- Poruka
- 60.291
Ovi shto pogrdno prichaju o penzionerima, treba da dozive 100x gore stvari kad dodju u tu situaciju. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A penzija?
Odakle ti lova za teleportovanje?![]()
O brcima nismo govorili.A i junackijeh brcina vise no u dvije parade indijske brdske pesadije, ja ti jemac!
Ovo mi je nesto poznato...Ovi shto pogrdno prichaju o penzionerima, treba da dozive 100x gore stvari kad dodju u tu situaciju.![]()
Ukidanje viza je nesto pozitivno-konacno!Treba se tome radovati a ne sad i to pljuvati kao ma da ukinute vize, a plate...Mis'iiiiimmmm...Stoji to sve al do sad nismo mogli zamisliti putovanja bez viza, sad mozemo ( I hope! ), pa onda ce ( valjda ) i plate skociti pa tako...Cemu tako negativno gledanje na bukvalno sve??
Ima svashta da se vidiHaha, pa koj' ce moj tu?
Da love Irvase?
Ukidanje viza je nesto pozitivno-konacno!Treba se tome radovati a ne sad i to pljuvati kao ma da ukinute vize, a plate...Mis'iiiiimmmm...Stoji to sve al do sad nismo mogli zamisliti putovanja bez viza, sad mozemo ( I hope! ), pa onda ce ( valjda ) i plate skociti pa tako...Cemu tako negativno gledanje na bukvalno sve??
Da ce da da Bog pa da pocnem da srecem automobile sa srpskim registracijama vamo gore na severu.
Ima svashta da se vidi![]()
Hm...putovace samo oni koji imaju para a ko nema sedece kuci...vidim i ja tu nelogicnost. WTF?! A u kojoj to zemlji putujes svuda imao-nemao para? Americko siromastvo je bolje od naseg?Znaci nemanje eura je bolje od nemanja dinara zbog boljeg kursa?Ja mislio da svi oni u Detroitu cekaju na cek za socijalno a oni cekaju kartu za Maldive...
pa samo lud covek ide iz norveske automobilom za srbiju ili iz srbije za norvesku
pametan ide avionom![]()
Da ce da da Bog pa da pocnem da srecem automobile sa srpskim registracijama vamo gore na severu.
Нажалост приче о укидању виза слушамо дужи низ година,и увек нам фали само један корак.Када пређемо тај један корак испостави се да он није био последњи него да треба још неколико корака да направимо...И све тако слушамо неке приче о некој следећој години.Када дође та следећа година,опет слушамо приче о некој следећој години...и тако у недоглед.![]()
yebe mi se za wize.
Znachi tako me briga za wize da je to newerowatno. Powetjaj proizwodnju i plate makar za 5 posto, i bitje wetji uspeh nego neke idiotske wize![]()
A 'esi ti '90-o godiste ili imas 90 godina?![]()