BDSM: Između mita i realnosti

Zabavno za studente, ovako u ozbiljnim/normalnim godinama ne bas :p
Pa sada ne bih se baš složio za ove u ozbiljnim/normalnim godinama 😁
Ima i njih u solidnom broju, samo nisu toliko vokalni o ovim stvarima 😁
Studentima je znatno lakše da se upuste u ovako nešto sa svojom generacijom jer je tema transparentnija i otvoreniji su za priču o tome. Pozitivno mi je to što pokazuju otvorenost za priču o pozitivnim i negativnim iskustvima i što zbog toga brže i lakše grade zdrave odnose.

zašto je mmf komika a ffm nije?
kada su ljudu u sex kombinacijama
sve može da bude komično ali i ne mora.
zavisi od zrelosti i od toga da su svesni svojih preferenci.
secam se epizode kultne serije 2 i po muskarca kada je ona alanova rospija uvela u mmf pored njega kilavog, macana estona kucera koji inace vazi u holivudu baju sa magaracim q i zbog koga je i tako brzo napredovao iako je ko glumac nula + :lol:....elem ona se lepo bacila na njega jer je alava kaka je, a njega bas ima tamo de treba, a alan siroma se kao ugurava izmedju njih dvoje dok ga ona ko kobila kopitom odzada izbacuje iz kreveta. :lol:

ta radnja..obavezno nadji tu epizodu sa triolom i pogledaj... mene podsetilo na nesto slicno iz rl na osnovu cega i napisah posta:rotf:

Ceo proces pregovaranja oko bdsm playa u svoja 4 zida je relativno jednostavan. Dve osobe koje imaju slična seksualna interesovanja se nađu, pričaju o njima i kada se već dogovore šta bi probali krenu na probanje toga. Dosta često se probaju stvari koje su neka vrsta socijalnog tabua ili koje bi u javnosti došle na osudu. Recimo "forisanje na seks", "ponižavanje", "bol" i sl. Sve ovo je po navodnicima jer je u kontekstu erotskog/seksualnog playa. Osobe se dogovore da probaju nešto novo i posle se debrifuju kako je prošlo. Ovo je zapravo i dobar način građenja komunikacije i povrenja između partnera, jer je potreno obostrano razumevanje i neka dubina da se uđe u ovako nešto.
Sve je to ok ako ide spontano. Ako treba da sednemo i pregovaramo, nja

Ima sam i spontano i sa pregovaranjem. Definitivno je ovo drugo sigurnija varijanta za građenje nekog odnosa na duže staze, što se tiče spontanog bdsm-seks iskustva dešavalo se da se stvari prilično gadno zamrse (recimo u slučajevima da odmah uletimo u tako nešto bez nekog poznavanja)
Svejedno, svaka detaljna priča u meni ne izaziva nikakav sex naboj, naprotiv. Ali zar baš nije fora u probijaju granica ćutke, deluje avanturistički 😊

Svejedno, svaka detaljna priča u meni ne izaziva nikakav sex naboj, naprotiv. Ali zar baš nije fora u probijaju granica ćutke, deluje avanturistički 😊
Jeste avanturistički i ume da bude nenormalno hot, međutim ima i neke rizike. Najčešći je ako dođe do nekog traumatičnog triggera gde se posledice manifestuju nakon nekog vremena tipa da se sroza samopouzdanje jedne od osoba ili ako jedna od osoba ima tendenciju da prećutkuje kada joj je "previše" da dođe don neke štete

Jeste avanturistički i ume da bude nenormalno hot, međutim ima i neke rizike. Najčešći je ako dođe do nekog traumatičnog triggera gde se posledice manifestuju nakon nekog vremena tipa da se sroza samopouzdanje jedne od osoba ili ako jedna od osoba ima tendenciju da prećutkuje kada joj je "previše" da dođe don neke štete
Pa u svakom sexu je tako, ima devojaka koje odu uplakane ako ih jače drmne po guzi.
No to je neizvesnost sexa
Ako je sve predvidivo ko će šta da radi, u čemu je fora? Delije dosadno

i sta si ti sad, neki baja zato sto si se deklarisao kao neki bdsm mag i pokusavas da profuras tu pricu
Nah prosečan sam po skoro svim pitanjima, a i nemam neki background da budem "baja". Više mi je ovo kao neki hobi, plus radim na razvoju nekog specifičnog poslića vezanog za ovu priču - konkretno gledam da počnem kao neka vrsta seksualnog edukatora u smislu online predavanja i sl. Ofc još uvek prikupljam/učim o ovim stvarima, mada kontam da već sada znam dosta više od prosečne osobe

Nah prosečan sam po skoro svim pitanjima, a i nemam neki background da budem "baja". Više mi je ovo kao neki hobi, plus radim na razvoju nekog specifičnog poslića vezanog za ovu priču - konkretno gledam da počnem kao neka vrsta seksualnog edukatora u smislu online predavanja i sl. Ofc još uvek prikupljam/učim o ovim stvarima, mada kontam da već sada znam dosta više od prosečne osobe
Mlaćenje je život, a ne teorija 😊

Pa u svakom sexu je tako, ima devojaka koje odu uplakane ako ih jače drmne po guzi.
No to je neizvesnost sexa
Ako je sve predvidivo ko će šta da radi, u čemu je fora? Delije dosadno
Iz mog iskustva pre mi ovo sa pregovaranjem deluje stabilno nego dosadno. Zaista sam imao odličnu komunikaciju sa partnerkama i sex life nam je bio na visokom nivou, bilo je seksa i na javnim mestima i sl. Loženje i dodirivanje in public, i dok takvi dođemo do spavaće sobe seks bude 🔥
Naravno ovo smo sve ispregovarali razlog zašto je to tako jeste jer mora da postoji neko obostrano razumevanje i poštovanje, bez toga vremenom stvari skliznu u krajnosti...

Meni to što ti pišeš deluje kao neka laka igrarija, nešto pričate, neka teorija, performansi, itd.. A radi se o životnoj stvari.
Uglavnom se svede ili na lakšu igrariju ili na ekstremni eroticizam. U svakom slučaju je nivo uzbuđenja viši no u realnim uslovima. Što se party atmosfere tiče nzm ako si nekada gledala Dorcel stvari ili konkretno Luxure serijal - ako nisi baci pogled i zamisli sebe u nekoj takvoj sceni 😉

Back