dive
Legenda
- Poruka
- 61.225
ako neko ima iskustvo i predlog, rado bih prihvatila jer sam trenutno bez ideje
hocu da sredim bastu tako da se u nju preselimo sa terase od proleca do jeseni
planiram da na dva mesta stavim garniture za sedenje, u jednom delu da ozidamo ognjiste za kotlic i pored toga da napravimo rostilj
ono sto mi predstavlja problem u ovom trenutku je podloga na kojoj treba da budu smestene te garniture i deo za sedenje
prvobitna ideja je bila podloga od drvenih obloga
za povrsinu od 20m2 trebalo bi oko 1000e
onda sam mislila da mozemo povoljnije da prodjemo ako izlijemo stampani beton, ali na kraju cena izadje isto
to mi se ne uklapa trenutno u budzet kojim raspolazem
jedna od opcija su livene kocke od betona, mada nisam sa tim resenjem bas nesto odusevljena
da li postoji neko drugo resenje, koje zahteva manje investicija, a funkcionalno je, trajnije i lepse?
hocu da sredim bastu tako da se u nju preselimo sa terase od proleca do jeseni
planiram da na dva mesta stavim garniture za sedenje, u jednom delu da ozidamo ognjiste za kotlic i pored toga da napravimo rostilj
ono sto mi predstavlja problem u ovom trenutku je podloga na kojoj treba da budu smestene te garniture i deo za sedenje
prvobitna ideja je bila podloga od drvenih obloga
za povrsinu od 20m2 trebalo bi oko 1000e
onda sam mislila da mozemo povoljnije da prodjemo ako izlijemo stampani beton, ali na kraju cena izadje isto
to mi se ne uklapa trenutno u budzet kojim raspolazem
jedna od opcija su livene kocke od betona, mada nisam sa tim resenjem bas nesto odusevljena
da li postoji neko drugo resenje, koje zahteva manje investicija, a funkcionalno je, trajnije i lepse?