Beba monstrum

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Beba-monstrum, kako su je nazvali lekari u Nigeriji, rođena je bez vrata i sa kozjim nogama. Majci je ovo četvrti put da rađa dete sa ovakvim deformitetom, a ima još sličnih slučajeva u Nigeriji.

Žena iz Nigerije rodila je bebu sa kozjim nogama, i to po četvrti put. Prema rečima svedoka, beba-monstrum rođena je i bez vrata.

Majka kojoj se ova, kako je rekla, tragedij,a događa po četvrti put, očajna je:

- Ovo je četvrti put da rađam monstruma - rekla je uplakana Nigerijka.

Ovo je samo jedan od bizarnih slučajeva koji se događaju u Nigeriji. Naime, 2009. godine dogodila se situacija gde je koza okozila mladunče sa ljudskom glavom i ramenima čoveka.

Kreatura, koja je ubrzo nakon rođenja uginula, bila je toliko strašna da su je se čak i psi plašili - potvrdili su meštani.

Guverner Džejson Mahaja istakao je da je rođeno mladunče bilo posledica zoofilije.

- Ovde je odgovoran čovek koji je imao odnos sa kozom, drugačijeg objašnjenja nema - rekao je guverner.

monst10.jpg

Jedna životinjska vrsta, uz to najgora na planeti, igra se sa prirodom, odnosno ide protiv prirode. Genetski modifikovani organizmi ne mogu opstati u prirodi, sami po sebi, bez intervencije onih koji su ih stvorili. Ovo su posledice, a pripadnici najgore životinjske vrste na planeti više vole da se bave posledicama umesto uzrocima. Uklonimo uzroke i nećemo imati posledice. Jezivo, ali dobra opomena da se vratimo prirodi, a ne da idemo protiv nje.

Beba-monstrum, kako su je nazvali lekari u Nigeriji, rođena je bez vrata i sa kozjim nogama. Majci je ovo četvrti put da rađa dete sa ovakvim deformitetom, a ima još sličnih slučajeva u Nigeriji.

Žena iz Nigerije rodila je bebu sa kozjim nogama, i to po četvrti put. Prema rečima svedoka, beba-monstrum rođena je i bez vrata.

Majka kojoj se ova, kako je rekla, tragedij,a događa po četvrti put, očajna je:

- Ovo je četvrti put da rađam monstruma - rekla je uplakana Nigerijka.

Ovo je samo jedan od bizarnih slučajeva koji se događaju u Nigeriji. Naime, 2009. godine dogodila se situacija gde je koza okozila mladunče sa ljudskom glavom i ramenima čoveka.

Kreatura, koja je ubrzo nakon rođenja uginula, bila je toliko strašna da su je se čak i psi plašili - potvrdili su meštani.

Guverner Džejson Mahaja istakao je da je rođeno mladunče bilo posledica zoofilije.

- Ovde je odgovoran čovek koji je imao odnos sa kozom, drugačijeg objašnjenja nema - rekao je guverner.

monst10.jpg

Jedna životinjska vrsta, uz to najgora na planeti, igra se sa prirodom, odnosno ide protiv prirode. Genetski modifikovani organizmi ne mogu opstati u prirodi, sami po sebi, bez intervencije onih koji su ih stvorili. Ovo su posledice, a pripadnici najgore životinjske vrste na planeti više vole da se bave posledicama umesto uzrocima. Uklonimo uzroke i nećemo imati posledice. Jezivo, ali dobra opomena da se vratimo prirodi, a ne da idemo protiv nje.

Sta lupas. Ovo nema veze sa GMO vec je ovo kongetinalni monstrum usled dejstva teretogena!

Sta lupas. Ovo nema veze sa GMO vec je ovo kongetinalni monstrum usled dejstva teretogena!

Како можеш бити тако сигуран?

И како то да се истој мајци већ 4. пут дешава иста ствар?

И објасни ми шта је то теретоген, можда ћу схватити?

Како можеш бити тако сигуран?

И како то да се истој мајци већ 4. пут дешава иста ствар?

И објасни ми шта је то теретоген, можда ћу схватити?

Teratogen je bilo koja supstanca, dejstvo ili proces koji deluje kao poremećaj na normalan prenatalni razvoj ploda.

To može biti droga, alkohol, hemijske supstance, jonizujuće zračenje i sl.

S obzirom da je u sva 4 slučaja plod deformisan sa kopitama umesto nogu znači da je teratogen jedan te isti i uzrokovan je zoofilijom jer nijedan teratogen osim sperme kopitara ne daje kao rezultat poremećaja plod sa kopitama.

Ne mogu se mešati uspešno, ali se kombinacija gena može desiti.

Ne mogu se mesati nikako zato sto cak i ako dodje do oplodjenja jajne celije zene spermatozoidom neke druge vrste, tako oplodjena jajna celija nece moci da se dalje deli i formira embrion zbog razlika u broju hromozoma koje nose jajna celija i spermatozoid, tako da ce propasti.

Poslednja izmena:
Mozda je majka imala nesto s ...jarcem? :sad2:

Vi znate da je jarac u svim mitovima SIMBOL POTENCIJE i da Sotir ima nogice (i druge sitne delove tela) od - jarca!

A možda je i moguće, jer mnogo gde zbog muškaraca kojima se neće digne ili gledaju utakmice umesto da obavljaju bračne obaveze... žene ležu pod jarca i/ili magarca...

A otkud neko može da tvrdi da nije stvarno umešan jarac?...

A šta ćemo sa ovcama koje imaju ljudsko srce, mozak, jetru...

Šta ćemo sa svinjama čijim venama teče ljudska krv, sa miševima koji imaju delom ljudski mozak i sl.

Takve životinje već postoje i sve što može čovek u laboratoriji može i priroda samo joj treba vremena.

Šta ćemo sa svinjama čijim venama teče ljudska krv, sa miševima koji imaju delom ljudski mozak i sl.

Takve životinje već postoje i sve što može čovek u laboratoriji može i priroda samo joj treba vremena.

Link za ovce?

Svinjski organi su najpriblizniji ljudskim, te se zato koriste tkiva svinja za eksperimente.

Daj link za ljudsku krv u svinjama?

Daj lik za miseve sa delom ljudskim mozgom?

:dash: Pa 'bem ti prošlogodišnje seno, kako ovako nešto počne da me proganja baš kad sam trudna?! :dash: Ali to je čudo jedno, i prošli put i sad, već n-ta slična stvar koju vidim, čujem, pročitam, za dve nedelje... ej stomak me je zaboleo :sad2:

Deformitet neki jeste, ali sve mi se čini da sa genima roditelja, možda,nešto nije u redu :think: Četvrti put, kako piše, isti deformitet... Ne kažu imaju li zdrave dece :think:
Zaista mislim da postoji verovatnoća da sa genima koje roditelji nose nešto nije kako treba...

To se vrši genetskom manipulacijom (direktnom umetanjem odgovorajućeg ljudskog gena u gen životinje) a ne prirodnom oplodnjom.

6539691717_b7e9d91bca.jpg

"Pan copulating with she-goat" rimska skulptura

– „Domaćine!“ – „M-e-e-e-e-e-e-e!“ – „Što je jadan?! Oli kozje pičqe?!“ – „Ne ja bogomi?! A ti?!“ – „Domaćine!“ – „M-e-e-e-e-e-e-e!“ – „Što je jadan?! Oli kozje pičqe?!“ – „Ne ja bogomi?! A ti?!“ – „Domaćine!“ – „M-e-e-e-e-e-e-e!“ – „Što je jadan?! Oli kozje pičqe?!“ – „Ne ja bogomi?! A ti?!“ :hahaha1:

Ubrizgavanje stem celija nema mnogo veze sa mesanjem vrsta ...
Ali, 'ajde...neka bude, neka i priroda moze da ubrizgava stem celije u mozak miseva....ja te i takve eksperimente podrzavam, jer se nikada ne zna do kakvih lekova i nacina za izlecenje postojecih bolesti, na taj nacin moze da se dodje.
Ti, recimo, da trebas transplantaciju srca i da je jedino koje mozes dobiti, ono uzgajano u svinji, da li bi odbio? Ovo je retoricko pitanje i znamo svi odgovor.

Dve razlicite vrste ne mogu imati zajednicko potomstvo, zbog razlicitog broja hromozoma.Kraj.
Svako ko je bio pazljiv na casu biologije u nekom 7-om razredu osn. skole, to bi znao. Dakle, knjigu u ruke.

A sto se tice ovog milogorca sto se brine za to cime hranim svoju decu, neka ti onako obradovan tvojim pokusajem uvrede, pravi drustvo dok ucite sve one lekcije iz skole koje ste preskakali govoreci u sebi:"KADA CE TO MENI TREBATI U ZIVOTU???"
Odgovor: Evo, sada, da ne ispadate smesni u drustvu.

*********, nemas ti dovoljno mozga da bi bio bravar.Idi muzi jarceve sa komsijom.

Back