Neće to biti samo Srbija, već ceo Balkan.
Pa išli su i za freme SFRJ , nisu se ovde uklapali, tamo su našli sebe medjutim te SFRJ generacije će i ostati tamo.
Oni su se odrodili.
Današnje generacije nemaju želju da robuju ni tamo ni ovde pa će se teže odroditi , ali u svakom slučaju treba da idu čim im se ukaže prilika .
Ja imam suprotno misljenje i to objasnjavam ovako ....Nekad su ljudi isli u Nemacku i posle odlaska u penziju svi se vracali da zive i umru u Srbiji , koja im je bila ideal svojeg i slobode..
Sad ne.
Sad i kad odu solo gledaju da se uporodice tamo sa nasima sa njihovima,a ko ode kao porodica, tog mozes slobodno da otpises da nece da se vraca kao starac , osim bas nekih retkih slucajeva, koji su bez dece, jer zele da im deca ne zive u Srbiji i da se ne skoluju u Srbiji..
Zar ima nekog ko ima 90 iq i zeli da mu se deca obrazuju i vaspitavaju na ulicama i medijima Srbije?
Oguglali ste pa ne shvatate koliko zivaca odnosi svako jutro susret sa pet pokusaja kradje i prevare, sacekuse od pakosnih komsija, nije da su nemci fini , nisu , ali samo tera ono sto je dogovoreno...
Znaci ima on svoje parking mesto , imas ti....on nema kola...aaaaa, jel to razlog da mu se ubacujes na parking mesto , nije....
Mene npr izludjuje to sveopste potkradanje koje se ne tumaci kao kradja...
Svidi mu se moje cvece, a nisam ja neki bastovan, nego eto od 5 saksija, dve vrste me vole i rastu , cvetaju , izgledaju kao lude....nit ih mazim nit ih pazim...totalno cudno ali eto...i onda jaoj, vidi kako dobro izgledaju , ima covek ostale, nece mu faliti. i maznu..
Pazi za kisobran na klupi im je trebalo 55 sekundi.....ej 55 sekundi jos mi devojka nije stigla do stanice sa tog mesta , ja se vratio po kisobran i sipak, vec ga maznuli...
Ja juce vidim pod mojim nogama 1000 dinara, znaci nekom ispale jer ja nisam vadio jos novcanik....jesam ali meni obicno ne ispadaju pare....i pitam jesu li vase, ali sam se zaebao...video sam po ocima da je uzeo tip cije to nisu pare....nego porodice ispred...u ocima sam mu video sta razmislja....