- Poruka
- 17.686
Meni je žao za Njofru, a i za Stipu što ne odoše pre dvadeset godina...
A meni za Slobu što nije živ i danas, da suđenje dođe do kraja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je žao za Njofru, a i za Stipu što ne odoše pre dvadeset godina...
Kladim se da pola Srbije priželjkuje da i vaša vlast da ostavku, ali šipak.
Meni je samo žao što Smranader nije ranije otišao....
***** Bona smradinu,imamo mi Dzonija.I Dzim Dzarmusa.
Ajd kad već imaš taj avat da ti priznam da mi je Come As You Are jedna od najdražih pjesama.
U čast ovim muzičkim velikanima i trenutno najpopularnijoj grupi na planeti, odlučio sam slušati isključivo njihove pjesme do kraja dana.
Započeću sa dvije meni omiljene, Discotheque i Lemon.
od kad je U2 najpoluparnija grupa na planeti
Bono je veliki borac protiv siromastva - pre svega sopstvenog. Zato je svoju producentsku kucu prebacio iz rodne Irske u Holandiju da bi ustedeo velike pare na porezu. Pri tom trazi, haha, od svih razvijenih drzava da podignu poreze da bi hranili gladne po svetu.
Samopromotivni supljoglavac i degenerik koji je, moram priznati, bio idealan da zastupa samoizvikanu baznijansku stvar. Nasla vreca zakrpu.
Samopromotivni supljoglavac i degenerik koji je, moram priznati, bio idealan da zastupa samoizvikanu baznijansku stvar. Nasla vreca zakrpu.
od kad je U2 najpoluparnija grupa na planeti
steta sto ga onaj rak grla nije dokrajcio hahahahaahhahah uf, crnjak
sustina je ista a to je da U2 jednostavno nije nit je ikad bila najpopularnija grupa u svetu, a klasika je da kada forumas nema nista pametno da ti odgovori,hvata se za gresku u kucanjuPa i nije "najpoluparnija" nego najpopularnija.
sustina je ista a to je da U2 jednostavno nije nit je ikad bila najpopularnija grupa u svetu, a klasika je da kada forumas nema nista pametno da ti odgovori,hvata se za gresku u kucanju
Pa i nije "najpoluparnija" nego najpopularnija.
Bijedno.
tacno, bjedno je misljenje da su bas oni najpopularnija grupa
Bijedno je priželjkivati nekome da ga rak dokrajči.
Nego, de nam ti reci koja je grupa ovih zadnjih godina najpopularnija. Samo nemoj reći Rolling Stones, pliz. Uz U2 bih mogao u zadnje vrijeme svrstati možda još samo RHCP.
Nema to "najpopularnija"....Milionska produkcija, ultra mega giga turneje.....kapiram da masa ljudi ide na koncert U2 samo da bi u životu imala prilike prisustvovati nečem tako spektakularnom. Evo, ja bih išla na Madonin koncert u Bgd...iako nisam neki preteran fan(ono, možda bila sa tLinaest:rumenka)...I tako.