Bas me interesuje??

Marjan!

Primećen član
Poruka
964
Pricam juce sa drugaricom i ona mi prica da moze da zatrudni ako vodi ljubav sa deckom a da pritom on ne ejakulira u nju?

Znaci bez kondoma ali pred kraj se uvek izvadi ... mislim se , pa cekaj, on svrsi spolja.. pod koju foru ces da zatrudnis???, mislim i sam taj sistem primenjujem jer kondom ubija sav feeling :cool:

ma kapiram ja to za onu tecnost sto luci i sve to.... ali cekaj , to moze da se desi valjda samo ako primenjujes odmah drugi sex nakon prvog.... iako si se oprao , a unutra su ostali po neki ostaci predhodnog?

Jeste , sve je to tacno... ali za tu pakost je potrebno da si mnogo uporan , znaci da treniras svaki dan.... a kad ti to 5-6 puta u mesec dana uradis ne verujem da moze , a i sve zavisi od plodnih dana

Zabluda je da je žena plodna samo u tzv. plodnim danima. tad su samo šanse daleko veće da se zatrudni nego obično..;)
Epa mi smo redovno trenrali 20-30 puta u mesec dana....šta ćeš stan mali, tesan i skučen za dvoje pa smo morali da se razgibavamo da nam se ne iskrivi kičma..:D

Zabluda je da je žena plodna samo u tzv. plodnim danima. tad su samo šanse daleko veće da se zatrudni nego obično..;)
Epa mi smo redovno trenrali 20-30 puta u mesec dana....šta ćeš stan mali, tesan i skučen za dvoje pa smo morali da se razgibavamo da nam se ne iskrivi kičma..:D

ljudi se najvishe sjebuu sexu primenjivanjem jednog za drugim.... i kazi mi koliko meseci ti je to treniranje trajalo dok nisi saznao radosnu vestu :D?

ljudi se najvishe sjebuu sexu primenjivanjem jednog za drugim.... i kazi mi koliko meseci ti je to treniranje trajalo dok nisi saznao radosnu vestu :D?

2.5 godine...:lol: To dete nije rodjeno, pa za manje od godinu dana, opet..i u aprilu postajem srećni tata..:D

EDIT: Lažem, prvih 6 meseci veze smo vodili ljubav isključivo sa kondomom...Dakle 2 godine, a ne 2.5..

Poslednja izmena:
2.5 godine...:lol: To dete nije rodjeno, pa za manje od godinu dana, opet..i u aprilu postajem srećni tata..:D

pa o tome ti pricam , mora bas budes uporan da bi nesto tako uradio... a sex sa vremena na vreme, tipa svaki 3-4 dan pa preskocis malo pa opet.... ne verujem, *** sumnja postoji reskir je sladak je je kondom njesra zivo.
Uzgred , nek je sa srecom i nek je zivo i zdravo! :)

Back