Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sve ćešće ženske muvkaju i to ono starterski, niski startovi itd!
Na koje sve domišljate, lukave i šaljive načine žene mukvaju danas?
Poput:
1) Dođe kod komšije da joj otvori teglu sve pućkajući usne
2) "Baš je sladak, čuknula bih mu auto"
3) "Pridržite podizač kontejnera nogom samo da ja ubacim boli me noga" - čisto da sa simpatičnim momkom započne razgovor
Ima još dosta sigurno... Samo ja nemam mnogo iskustva, jer mene neće nijedna...
To je samo malo privlačenje pažnje i šala. Vole žene tako taj flertić malo ali sve je to fun and games dok ti konkretno ne pređeš na stvar. Onda se povlači i često je čak u nekom uvređenom fazonu šta ti nju kao startuješ. 5% slučajeva nije tako i pređu u vezu.
To je samo malo privlačenje pažnje i šala. Vole žene tako taj flertić malo ali sve je to fun and games dok ti konkretno ne pređeš na stvar. Onda se povlači i često je čak u nekom uvređenom fazonu šta ti nju kao startuješ. 5% slučajeva nije tako i pređu u vezu.
U Beogradu je sve instant. Svako bira šta hoće ko slatkiše u prodavnici. "Nećeš, okej idemo dalje, ima ko hoće".
Žene nisu više u stilu da imaju oprez prema muškarcima. Već je stil da uvek prave projekciju i kategorizuju. Iskusne su takoreći.
Ako hoće krimosa muvaće njega, ako hoće štrebera muvaće njega... Sve po projekciji... Danas nije problem smuvati već pre sačuvati vezu...
I sve više ljudi dobro zarađuje tako da ni novac nije više neki plus.