Battlefield 2

Baklava_NS_88:
distance:
Battlefield 2 SERVER! Trazimo igrace!

interesenti pisite na server forum:
europefast.go.dyndns.org

Server je "free for all" tip

Filip
ne mogu da verujem juce sam izbriso BF 2 jer nisam mogo da nadjem serv.....A instalaciju sam isto obriso mada sutra dobijam hard od 200 gb pa cu skinem igru i instaliram pa se cujemo. Javicu ti kada instaliram da mi objasnis

OUKEJ 8)

Ajde svi interesenti neka pogledaju forum i napisu nesto o sebi:

adresa foruma:
europefast.go.dyndns.org

tamo ujedno ima sve o serveru...
pisem vecinom na engleskom radi ostalih ali vi mozete pisati kako hocete..

Startujem igru, i prodju svi oni cinematicsi, dice, ea games i onda se chuje onaj glas WELCOME TO DUTY.I to je sve ok, kad najednom sve crno i samo mogu da vidim kursor.Vrati me na desktop i prijavi neku greshku o VPU Recoveru.Neshto graphics acceleraor, not responding, samo sam to ufatio.Jel to do grafichke ili DirectX-a????
HELP

Zar je ofa moja grafichka tako losha...Mislim qpio sam je pre dvije godine, ali sve ostalo mogu da igram...

A konfiguratzija mi je sledetja...:
Plocha ASUS A7V8X-X
CPU AMD Athlon XP 1700+
512MB DDRam
Ati Radeon 9200 128 mb ram graf.

Da li je bolja GeForce 5200FX?-od ofe moje...

pre 2 god. je Radeon 9800 bila graficka (na kojoj i sad mozes da odigras Battlefield)
tako da tebi mogu samo da preporucim Nv 5900 ako jos hoces da se igras, ja sam pre koji mesec uzeo Nv 6800gt zbog battlefield-a, mada nije to jedina igra koju igram...

Ej , ne zbunjuj momka ATI 9200 128 nije losa i cisto sumnjam da ne moze da pokrene BATTELFIELD 2 , a FX 5200 nije bolja od ATI nema sanse !!! Mada svako ima svoje misljenje ..... nije do grafike nema sanse !!!! Evo mislim da je bolja preporuka da uzme ATI 9550 128 , to je losija verzija ATI 9600 i mislim da ni cena nije nesto astronomska, a radi sve kako treba od novih igara, a da ne pricam za starije.... mada za par meseci i to ce biti krs od grafike ATI 9800 XT je kazu sada bombona !!!!

Da, od danas je zvanicno u prodaji, a ja sam upravo poceo da je skidam preko eMule. Radi se o ekspanziji u kojoj glavnu rolu imaju nekoliko najpoznatijih ( Ruske, Izraelske, Americke ... ) specijalnih jedinica, a noć je jedna od najvećih novosti u paketu misija. E, posto nemam mogucnost mreznog igranja , postavio sam temu da ne skidam dzaba ! Velicine je 1.2 GB

Back