Барбара Животић, нова новинарска нада Студија Б

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
79.243
Новинарка Барбара Животић, прелепа девојка, анђеоског гласа је ново лице Студија Б.

Извештава о политичким догађајима, а јуче је извештавала са протеста "Стоп крвавим кошуљама".

Јесте ли гледали њен прилог на Студију Б?

Девојка је тотално цоол, и постаће, ја мислим, највећа новинарска легенда у историји српског новинарства, ако настави овако да ради, још и боље.

Упамтите то име - Барбара Живковић

- - - - - - - - - -

Kamiondžija u realnosti, DJ u pokušaju, novinar Studija B kao novoostvarena ambicija.

A ti bi da je zenis... Ozeni Barbaru, Egonija. :hahaha1:

_nobody_

Женидба?

Теби је и после тридесет година криво што ниси оженио Ружицу, а?

А сад неће ни да те погледа, сада...када је удовица.

- - - - - - - - - -

Ovo je trenutno najpopularnija “novinarka” u Srbiji (VIDEO)

barbara-zivotic-screenshot.jpg

Barbara Životić trenutno je najpopularnija „novinarka“ u Srbiji. Ova reporterka Studija B još jednom je pokazala kako se rade „izveštaji“ sa događaja. Njen prikaz protesta koji se sinoć održao u Beogradu mora se naći u svim novinarskim udžbenicima. Prilog Barbare Životić ispunjava sve današnje „novinarske standarde“. Prilog je u stilu medija u kome radi, urednik je zadovoljan, ali i onaj koji je vlasnik medija. Bravo Barbara

https://www.bizlife.rs/aktuelno/ves...a-protestu-stop-krvavim-kosuljama-foto-video/

Женидба?

Теби је и после тридесет година криво што ниси оженио Ружицу, а?

А сад неће ни да те погледа, сада...када је удовица.

Ruzica... Ah da... Fircijeva riba 1987... Platinasta lepotica, SDB qurvitza, koja je za SDB interese iebala mafijase i ordinirala po Italiji... Mada, Marina je jedinstvena (bila kada je bila na vrhuncu, soba 23)... Da, Marinu bih kresao, odavde do Vecnosti, tada... Ma OK.

Sto ce sudbina da se poigra: ja sam iz prve ruke imao gomilu informacija o Marini i Firciju iz NYC (mada sam tamo qarao neke druge ribitze, 2000. usred Manhattana). :per:

Sex and The City, tako se to zove, Egonja. :kez:

_nobody_

Smešna strana

„Daleko malo ljudi je prisustvalo protestu.“ Ova nepismena rečenica spada u furiozan dvominutni nastup jedne simpatične koleginice sa nekadašnje gradske televizije. Nastup osobe u beloj bundici koja se lažno predstavljala kao reporterka verovatno će ući u anale stupidne propagande.

Gospođica je o demonstracijama govorila kao da je direktno poslata iz centrale vladajuće stranke. Ali je instrukcije izgovarala teško, nepovezano i sa izrazitom dozom antitalenta i za najprostije propagandno novinarstvo te će joj nastup posle protesta doneti besmrtnu slavu među beogradskim fanovima željnim smeha.

https://www.dw.com/sr/daleko-više-od-daleko-malo/a-46653945

Врхунски пример "независног" новинарства....Како јој није труло да се овако бламира ?

па две варијанте... или зна да се бламира и боле је 'чка јер то схвата као одрађивање посла који јој доноси шта већ .... или она црња варијанта да нема мозга довољно да схвати да се бламира...

Jutro s Barbarom

Jutro kafom mirise
pokraj mene gnjezdi se
i uzdise, Barbara

Proteze se, gleda me
i pospano ljubi me
Barbara, moja Barbara

Topla je i njezna sva
pogledom me poziva
i ljubi me, Barbara

Uz mene se privija
njen me miris opija
i opet se, opet se volimo
ja i Barbara

Barbara, Barbara, Barbara, Barbara

Nista nema ljepse
na svijetu tom
nego provest jutro
jutro sa Barbarom

Ulicama prolaze
prvi rani tramvaji
a mi se jos njezno volimo

Ptice nas sa prozora
zaljubljeno gledaju i pjevaju
pjevaju ljubavi, nasoj ljubavi

Новинарка Барбара Животић, прелепа девојка, анђеоског гласа је ново лице Студија Б.

Извештава о политичким догађајима, а јуче је извештавала са протеста "Стоп крвавим кошуљама".

Јесте ли гледали њен прилог на Студију Б?

Девојка је тотално цоол, и постаће, ја мислим, највећа новинарска легенда у историји српског новинарства, ако настави овако да ради, још и боље.

Упамтите то име - Барбара Живковић

- - - - - - - - - -

Kamiondžija u realnosti, DJ u pokušaju, novinar Studija B kao novoostvarena ambicija.

Gde je slika u kupacem kostimu?

- - - - - - - - - -

kara to andrej a

Taj je gej ko i brat mu...

mislim da je mrtva trka izmedju nje i jelene djordjevic ovih dana
obe su pobednice
koliko nisko moze da spadne ljudski rod
starlete mimi oro, tijane ajfon, stanije su morlane gromade za ove dve popisulje

taj rad ....inače juče sam sasvim slučajno gledao nju , onu bedeviju iz informera i bila je neka plavuša , poprilično gllopa . Međutim , najveći utisak na mene je ostavila publika koja je izgledala poprilično retardirano . Ko zna iz koje su ustanovie dovedeni ......što se kaže nedaobognikom ...... koje imaju face pa to je strašno .

Ovakvih kao ova devojka ima svuda - u državnim , privatnim firmama, vrlo glupe (za poslove za koje se kandiduju), ambiciozne i bezobrazne. Ističu se u podilaženju onima koji im mogu dati status i novac
Završavaju neke od "fakulteta"
Biraju ih kompleksaši, bez obrazovanja ali na pozicijama koji im daju im deo svoje moći - tada one postaju beskrajno bahate, bezobrazne ali i odane dok dobijaju novac i moć , kada dođu u konflikt tada nađu "moćnijeg zaštitnika"
Ko to vaspitava, gde je su i gde naučile takve obrasce ponašanja i od kuda im takvi maniri ?

Ovakvih kao ova devojka ima svuda - u državnim , privatnim firmama, vrlo glupe (za poslove za koje se kandiduju), ambiciozne i bezobrazne. Ističu se u podilaženju onima koji im mogu dati status i novac
Završavaju neke od "fakulteta"

Biraju ih kompleksaši, bez obrazovanja ali na pozicijama koji im daju im deo svoje moći - tada one postaju beskrajno bahate, bezobrazne ali i odane dok dobijaju novac i moć , kada dođu u konflikt tada nađu "moćnijeg zaštitnika"
Ko to vaspitava, gde je su i gde naučile takve obrasce ponašanja i od kuda im takvi maniri ?

Ti ili NE zivis u Zemlji Srbiji, nego u North Amerika, ili ako zivis u Zemlji Srbiji, zivis Ne u Sadasnjosti, nego u nekoj Proslosti, i javljas se iz nje, izmedju dva Svetska Rata. V R E M E P L O V! :whistling:

_nobody_

Ti ili NE zivis u Zemlji Srbiji, nego u North Amerika, ili ako zivis u Zemlji Srbiji, zivis Ne u Sadasnjosti, nego u nekoj Proslosti, i javljas se iz nje, izmedju dva Svetska Rata. V R E M E P L O V! :whistling:

_nobody_

Možda ... nisi prvi koji mi to kaže čak i oni iz "North Amerika" kažu da sam "njihova"

Back