M
mortishaaa
Gost
Ide li neko :wink:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi. . . Ali nisam tu. . .mortishaaa:Ide li neko :wink:
Ajmo onda zajedno!Za Ritam nereda vredi umreti!mortishaaa:Pa ja najvise idem zbog Ritma Nereda!! A ako umrem tamo, neka bar je vredno!!!! Iako sam metalka, nema veze..
[/quote]Anonymous:Ajmo onda zajedno!Za Ritam nereda vredi umreti!
Ovo sam bila JA!![/quote]E,registrovala si se.Bas je super jel da? A u KST ipak necu,ali idi ti,pa ako prezivis prepricaces mi .Moze?mortishaaa:Anonymous:Ajmo onda zajedno!Za Ritam nereda vredi umreti!
Razlo zbog koga volis "celavce" je cudan- njih treba voleti zbog ideja!Courtney:He,bice puuuuno celavih ljudi.Inace,ja skinse bas gotivim (nemojte pogresno da me shvatite,nisam ni nacista ni rasista :shock: ,daleko od toga,zgotivila sam ih zbog jednog preslatkog skinsa... ops: ),ali moj savet je:NE IDITE TAMO,AKO NE ZELITE DA UMRETE BOLNOM SMRCU,POSEBNO VAZI ZA METALCE!!!! A bas bih volela da vidim i Direktore i Saht,a tek RITAM NEREDA...smrc Ma,sta ja to pricam,vredi umreti za to!
Ti gotivis skinse zbog ideja? :shock:sluzimo narodu:Razlo zbog koga volis "celavce" je cudan- njih treba voleti zbog ideja!Courtney:He,bice puuuuno celavih ljudi.Inace,ja skinse bas gotivim (nemojte pogresno da me shvatite,nisam ni nacista ni rasista :shock: ,daleko od toga,zgotivila sam ih zbog jednog preslatkog skinsa... ops: ),ali moj savet je:NE IDITE TAMO,AKO NE ZELITE DA UMRETE BOLNOM SMRCU,POSEBNO VAZI ZA METALCE!!!! A bas bih volela da vidim i Direktore i Saht,a tek RITAM NEREDA...smrc Ma,sta ja to pricam,vredi umreti za to!
Ja slusam metal podjednako ko sto volim Ritam i do sada nisam umro. Koncert Ritma ne verdi propustiti, ljudi stvarno odlicno sviraju uzivo. Zao mi je sto ovog puta ne mogu da ih slusam posto sam u sred ispitnog roka, a i imao sam operaciju kolena per mesec dana. U svakom slucaju zelim vam lep provod pa pisite kako je bilo
Courtney:Ti gotivis skinse zbog ideja? :shock:
mortishaaa:Courtney:Ti gotivis skinse zbog ideja? :shock:
Sto da ne? Pa i ja isto. Ne nesto posebno..
mortishaaa:Pa dobro ja nisam rekla da ih u potpunosti podrzavam, nego da se samo donekle slazem sa njima..
mortishaaa:Pa dobro ja nisam rekla da ih u potpunosti podrzavam, nego da se samo donekle slazem sa njima..