Bašar al Asad poginuo u padu aviona? Letelica predsednika naglo skrenula u suprotnom smeru i nestala sa radara

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha:stratesko povlacenje sigurno.
Не разумеш ти то, џабе да ти појашњавам. Послушај Војводу Шешеља и његово излагање у Актуелностима од синоћ. Дотакао се и Сирије у својој анализи.

Molim te rei mi da li je realno da ti podrzavas FSB bandu ubica?

Znas li sta ta FSB banda ubica radi tvojoj verskoj zajednici tamo u Rusiji?
realno gledaj
Mogu da kazem da su bas zlocinci da ih mrzim al to ne menja stvar.
Grmelj za noc moze da pojede prcoljka ukrajinu al.nece.

I naravno, čekamo da nam kažu kako je višemjesečno zauzimanje vukojebina na periferiji perifernih ukrajinskih varošica (pri čemu u tim zauzimanjima svakodnevno ginu ruski vojnici) genijalna taktika i da su te vukojebine ključne strateške tačke odakle će Rusi imati na dlanu ne samo Kijev, nego i gradove u EU.
Koliko puta si to čuo? Ja minimum pet puta. Po par mjeseci se osvaja neka pripizdina (a za to nisu krivi ti nesrećni ruski vojnici nego njihovo rukovodstvo), a za to vrijeme naši kremljopoklonici vrište kako je ta vukojebina ključna strateška tačka odakle Rusi bukvalno imaju Ameriku na dlanu.

Edukuj se malo pre nego što nastaviš sa lupetanjem. Ukratko....

Brodovi su vec pobjegli iz baze.Trump izjavljuje Rusi su veoma izmoreni ratom u Ukrajini.

https://www.facebook.com/share/1KTrQ3sSkh/
Руси ту ништа нијесу могли сами. Без Хезболаха, Ирана, и сиријске војске. 4 године су изгубљене изгледа на ништа и то је резултат. 13 борбе за ништа.

Али сигурно би помогло да су погурали још мало и до краја завршили рат прије пар година. Ако је било о могуће?

Moram prvo da pitam Dejana Lučića je li ovo istina, jer je jedino on upućen u sve globalne geopolitičke tajne i igrarije. Ne zovu ga uzalud "čovjek koji zna".

Hrvatski podkast, čovek je bio ambasador, sada je u Ukrajini...
A ima toga i na drugim mestima ali nisam ja zadužen za edukaciju ......

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back