Baze i internet

mamaVesna

Zainteresovan član
Poruka
140
Treba mi vas savet. Koja su vasa iskustva sa bazama na internetu? Koja se pokazala kao najbolja za ogromnu kolicinu podataka? MySQL - da ili ne?

Posebno pozivam pametne muske programere :) koji tamo raspravljaju o zenama programerima, da predju na ovu temu i pomognu jednoj programerki.

Mama..:D
Sto se mene tice, ja najbolje iskustvo imam sa mysql bazama-zato sto su besplatne,itd.

Dosta ih eksploatisem i uvek su me sluzile besprekorno :wink:

Zato ih toplo preporucujem......mada nije los ni postgre, ali ipak MYSQL je zakon!!!!!

Incognito:
Ostale su irelevantne ;)
Slazem se za gore navedene baze, ali nisu bas sve "irelevantne" kako rece :)

Upravo smo zavrsili 6-mesecni probni rad u nekoliko kompanija za online obrazun poreza, zarada i nekih drugih podataka. Predstoji sada finalna izrada. baze su xBase + 32-bitni xHarbour a rade sa svih 50+ drzava u USA i delom Meksika. Na vezi je neprekidno preko 700 korisnika (zavisi, nekad i mnogo vise) Obracuni i interakcija je veoma intenzivna sa brzim odzivom ka klijentu (dinamicki generisane strane prema vrsti zahteva). Strane (forme ili izvestaji) se generisu za svakog klijenta u zavisnosti sta radi (da li unosi podatke, da li pise izvestaje, ili menja postojece parametre-podatke za rad)

Registrovanih klijenata/firmi ima za sada oko 19,000 za pocetak.
Nikakvih problema u radu nije bilo do sada...
Imali smo samo jedan problem kada se nedavno opet upalilo neko siblje kraj San Diega :)

Back