Battlefield 2

E ovako, kad hoću da instaliram ovu ekspanzijju, prije početka instalacije traži da se stari BF pečuje na verziju 1.1. I kad krene patchovanje, samo se pojavi "patching failed" i onda mi prekine instalaciju. Nekako sam uspio da ga patchujem i to na sledeći način:

1. Double click the bf2patch_v_102.exe you downloaded, select you country and click Next.

2. Browse to your temp directory e.g. C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Temp and arrange icons by modified (note: you will need hidden folders to be visible - tools > folder options > view)

3. Open the folder with a name similar to {43604D32-1F10-4C64-A8F8-9324E19AF2C2} and copy all the files to C:\Patch (create this folder).

4. Click Start, Run, type CMD and press enter. At the command line type cd c:\patch and press enter. Then type patch.exe "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2" - or where ever you installed it.
I onda ga patchuje
Međutim, posle ovoga, kad pokrenem instalaciju opet se isto dešava.
Kod mog druga sve normalno odradi. Čitao sam da se ovo još nekiima dešavalo. Kako da instaliram ovu EKSPANZIJU? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da bi instalirao exspanziju treba da ti je cist exe fajl od BF2 tj ne sme biti krekovan i onda probaj da pecujes i posle peca krek ti ne treba ali da bi ti igra radila moraces da ubacujes disk kod mene radi poz

Pazite ovako. ja instaliram prvi BF. Ne krekujem ga. onda, da bi se instalirala druga ekspanzija, treba da se patchuje prvi dio. E meni kad pokrenem instalaciju ekspanzije javlja se patching failed....

Aman ljudi malo koristite google!
Ukucaj 'battlefield 2 patching problem' ili idi na official forum (support). Tamo imas objasnjena 2 nacina (iz command prompta ili obicno) zbog problematicnog neprepoznavanja verzije igre ili mesta gde se nalazi.

Kako sam cuo izasao je demo ali peeveliki je za skidanje zauzima 1.7 gb prostora i treba da imate dosta jaku masinu da bi to igrali i naravno da nezaboravim da imate i directx 9c

igra je prezahtevna!samo cu to da kazem!neki moji poznanici su je probali i kazu da im je FPS 5!!!!
najzahtevnija igra koju su probali,a masine su im srpske klasicne:fx 5600,512 ram,procesor na 2.5 ghz

ma ne stavrno...sta oni misle.....da mi imamo pogotovo mi ovde na Balkanu imamo para za bacanje...da dajemo oko 600 evra da bih mogao da igram neku igru....aman zaman iam da naprave tu igru sa ok zahtevnostima i da pevaju..

Pa ne prave oni igre za nas, pošto mi ni ne kupujemo te igre (nalazimo ih kad slučajno ispadnu iz kamiona :) )

A prave tako zahtevne igre zato što šuruju sa proizvođačima hardvera, kojima odgovara da igrači svakih nekoliko meseci kupuju nove kartice (primer EA koji sarađuje sa nVidiom "the way it's ment to be played" ). Zavera na globalnom nivou :) Sigurno je i CIA tu umešala prste ;)

Back