Bar

Ja mislim da slika ipak na kraju bude najjaci argument kakvo je trenutno stanje u Baru, tacnije kak izgleda Sutomore ovih dana...

aatombraidersutomorecc9.jpg

Nadam se da vam se svidja nova ponuda Bara grada, igranje Tomb Ridera uzivo... :rotf:

Boze ne mogu da vjerujem :dash: :thumbdown:

Inace,ne mogu da vjerujem u koju svrhu je postavljena slika radova u Baru....
Boze,presmijesno....
Pa niko nije obozavao te radove,
ja sam bar troje cipela unistila
ali ****** mijenjane su vodovodne i kanalizacione cijevi koje se u Baru nijesu mijenjale vise od 100 god!
Zaboravili ste koliko je grad smrdio zadnjih nekoliko godina,
ili to da vode nijesmo imali cijeli dan do 23h uvece u centru,
a kako je bilo u okolnim naseljima tek?
Bruka....

Inace,ne mogu da vjerujem u koju svrhu je postavljena slika radova u Baru....
Boze,presmijesno....
Pa niko nije obozavao te radove,
ja sam bar troje cipela unistila
ali ****** mijenjane su vodovodne i kanalizacione cijevi koje se u Baru nijesu mijenjale vise od 100 god!
Zaboravili ste koliko je grad smrdio zadnjih nekoliko godina,
ili to da vode nijesmo imali cijeli dan do 23h uvece u centru,
a kako je bilo u okolnim naseljima tek?
Bruka....

pa e..sad je lep grad..namirisan

uklonili su ono ruglo sa šušanjske plaže i uredjuju je.....do sled god biće kao kopakabana:)bila sam prekjuče u bar :D......fratelo ovo ono...;) veliki pozdrav za sve barane.....:bye:

zaista da se ne lažemo bar jeste grad u koji se najviše "ulaže" a da je čisto -svaka čast:ok:
u centru se nalazi plan kako će da izgleda plaža poslije renoviranja i zaista teško da će ijedan grad u cg moći parirati baru ( pogotovo u sezoni)
barani:klap::bye:

Bar poznajem prilichno dobro i ne sporim da je on predivan grad:)
no shushanjska plaza je bila pricha za sebe, kao da nije pripadala Baru:think:
ti si sada u Baru, zar ne?

Ja sam ponosna Baranka i slažem se da je Bar najljepši grad na svijetu (još samo kad bi ima' fakultet koji mi treba) ali što se tiče čistoće... nije više ono što je bio, ako ćemo iskreno.

Back