Beba opet dobio spor :) - ovo prelazi u serijski program

Ivan015

Iskusan
Poruka
6.657
http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=32219

Liberali Srbije plaćaju 110.000 dinara odštete Bebi Popoviću
Autor: Tanjug | 28.02.2008 - 16:49

Prvi opštinski sud u Beogradu usvojio je tužbeni zahtev Vladimira Bebe Popovića i naložio tuženom, partiji Liberali Srbije, da Popoviću na ime naknade štete za pretrpljeni duševni bol zbog povrede časti i ugleda isplati 110.000 dinara, potvrđeno je danas Tanjugu u sudu.

U Prvom opštinskom sudu je navedeno da je tužbeni zahtev odbijen "preko traženog iznosa od 501.000 dinara, dok je u odnosu na potpredsednika Liberala Srbije Miroslava Stefanovića tužba odbijena kao neosnovana".

Presuda nije pravosnažna, pošto Liberali Srbije nisu primili pismeni otpravak, na koji imaju pravo žalbe u roku od osam dana od dana dostavljanja.

Popović je Liberale Srbije i Stefanovića tužio zbog saopštenja od 20. juna 2007. godine. Kako se navodi u tužbi, Lberali Srbije optužili su u tom saopštenu Popovića za izvršenje "najtežih krivičnih dela, kao što su otmice, trgovina drogom, ubistva, rukovođenje mafijom i umešanost u ubistvo premijera Zorana Đinđića".


Beba ftw :D:D
 
Ali strašno je što neki i dalje viču koještarije, a povezani su sa sudstvom i vlašću više nego oni koje sami prozivaju i zato ne odgovaraju. Bilo kako bilo - Viva Serbia!
k022.gif
 

Back
Top