Bazen, restoran gde deca nisu dobrodošla

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.825
Imamo ovde ne daleko jedan fantastičan bazen bas je ekstra palme , orhideje na sve strane čisto uživanje

U tom djelu bazena mogu uživati samo odrasli sem subote, subotom je otvoren i za roditelje i njihovu djecu.

Isto tako je jedan restoran na severu njemačke odlucio da ne želi više da gostuju i djeca u njegovom restoranu!

pored kritike ima i mnogih koji to podržavaju.

Da li je opravdano da se stvaraju prostori gde djeca nisu dobro dosla ?

Glavni argumenat je da odrasli žele da se opuste i uživaju bez placa i dečije graje

Šta mislite? Da li je to uredu ili vam nesmeta sto dete pored vas vrišti jer mu je ispao sladoled na pod ili je preumorno ili majka pusti da plače dok ga neprodje ta “faza”

21B5013B-1B36-406F-A1AB-4F706DBC3010.jpeg

Da li je opravdano da se stvaraju prostori gde djeca nisu dobro dosla ?
pa pazi..zasto bi necije dete ometalo neciji odmor?
zasto je neko duzan da slusa necije tudje dete kako se dere i jurca ako mu to smeta?
zasto ne bi bila mesta u koja se deca ne dovode?
oni sa decom ta mesta mogu da zaobidju.
ponuda za svakog.

ovo vec druga tema da deca smetaju..nise na svadbi nisu u restoranu i na bazenu... jos malo pa nece ni u skolama da budu

pa pazi..zasto bi necije dete ometalo neciji odmor?
zasto je neko duzan da slusa necije tudje dete kako se dere i jurca ako mu to smeta?
zasto ne bi bila mesta u koja se deca ne dovode?
oni sa decom ta mesta mogu da zaobidju.
ponuda za svakog.
kad si u reziortu mozes da zaboravis na to kad je sezona..nemas mira ali znas kad uplacujes da ces imati haos

A kakva su pravila u tim restoranima za kucne ljubimce? Ako ne mogu deca korektno bi bilo da ne mogu ni kucni ljubimci.
uopšte nije za poređenje i ne kapiram jel ovo ironija
jednom sam htela da odmorim dušu u košutnjačkom hladu, ali su prirodni i nesputani roditelji i deca učinili da me zaboli glava i poželim da se vratim kući
naravno, nisu svi divljaci, ali mnogi jesu

uopšte nije za poređenje i ne kapiram jel ovo ironija
jednom sam htela da odmorim dušu u košutnjačkom hladu, ali su prirodni i nesputani roditelji i deca učinili da me zaboli glava i poželim da se vratim kući
naravno, nisu svi divljaci, ali mnogi jesu
I ja cesto hocu da odmorim dusu u parku, na plazi i pustim decu da trce okolo ali kako kad su parkovi okupirani kucnim ljubimcima… Jos kad se neko kuce zakaci za moje dete a ono pocne da vristi a gospodja mi bez pardona kaze da dzukela samo hoce da se igra. Ma da, objasni ti to mom detetu.
Znaci nemam nista protiv ali neka bude bez dece i bez kucnih ljubimaca.
Volim zivotinje ali deca su na prvom mestu, kakva takva. Ja sam gluva za tudju decu… reagujem samo na moju :lol:

I ja cesto hocu da odmorim dusu u parku, na plazi i pustim decu da trce okolo ali kako kad su parkovi okupirani kucnim ljubimcima… Jos kad se neko kuce zakaci za moje dete a ono pocne da vristi a gospodja mi bez pardona kaze da dzukela samo hoce da se igra. Ma da, objasni ti to mom detetu.
Znaci nemam nista protiv ali neka bude bez dece i bez kucnih ljubimaca.
Volim zivotinje ali deca su na prvom mestu, kakva takva. Ja sam gluva za tudju decu… reagujem samo na moju :lol:
ja sam prvenstveno mislila na bašte ili bazene, znači- mesta gde uđeš i platiš ulaz birajući sadržaj i okolinu
uopšte, ne bi morala da postoje specijalna mesta kad bi ljudi bili uviđajni i elementarno vaspitani, ali to danas nije u modi
pa tako ti danas patiš kao majka, a ja kao neko kome je do kuliranja

ja sam prvenstveno mislila na bašte ili bazene, znači- mesta gde uđeš i platiš ulaz birajući sadržaj i okolinu
uopšte, ne bi morala da postoje specijalna mesta kad bi ljudi bili uviđajni i elementarno vaspitani, ali to danas nije u modi
pa tako ti danas patiš kao majka, a ja kao neko kome je do kuliranja
Gore si pomenula pomenula Kosutnjak ili si mislila konkretno na neki bazen ili bastu na Kosutnjaku gde placas ulaz… ne znam, ja i kad platim ulaz smetaju mi psi jer mnogo. Svaka starija zena cuva psa.

A kakva su pravila u tim restoranima za kucne ljubimce? Ako ne mogu deca korektno bi bilo da ne mogu ni kucni ljubimci.
ne znam zasto ljudi vrse takve paralele..postoje mesta gde mozes sa kucnim ljubimcima i gde ne mozes..to nema veze sa decom..
ovo kao ono kad je jovana jeremic poredila gubitak deteta sa gubitkom psa i radila paralelu.

ne znam zasto ljudi vrse takve paralele..postoje mesta gde mozes sa kucnim ljubimcima i gde ne mozes..to nema veze sa decom..
ovo kao ono kad je jovana jeremic poredila gubitak deteta sa gubitkom psa i radila paralelu.
Ostavi Jovanu... Pocelo je sa hotelima koji ne primaju decu, pa evo restorani, bazeni, sad citam i na nekim svadbama deca su nepozeljna reci mi Tabe kuda to vodi? Do jednog plasticnog drustva u kome smo svi slabi sa zivcima i treba nam mir, jelte…Ajde molim te, deca su generalno pozitivna energija a ne bauci kojih treba da se stidimo. Nemoj se svadjam sa tobom kao sa onom babom sto zivi na prizemlju pa joj smeta decija igra ispred zgrade, skocio mi pritisak kad sam videla kako urla na tudju decu jer ne moze na miru da se drogira turskom serijom…

Back