Basnoslovne nagrade za zlato na Olimpijadi je politicka manipulacija?

Pa meni je biciklizam popularan sport za koji ovde niko nije cuo,znaci ne sta narod i vucic kazu da moze nego za sve
On je daleko popularni ji od vazdušnog postolja u svetu i miksa u toj opciji.....

Aj 200 000 evra ali velika nacionalna penzija za vazdušni postolj ma daj....

Oniu debelu guzu neće morati u životu ni malo da oznoji dok će recimo samohrane majke i ocevi samohrani da grcaju čitav zivot...
I to nieu nacionalni heroji ali jeste debelguza koja je bila dobra u indijskom kriketu ili čemu već....

Njeno prostačko histerično slavlje i valjanje na gomili sa mikecom je dokaz da je ona zbog te velike nacionalne penzije do kraja života!

Norveška uređena drzava ne daje ništa!

Nemačka 20 000 e i to je to.
OK dati im i tih prevelikih 200 000 ali i veliku NACIONALNU PENZIJU ODMA, pa jbt led!

A i zar se tim stresljastvom obicno ne bave tvoje kolege iz panduracije i vojske kapetanemark, zasto ih napadas? :dontunderstand:

Znam da su Rusi tamo slali sve pandure i vojnike.
Bave se. Ovi dvoje to nisu i nema veze sto nisu.

Upravo te kolege znaju da je ovo idiotizam da za to zaradis nacionalnu penziju!

Te mnoge kolege herojii iz rata gde su to gađanje primenjivali tamo ali ne sa vazdušnom igrackom no bojevom municijom i pravim oruzjem pa su po zavrsetku ratova giljali u sluzbi još dugo do penzije koja nije ni blizu ovoj nacionalnoj!

A debelguza ce da hladi dupe u hladovini na račun drugih jer je bila prva u miksu indijskog kriketa!

Moš misliti

Malo li joj je 200 000 evra????
Mora i nacionalna velika penzija, e moj narode....

Bave se. Ovi dvoje to nisu i nema veze sto nisu.

Upravo te kolege znaju da je ovo idiotizam da za to zaradis nacionalnu penziju!

Te mnoge kolege herojii iz rata gde su to gađanje primenjivali tamo ali ne sa vazdušnom igrackom no bojevom municijom i pravim oruzjem pa su po zavrsetku ratova giljali u sluzbi još dugo do penzije koja nije ni blizu ovoj nacionalnoj!

A debelguza ce da hladi dupe u hladovini na račun drugih jer je bila prva u miksu indijskog kriketa!

Moš misliti

Malo li joj je 200 000 evra????
Mora i nacionalna velika penzija, e moj narode....
Ovo je amaterski sport, i to jesu velike pare pojedincima za isti, slazem se.

Hajde da njima otvore neke streljane i poboljsaju uslove za razvoj samog sporta, cak bi i to delovalo logicnije.

Tvoje kolege bi sigurno dobijale nekoliko puta vece pare da se drzava jos vise otvori zapadu, pa bi samim tim mogla i veteranima da priusti bolje materijalne uslove.

Kakvo lose razmisljanje.. Kako zrtvuju zivot radi sporta? Znaci oni te ne vole al eto za Vucica, otadzbinu I sve nas da se bolje osecam podnose zrtvu...
Ma da vidimo kako je ova debelguza sebe zrtvovala. Ako ne smanji kilažu će krepa od šloga....

Ova je utovljena od velikog žrtvovanja....kako da ne

Poslednja izmena:
Ovo je amaterski sport, i to jesu velike pare pojedincima za isti, slazem se.

Hajde da njima otvore neke streljane i poboljsaju uslove za razvoj samog sporta, cak bi i to delovalo logicnije.

Tvoje kolege bi sigurno dobijale nekoliko puta vece pare da se drzava jos vise otvori zapadu, pa bi samim tim mogla i veteranima da priusti bolje materijalne uslove.
Sto spominjes moje kolege...

Oni nemaju veze sa reprezentacijom oni rekreativno ili po sluzbenoj dužnosti u sluzbi tokom vežbanja i odmrzavanja spremnosti to rade...

Aj ne glupetaj

Ova debelguza da bude policajac il vojno lice?

Njoj je problem potrčat ili popet se na treći sprat a ne da bude u treningu...

Svašta

Sto spominjes moje kolege...

Oni nemaju veze sa reprezentacijom oni rekreativno ili po sluzbenoj dužnosti u sluzbi tokom vežbanja i odmrzavanja spremnosti to rade...

Aj ne glupetaj

Ova debelguza da bude policajac il vojno lice?

Njoj je problem potrčat ili popet se na treći sprat a ne da bude u treningu...

Svašta
Streljastvo i biatlon su discipline koje su relativno popularne u amaterskom sportu zbog toga sto su neraskidivo povezani sa tim strukturama.

U toj KGB Istocnoj Evropi, imao si masu pandura i vojnika koji su se bavili time.

Ja biatlon bas volim, to mi je jedan od zanimljivijih zimskih sportova.

Streljastvo i biatlon su discipline koje su relativno popularne u amaterskom sportu zbog toga sto su neraskidivo povezani sa tim strukturama.

U toj KGB Istocnoj Evropi, imao si masu pandura i vojnika koji su se bavili time.

Ja biatlon bas volim, to mi je jedan od zanimljivijih zimskih sportova.
Boli me patka za KGB istočnu evropu.

Ovde to nije slučaj takav.

Koliki su naucnici vidi se po tom kurtonu od BU; znaci ni medju 500 na svetu.

Sto se tice umetnika, na njih se tek popisam; vidimo “nivo” kulture u drzavi za koji su oni direktno zasluzni.
Da nije vremeskog period kraljevine sa pocetka proslog veka nebi imali kulturan film/seriju; pa se nekolicina istih reprizira godinama.

Mi ovde ipak pricamo o Olimpijadi i najboljim na svetu.
Dati im 50 ili 200k je isti K; to svako SNS gomno ukrade godisnje samo ako je na malo visoj funkciji; da sad ne pricamo o onim koji kradu milione.
Bezi bre vise, bezi s takvim izrazavanjem.

Ameri ti daju, tipa 20-30 k dolara za zlatnu medalju u individualnom sportu.A kod nas 200.000 evra plus nacionalna penzija, koja nije mala
ajde da smo zavrisl isa tih 200 000 e sto je previse. ali sa velikom nacionalnom penzijom je preterivanje!

ci mse smene vlast to jednostavno mroa da se ponisti!
niko ne daje vise kesa odsrbije i nek to bude dovoljno

nacionalnu penziju plus na to za zlato u misku iz pistolja na vodu sigurno ne treba placati.

to se mora ponistiti i ovo razbacivanje novaca se mora spreciti.

cim se smeni vlast ove naiconalne penzije ovim pisotljima na vodu oduzeti kolko juce!

pa lepo da zasuces rukave.
dobila si 200 000 evra kud ces vise. kupi si stan malo li je ?

a posle smanji kilazu bucmasta kreci se malo vise i zaradi leba
Niej stvar sto je neko bucmast, nego sto je jedna nagrada dovoljna, i visoka, i nema potrebe jos i za penzijom.

da je deblguza bila spsobna za bilo koji sport sigurno ne bi se uhvatila pistolja na vodu.
ali posto je utovljena i previse (sto samo pokazuje naicn njenog zivota) zadrugo i niej sposobna bila

e sad taj sport njen nije placen skoro nikako jel pa onda ajmo prica o odricanju o ovom o onom , kako bi iskukali nacionalnu penziju i sgurne stare dane psole karijere...

da je zab ilo sta bila sposobna ne bi se uhvatila pistolja na vodu , posto ne moze ni da potrci kako treba uhvatila se toga...

zato je onako poniyavajuce se valjala na gomili sa damirom (narod pomislio ovi ce da se pojebu) po parketu dok sus e tome isudjavali i zgrozavali kako prisutni tako i svi sirom malih ekrana....

vristala je u eforiji debelguza svesna da moze da kulira i hladi debelu guzu u ladovini ceo zivot jer ce joj kaplje po najmanje 1500 evrica plus 200 000 evra u kesu na ruke odma.

cim se smeni vlast , oduzeti im nacionalnu penziju. nekase zadovolj isa tih 200 000 jer je i to previse. ni jedna zemlja na svetu ne placa toliko! one najbogatije ni priblizno!

Niej stvar sto je neko bucmast, nego sto je jedna nagrada dovoljna, i visoka, i nema potrebe jos i za penzijom.
ta ce joj se penzija morati ukinuti

200 000 evra je previse i sa tim ce morati da se zadovolji.

niko toliko ne placa.

nicim ona niej zasluzila nacionalnu penziju

pistolj na vodu mos misliti, sport koji skoro niko ne prati osim takmicara
to i nije sport no vestina

sport je vezan za zdrav duh i telo , a njeno telo govori kolko je daleko od sporta

ta ce joj se penzija morati ukinuti

200 000 evra je previse i sa tim ce morati da se zadovolji.

niko toliko ne placa.

nicim ona niej zasluzila nacionalnu penziju

pistolj na vodu mos misliti, sport koji skoro niko ne prati osim takmicara
to i nije sport no vestina

sport je vezan za zdrav duh i telo , a njeno telo govori kolko je daleko od sporta
Ne znam za taj sport ni kakav je, ne pratim, ali mozda zbog tog sporta mora da bude "bucmasta"?

Sve u svemu, za ostalo se slazem.

Ne znam za taj sport, ne pratim, ali mozda zbog tog sporta mora da bude "bucmasta"?

Sve u svemu, za ostalo se slazem.
o cemu ti to?

1722464271258.png

1722464301707.png

1722464331068.png
slika 1994

1722464363514.png

jasna sekaric kako i devojka tako i kao zrela zena sa preko 40 ni blizu debelguzoj

to sve govori. ovo je smapionka koja je u singlu uvek harala.

a debelguza je u singlu na olimpijadi otresena kao slina.

nikakav drugi sport ne bi mogla ni da zamisli jer nije u stanju ni da potrci a sad pored 200 000 e dobijace i 270 000 mesecno do kraja zivota , prek odve i po hiljade evra!

Penzija od oko 270.000 dinara, zaradili po 200.000 evra​

Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili prvu zlatnu medalju na OI

o cemu ti to?

Pogledajte prilog 1587303

Pogledajte prilog 1587304

Pogledajte prilog 1587306 slika 1994

Pogledajte prilog 1587307

jasna sekaric kako i devojka tako i kao zrela zena sa preko 40 ni blizu debelguzoj

to sve govori. ovo je smapionka koja je u singlu uvek harala.

a debelguza je u singlu na olimpijadi otresena kao slina.

nikakav drugi sport ne bi mogla ni da zamisli jer nije u stanju ni da potrci a sad pored 200 000 e dobijace i 270 000 mesecno do kraja zivota , prek odve i po hiljade evra!

Penzija od oko 270.000 dinara, zaradili po 200.000 evra​

Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili prvu zlatnu medalju na OI
Ne budi prost.

Ali slazem se da je previse i jedno i drugo.

Back