Бауер: НАТО спреман за директан сукоб ако Русија нападне земљу чланицу

Grešite momci. Ovo je traženja Casus Belli. Sve što je potrebno je nekakvo selo Račak ili nekakva Srebrenica i NATO će se direktno uključiti u rat.
Ne boje se oni Rusije. Da se boje ne bi ovoliko podržavali Ukrajinu i šakom i kapom. Oni žele rat više od svega sa Rusijom i to direktno.
Samo je pitanje kako će izigrati sopstvene zakone i uključiti se u rat.
Američke divizije kreću na put Istočnog fronta. Realnost.
tacno je da se Nato ne boji Rusije. ali da trazi direktan sukob sa Rusijom je smijesno. Amerikanci bi da prestane rat, da Ukrajina sacuva teritoriju i da Rusija na neki nacin prestane da bude agresivna. Da su Ameri htjeli rat sa Rusijom , rat bi se desio po raspadu SSSR-a a ;ne bi bili prijatelji sa Putinom do rata sa Gruzijom i ne bi Putin pokusavao da se pridruzi Nato-u prvih godina svoje vlasti.
jednostavno, Rusija ima nuklearno oruzje i nikom ne pada na pamet da ide u sukob sa njom; a da nema , Amerikanci bi prvog dana rata ispostovali garancije Ukrajini i poslali tamo avijaciju.
 
Ti bi i Hitlerovi politiku nazavo ''neoliberalnom'' Koliko je ljudi pobijeno, a koliko pobeglo iz Pinocevog raja na zemlji ? Na kraju umesto da tvoj Pinoce dobije nobelovu nagradu za humanizam , a on uhapsen, i koliko je para pokrao od svog naroda ?
Nije osuđen. To je dovoljno. Bio je saveznik SAD. To je najvažnije.
Prvo moras da se skines sa Pinka, Hepija i Informera i da ne verujes sve sto kazu Bokan, Simo Spasic i Vucicevic.
Simo Spasić i Bokan su NATO perjanice. Okej.:roll:
Ti tvrdis ( mada nisu postavio nikakav izvor za tvoju tvrdnju ) da su komunisticke lazi da su kolonijalne sile vrsile genocid u svojim kolonijama.
Evo samo da uzmemo Italiju za primer sta su radili u Africi u 20. veku i da te odmah demantujem !

The Ethiopian Genocide and the Rise of Abune Petros​

https://www.hungarianconservative.c...iopian-genocide-and-the-rise-of-abune-petros/
Rekoh ti da današnji antikolonijalizam smatram staljinističkim i krajnje antizapadnim. Sa dobrim razlogom.
Kolonijalizam je davno prestao. Pričati o njemu u današnje vreme je isto kao i govoriti o tome da mi Srbi moramo da se osvetimo Turcima za 5 vekova kolonijalizacije i okupacije.
Kada se kaze istina tj istorijske cinjenice o kolonijalizmu , on je ta osoba na nivou ''staljinsta'' fantastican zakljucak.
S obzirom da su Staljin i njegovi saveznici iskorišćavali antikolonijalističke sentimente sa ciljem da unište Zapad i izvedu Svetsku Staljinovu komunističku revoluciju zapravo i jeste tako.

Framko i Slazar nisu bili fasisti, ali su bili saveznci sa tim istim Hitlerom i slali svoje vojnike da se na Istocnom frontu bore protiv SSSR,a posle su se ''ogradili'' od fasisiticke ideje od fasizma....
S obzirom da EU i SAD danas šalju i vojnike i tenkove da se bore protv naslednika SSSR ne vidim ozbiljan problem za tako nešto iz perspektive SAD spoljne politike i bezbednosti SAD,
Daleko veći problem su tvoji voljeni Če Gevara i Kastro koji su hteli da instaliraju sovjetske rakete da gađaju SAD.
A kažeš da su oni odradili "dobar posao", je li?
Nema većih sluga i saveznika SSSR, Rusije i Putina na ovom svetu od Kube, Fidela Kastra i Če Gevare.
Kako to da u tvom Pink, Informer, Happy Miki Maus svetu ti toliko mrziš Putinovu Rusiju i SSSR, a voliš Fidela Kastra i Če Gevaru je dobro pitanje.:rotf:
Ce i Kastro su uradili odlican posao, a Kuba je ''teroristicka drzava'', a Amerika ima direktne letove iz Majamija u HavanuJes, valjda da americki gradjani idu ramo da trose novac i da jacaju teroristicku drzavu.
Kuba je teroristička država po dezignaciji State Departmenta. Kuba je najveći neprijatelj SAD zbog sovjetskih raketa.
Pinoče i Franko su njihovi saveznici. Kuba je smrtni neprijatelj. Kuba je i danas komunistička diktatura. Španija, Portugal i Čile nisu diktature već slobodne kapitalističke države. Frankovo i Pinočeovo nasleđe je divno za razliku od Kube koja je danas najgori gulag na Svetu posle Severne Koreje.
Odvratna država.

Koji podaci ozne 60.000 ? Daj link ! Ja sam ti vec rekao ti cujes nesto na Pinku i to je za tebe odmah istina i pises ovde, to je istina, ali kad bi se zajebavali
Radanovic je uzeo podatke koje je uradila drzavna komisija, i to moze da proveri svako, za razliku od Samardzica koji se lazno predstavlja da je istoricar i dokazuje kako je u ustasama bio veci procenta gay populacije nego u cetnicima....
Kalabic je inace radio za crveni krst i bio postenjacina, a bio je teski gibanicar...
Kao sto ti rekoah nemoj da verujes sve Nestorovicu sto prica na Pinku
Svaki ozbiljan medij je izneo podatak od 60.000 po podacima OZNE. Radanović je degenerik.
 
Svi ste mi vi pametniji od Coveka koji sve tj Dejana Lucica, kako da ne.
Ma svi smo iž Trećeg oka samo su tvoji komunisti pouzdani. Šteta samo što vas EU i NATO smatraju najvećim neprijateljima, zločincima i lažovima.
Koliko god ti ovde plakao da sam ja Dejan Lučić realnost je da su EU parlament i Savet Evrope izjednačili komunizam sa fašizmom i nacizmom.
Mene si stavljao u Pink, Informer gutača vesti, a realnost je pre da si to ti.:plez:
 
Ова расправа је постала смешнија и од саме изјаве адмирала Попаја.

Јасно је да су у Европи од 90-их све јавне позиције и функције постепено преузели поткупљени политиканти обликовани као медијске личности. Сад видим исте и међу вишим официрима све по америчком шаблону.
Тужно је слушати их кад, убеђени да владају енглеским, нешто "анализирају" и коментаришу користећи отрцану фразеологију на нивоу америчких портпарола без свести да тако себе ограничавају.

Овај не да се налупетао логичким противречностима него се још и тотално обрукао са војничким "знањем" у прва два минута интервјуа за Португалску ТВ када сам престао да слушам.
Ја му не би дао ни да напумпа унуков гумени чамац него само да му причува жуту патку.

Такви могу да импонују само на провинцијске комплексаше који по неким насловима, видео клиповима и Википедији посматрају и "софистицирано" тумаче свет (као што су Стракс, Смориша, Емикс итд), без обзира на коју страну да су тренутно, јер ту упорно мељу без увида и синтеза само ради пажње.

Ипак је забавно читати кад се брозословени и холивудаши поџапају око валиднијег аутошовинизма и полтронства.
 
A ako se ne plase Rusije,cemu ovakva izjava?Nego,do Kijeva Rusima ostalo nesto preko 400 km...Sad sam gledao na mapi.Ako se Ruje zaukaju kao onomad 1944/45 nece se zaustaviti sve do Baltika(a mozda i preskoce na ostrvo) pa ce biti NATO u blato kao 1999 u Budjanovcima.
Pa evo vec godinu dana se zaukavaju i nikako da osvoje 5 km a kamo li 400 :lol:
 

Бауер: НАТО спреман за директан сукоб ако Русија нападне земљу чланицу​

МОСКВА - Председник војног комитета НАТО-а Роб Бауер изјавио је да је Алијанса спремна за директан сукоб са Русијом, пренео је данас ТАСС, јавља Танјуг.

Бауерт је казао да ће НАТО одговорити само ако Русија пређе „црвену линију” тако што ће извршити инвазију на неку од земаља чланица Алијансе
https://www.politika.rs/scc/clanak/534787/nato-rusija-bauer-alijansa

Sta sad bi sa izjavama Sputnjika, Bokana, Vucelica, Dzona Bosnica, Sime Spasica, Jovane Jeremic...da se Rusija nece zaustavljati dok ne izvrsi ''dencifikaciju'' cele Evrope, a Djuka Bizon je rekao da u tom slucaju Srbija krene u ''denacifikaciju'' Balkana...
Mada su neki Rusi bliski putinu davali slicne izjave tipa - Necemo se zaustavljati do Berlina....

Đukanović: Čini se da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana​

https://n1info.rs/vesti/djukanovic-...prinudjena-da-krene-u-denacifikaciju-balkana/

Rusija nije mogla da izvrsi ''denacifikaciju i demilitarizacije'' cele Ukrajine, a osvajace Evropu....koje su to ruske baletancine

Jedino koje je kuvao sa Nato paktom i mogao da napravi nuklearni sukob bio je SSSR, ali su ta vremena prosla...
nedaj boze (ustvari daj boze) da rusija napadne neku NATO-clanicu.Amerika bi pokusala da gurne celu evropu na Rusiju al , osim "migrantskih" placenika i crnogoraca, niko nece mrdnuti prstom da ide u rat sa najvecom svetskom silom svih vremena, i to radi poljske, baltickih zemalja, rumunije..........nece cak ni hrvati , kako je to rekao Milanovic.
Toga je svesna i amerika i zato je 2015 (posle nezainteresovanosti evrope da vojno intervenise na krimu) napunila evropu migrantima kako bi ih danas mobilisala za svoje potrebe u ukrajini.
Pogledajte moje postove po tom pitanju od pre 7 godina gde je detaljnije obradjen slucaj "migranti" .
 
Pa evo vec godinu dana se zaukavaju i nikako da osvoje 5 km a kamo li 400 :lol:
Pa ono u Ukrajini nije rat,ono je sprdnja,vise kao akcija hapsenja neposlusnih.Pogledaj koliko je Rusija angazovala vojnika a koliko bi mogla.Zna se sta je rat,kad picis iz svega i po svima.A za tih 5km pogledaj bilo koje vesti,pronadji na mapama koliko su parce odvojili.
 
S obzirom da su Staljin i njegovi saveznici iskorišćavali antikolonijalističke sentimente sa ciljem da unište Zapad i izvedu Svetsku Staljinovu komunističku revoluciju zapravo i jeste tako.
Skroz si pogresan, Staljin nije propovedao nikakvu 'svetsku revoluciju' on je bio za socijalizam u jednoj zemlji, 'svetsku revoluciju'
je propovedao jevrejin Trocki
 
Ako Rusija napadne NATO članicu...

Pošto neće, onda neće biti ni problema... :per:

Зависи.

Естонија је пре неки дан најавила да планира да затвори фински залив за руске бродове, а тиме и поморски приступ Петрограду. То је касус бели, приметио је неко из Кремља.
 
Videćemo, ali meni su najzanimljiviji scenariji otvaranja novih frontova širom sveta.
Tako na primer:
1) Kina napada Tajvan
2) Rusija i Kina napadaju Japan

Postoje teorije koje kažu da su Rusi nameravali da napadnu Japan još pre negoli Ukrajinu i da su ih na TV u Rusiji proglašavali fašistima itd itd.
Sve sa ciljem da izbace uticaj SAD iz Azije i Kini i Rusiji odgovara da Japan padne, je li?
Sve više se pričalo i vodilo logikom geopolitike iz doba WW2 i Hladnog rata. Sve je surovije.
Sad iako mi se ne sviđa to ofc. Čini mi se da je nekako sukob iskonski i da će biti sve gore.
Da se ovoliko mrcvare da bi na kraju potpisali neku linijicu oko Dnjepra ja nešto nisam siguran.
SVI HOĆE SVE! I da isteraju Ruse iz Donbasa oni će krenuti na Krim. I nakon Krima bi mogli da krenu na neku teritoriju unutar Rusije ili da napadnu Belorusiju. Što je verovatnije. Tako mi deluje.
Ovaj nivo sukoba i maltretiranja i ulaganja resursa govori da svi hoće sve. Tu kao da nema mesta pregovorima. Ali videćemo. Nadam se da si ti u pravu.
japan bi ih pocepao ko siroma napolitanku
 
Staljin je sprovodio istu.

Стаљин је наметнуо комунизам свима до Елбе. Шта је Стаљин рекао и шта је радио су две ствари, јер сви бољшевици су бандити и лажови.
 
Zapad je gurnuo Rusiju i Ukrajinu u rat da bi se docepao ruskih resursa. E pa nema vise pljacke nicijih resursa i zato su posle uvodjenja sankcija ruskim mackama i Cajkovskom smislili da jos po nekog gurnu u rat sa rusima. Zato su na vlast u svim okupiranim zemljama doveli nakaze i idiote jer samo nakaze i idioti mogu svom narodu da rade ono sto drogirani Zelenko radi svom narodu.
 

Бауер: НАТО спреман за директан сукоб ако Русија нападне земљу чланицу​

МОСКВА - Председник војног комитета НАТО-а Роб Бауер изјавио је да је Алијанса спремна за директан сукоб са Русијом, пренео је данас ТАСС, јавља Танјуг.

Бауерт је казао да ће НАТО одговорити само ако Русија пређе „црвену линију” тако што ће извршити инвазију на неку од земаља чланица Алијансе
https://www.politika.rs/scc/clanak/534787/nato-rusija-bauer-alijansa

Sta sad bi sa izjavama Sputnjika, Bokana, Vucelica, Dzona Bosnica, Sime Spasica, Jovane Jeremic...da se Rusija nece zaustavljati dok ne izvrsi ''dencifikaciju'' cele Evrope, a Djuka Bizon je rekao da u tom slucaju Srbija krene u ''denacifikaciju'' Balkana...
Mada su neki Rusi bliski putinu davali slicne izjave tipa - Necemo se zaustavljati do Berlina....

Đukanović: Čini se da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana​

https://n1info.rs/vesti/djukanovic-...prinudjena-da-krene-u-denacifikaciju-balkana/

Rusija nije mogla da izvrsi ''denacifikaciju i demilitarizacije'' cele Ukrajine, a osvajace Evropu....koje su to ruske baletancine

Jedino koje je kuvao sa Nato paktom i mogao da napravi nuklearni sukob bio je SSSR, ali su ta vremena prosla...
ŽIŽEK - MLADINA.png

Evo, crno na belo, kako na to kukavičko baljezganje NATO terorista reaguju mudri ljudi ... Napale bi zapadnjačke hijene na Rusiju, ali znaju kako će proći ... :hahaha:
 

Бауер: НАТО спреман за директан сукоб ако Русија нападне земљу чланицу​

"Ako" napadne zemlju članicu NATO-a.
Kakve to veze ima sa ratom u Ukrajini?
Rusija nije mogla da izvrsi ''denacifikaciju i demilitarizacije'' cele Ukrajine, a osvajace Evropu....koje su to ruske baletancine
Koliko mi se čini - to je proces koji je u toku.
Nije završen, pa da ti konstatuješ da "nije mogla".
 

Back
Top