gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
E, neću da čujem ni reč protiv Cukića!!!
Ipak je on napravio jedno muzičko remek delo, zvano "Ide voz"!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mislim rat je prosao, on je sad nebitan lik jel tako?
E, neću da čujem ni reč protiv Cukića!!!
Hoće li se sad svekoliko srblje smilovati i ponovo početi da sluša pjesme velikog irskog mujezina Abu Bona Al Voxa i njegovog benda dvosmisleno nazvanog "ustaša također" (U2)?
Jer primijetno je da mu je popularnost u svijetu stravično opala kako narod nebeski glavu od njega okrenu. Fan baza je u rasulu, suveniri ne idu.... Vidi se i po koncertima da to nije više to, prije 7 dana dva koncerta uzastopce na Maksimiru (još jedan podlo dvolični ustaški naziv) sa ukupno preko 100 tisuća ljudi, te sad i na Wembleyu još jedan od cirka 88 000 duša.
Mislim, ono... ko sluša tog Bona još, tri za groš.... pih, 'ajte molim vas....
slusha i britni josh vishe ljudi
ja se time ne bi hvalio
Steta samo sto vam Ceca ne peva na Maksimiru..Napunila bi ga tri dana za redom..I to..sve "dragovoljcima domovinskog rata"
U čast ovim muzičkim velikanima i trenutno najpopularnijoj grupi na planeti, odlučio sam slušati isključivo njihove pjesme do kraja dana.
Započeću sa dvije meni omiljene, Discotheque i Lemon.
Jaaao,bre komsija.Taman sam poceo da imam pozitivnije misljenje o tebi a ti sve uprska.
Velikani?!,najpopularniji?!jaaaaaaooooo1!!!!!!!
Pa nijh slusaju domacice i taksisti.Tu su mozda najpopularniji...razocaro si me skroz!
Nemoj bolan ba mrziti Al Bona jer više voli Bosnu od Srbije
Eto on toliko voli bazniju a ona mu tako uzvraca.
Bruka, bre.
Mora da ti nije lako cijeli život nositi glavu samo da ti kiša ne pada u stomak.
Ja se time ne bi hvalio.
Nije frka, napunili bi mi i Cecu.... neka dođe na punjenje...
Vi mozete da napunite samo curku s mlincima...
Ceco, serbska majko, jesi li to ti?
Ja sam Tupsone..Kako posao? Je l'ti jos zabranjuju koncerte? Tezak je nas posao estradnih umetnika...
Ne daj se, Cecaro. E'o, svrati početkom slijedećeg avgusta u Čavoglave da zajedno zapjevamo našu Anicu.
Pa kad državu vode oni koje je ne vole, bruka nego šta.
Ček malo, pa i kod vas je tako....
I mi smo oduzeli Bonu Voksu pasos?
Ma ne, i vašu državu vode oni koji je ne vole.
A Hrvatsku tek što vole poglavnici... Sami daju ostavke...
*ebem te državo...
Kladim se da pola Srbije priželjkuje da i vaša vlast da ostavku, ali šipak.
Meni je samo žao što Smranader nije ranije otišao....
Mora da ti nije lako cijeli život nositi glavu samo da ti kiša ne pada u stomak.
Ja se time ne bi hvalio.