BAs svasta...

Libero037

Početnik
Poruka
33
Da li je neko dobijao poruke na mail tipa:Ja sam vrlo bolestan a raspolazem ogromnim bogatstvom..bla,bla...moj pokojni muz je osnovao fondaciju za bla,bla,pa sam odabrala tebe da ti poverim upravljanje...........
Je li moguce da toga ima,mislim na to da neko pise takvo sto?Koja je svrha takvih poruka...nije mi jasno sta takvi ljudi zaista zele?Jesu bolesni,evidentno ali u mozgu...
Bas me zanima ume li ko da objasni takvu pojavu...Fukusima Daici im nije ravna...

MA to svakodnevno po nekoliko...cak mi daju i popust..ali ovakve vrste,bolesne...neki tip iz Indonezije,kao ima rak pa zuri da preda nekome par milona dolara...
pa jedna zena iz malezije a danas neka iz Australije....ja sam joj trazio da mi sredi vizu i radnu dozvolu i odoh ja u Sidnej...kaze da ce mi se javiti u toku dana jer je trenutno na terapiji,hahahahahaha

naravno to je poznati skem, pare su im zarobljene u banci dok nešto ne odrada kada ti dobijaš pola milionna evra ili tako nešto, ali pre toga treba im hitno 10.000$ kako bi mogli sve to da odrade.
Upravo tako ,moj tetak je dobio sličnu poruku i na kraju je pisalo nešto tipa da samo on mora da pošalje neki 200$ da bi se sredila neka dokumentacija.

Back