuštanja i ugrožavanja života deteta.Najlakse je uhapsiti i zatvoriti zenu i placati nasim parama hranitelje da resimo svoju savest. Zakon drzave u kojoj zivi ta zena predvidja postojanje sluzbe koja vodi evidenciju o majkama i deci koji su socijalno nezbrinuti i da im pomaze. medjutim ta sluzba je preopterecena svojim problemima i politikom, tako da ne stize da se bavi svojom profesijom i opredeljenjem (humanim radom).
Zakonski je uhapsiti socijalnog radnika, izvrsitelja, sudiju i na kraju i oca deteta, jer su svi napravili neki prekrsaj zakona, kao i majka deteta.
Pise da su je njeni izbacili iz kuce ` otac deteta ne zeli da prihvati dete ni daje pare ` ona nema od cega da zivi `ovako bar ima nade da ce dobre osobe da urade sta mogu.stalno se prica o majcinskoj ljubavi kao bezuslovnoj..ovaj cin nazovi majke otvara pitanje da li je majcinska ljubav bezuslovna ?
Mi ne znamo da li je on otac deteta. Treba prvo da se utvrdi očinstvo. Onda može ostalo.Pise da su je njeni izbacili iz kuce ` otac deteta ne zeli da prihvati dete ni daje pare ` ona nema od cega da zivi `ovako bar ima nade da ce dobre osobe da urade sta mogu.
Mozda je tu negde bila policija te je racunala da ce dete oni odvesti gde treba da bi brinuli o njemu.
Oca treba za pare sudski plus da se vidi kako je otac obavezno daje pare za dete ` ako je znao da pravi da zna da daje pare ne on se izvuce kog zabole za nju plus dete dok je znao da bude tu kad mu je lepo.
Pišemo o napisanom u novinama ` tako da oca na testiranje da se vidi ko je ` kakav je to ■■■■》nacin...Mi ne znamo da li je on otac deteta. Treba prvo da se utvrdi očinstvo. Onda može ostalo.
Какви су то родитељи, мени није јасно.Pisu da je majka izbacena iz roditeljske kuce, zbog vanbracne veze.
Gdje se ovo desava? Kakve opcije ima covjek u ovoj situaciji ako je mala sredina?
Jednu nasu komsinicu je porodica izbacila posto je ostala vanbracno trudna. Ali to je bila zaposlena zena koja je tokom trudnickog i porodiljskog imala primanja i ona je iznajmila stan. Takodje, nju su dosta pomagali brat i sestra, samo su roditelji prekinuli kontakt.
U ovom konkretnom slucaju, ko zna sta je u pitanju i iskreno, bas ne volim kada je tema iz novinakog clanka. Znaci prosto odrzavanje pdfa na aparatima, stancanje tema.Какви су то родитељи, мени није јасно.
Треба да добијеш унуче и уместо да скачеш од среће ти се бавиш малограђанским глупостима.
То је твоје унуче, дете твог детета, Еј! Јел битно како се презива?
Тачно, само често превидимо једну ствар. Да у неким случајевима особу заиста упознамо тек када са њом добијемо дете.Ne osudjujem ja uopšte tu ženu...ali valjda biraš sa kim zasnivaš porodicu,
trebalo bi da postoji selektivnost u tome, to je moje mišljenje