Baznija oduzima pasos Bonu Voksu

Hahahaha...

Pa ljudi sto se zamarate sa tim...
Bono, bono, bono, bona BA...

Bilo, desavalo se proslo..
nema para, nema muzike, istekao pasos, nije se produzio.. The End...

Aj, boga ti ni prvi ni poslednji...
Nije Bono problem, problem su silni mudzahedini koji jos uvijek imaju vazeci bosanski pasos, a sto je najcrnje, Bono nije bio prijetnja nikome dok se za ove druge ne moze reci tako..

@Cukic... koga briga za njegovu izjavu...
@Balasevic.. Muzika je ok za slusati...
Licnost ravna 0...

Najveci "srbin" drzi koncert u Sarajevu 1996 godine i pljuje po svom narodu a da se opete, pjeva prvu pjesmu

"Samo da rata ne bude"

Za mene licnost ravna 0 i jos ispod...

Bono je veliki borac protiv siromastva - pre svega sopstvenog. Zato je svoju producentsku kucu prebacio iz rodne Irske u Holandiju da bi ustedeo velike pare na porezu. Pri tom trazi, haha, od svih razvijenih drzava da podignu poreze da bi hranili gladne po svetu.

Samopromotivni supljoglavac i degenerik koji je, moram priznati, bio idealan da zastupa samoizvikanu baznijansku stvar. Nasla vreca zakrpu.

Bono je veliki borac protiv siromastva - pre svega sopstvenog. Zato je svoju producentsku kucu prebacio iz rodne Irske u Holandiju da bi ustedeo velike pare na porezu. Pri tom trazi, haha, od svih razvijenih drzava da podignu poreze da bi hranili gladne po svetu.

Samopromotivni supljoglavac i degenerik koji je, moram priznati, bio idealan da zastupa samoizvikanu baznijansku stvar. Nasla vreca zakrpu.

steta sto ga onaj rak grla nije dokrajcio hahahahaahhahah:mrgreen: uf, crnjak:eek:

Ne znam, meni se ovi bivši pobednici Evrovizije čine idealnijim:

LORDI_1_jpg_595x325_crop_upscale_q85.jpg

sustina je ista a to je da U2 jednostavno nije nit je ikad bila najpopularnija grupa u svetu, a klasika je da kada forumas nema nista pametno da ti odgovori,hvata se za gresku u kucanju :zper:

Pa fulaš tipke i nasmijala si me, što da ti odgovorim? :lol:

Nego, de nam ti reci koja je grupa ovih zadnjih godina najpopularnija. Samo nemoj reći Rolling Stones, pliz. Uz U2 bih mogao u zadnje vrijeme svrstati možda još samo RHCP.

Nego, de nam ti reci koja je grupa ovih zadnjih godina najpopularnija. Samo nemoj reći Rolling Stones, pliz. Uz U2 bih mogao u zadnje vrijeme svrstati možda još samo RHCP.

Nema to "najpopularnija"....Milionska produkcija, ultra mega giga turneje.....kapiram da masa ljudi ide na koncert U2 samo da bi u životu imala prilike prisustvovati nečem tako spektakularnom. Evo, ja bih išla na Madonin koncert u Bgd...iako nisam neki preteran fan(ono, možda bila sa tLinaest:rumenka)...I tako.

Nema to "najpopularnija"....Milionska produkcija, ultra mega giga turneje.....kapiram da masa ljudi ide na koncert U2 samo da bi u životu imala prilike prisustvovati nečem tako spektakularnom. Evo, ja bih išla na Madonin koncert u Bgd...iako nisam neki preteran fan(ono, možda bila sa tLinaest:rumenka)...I tako.

"U2 have sold more than 145 million albums worldwide and have won 22 Grammy Awards, more than any other band..... These include Best Rock Duo or Group, Album of the Year, Record of the Year, Song of the Year and Best Rock Album. The British Phonographic Industry has awarded U2 seven BRIT Awards, five of these being for Best International Group.... In 2005, the band were inducted into the Rock and Roll Hall of Fame in their first year of eligibility...."

Biće da je to sve opet neka antiserbska vatikanska urota. :lol:

u yebote a kao gremi i prodani albumi su mera kvaliteta:lol:
pre par godina onaj britanski vajttresh robi vilijams je prodavao ko blesav albume a ja vecu pomiju od njegove muzike ne chuh odavno
U2 je oduvek bio tezak shabanluk od grupe a Bono ih je uchinio josh ogavnijim tim svojim licemernim foliranjem oko neke shatro "borbe protiv gladi za demokratiju bla bla bla"
al ni ne chudi shto bi na njega baznijanci sekli vene i da je sve chetnik sa bradom
pastirski rok i dziberaj je oduvek bio kulturni hajlajt baznije

Back