Bas me interesuje??

pa o tome ti pricam , mora bas budes uporan da bi nesto tako uradio... a sex sa vremena na vreme, tipa svaki 3-4 dan pa preskocis malo pa opet.... ne verujem, *** sumnja postoji reskir je sladak je je kondom njesra zivo.
Uzgred , nek je sa srecom i nek je zivo i zdravo! :)

Hvala....:D

Bolje je bez kondoma, ali nije ni tako strašno sa njim....Zapravo nikad nisam spavao bez kondoma sa nekom s kojom to nije ozbiljno......Što se ove moje tiče, meni ne bi smetalo da smo stalno koristili, ali ona nije htela...a posle sam ja umirao od brige i tresao dok je radila abortus..:cry: A deteta što mi žao...dobro sad nije bitno to...ne bih da se sećam..smoriću se..

Pricam juce sa drugaricom i ona mi prica da moze da zatrudni ako vodi ljubav sa deckom a da pritom on ne ejakulira u nju?

Znaci bez kondoma ali pred kraj se uvek izvadi ... mislim se , pa cekaj, on svrsi spolja.. pod koju foru ces da zatrudnis???, mislim i sam taj sistem primenjujem jer kondom ubija sav feeling :cool:

Pa brate ako sam doso kod nje s kres partije moz ostane nesto spermica u glavicu..ili ako ga pre sexa bacis u nesves da bi duze trajalo

pa o tome ti pricam , mora bas budes uporan da bi nesto tako uradio... a sex sa vremena na vreme, tipa svaki 3-4 dan pa preskocis malo pa opet.... ne verujem, *** sumnja postoji reskir je sladak je je kondom njesra zivo.
Uzgred , nek je sa srecom i nek je zivo i zdravo! :)
brate
nije on to dete napravio kumulativno, nego u jednom odnosu
a dal će da se dogodi u prvom ili sto i prvom odnosu, to ne možeš da znaš =/
al dobro, samo vi vadite, abortirajte, venčavajte se za nedrage, vaše pišice-vaša stvar

Back