LUDICA:
Pitanje je prvenstveno za muskarce(jer ja sam zensko, logicno), a naravno i djevojke su dobrodosle.
Da li ste se nekada zaklinjali da ste vijerni kada to u stvari niste bili, i dokle moze da ide vasa laz u nekoj vezi?
sve sam spreman da ucinim samo da se ogrebem za picu...spreman sam da lazem do neba i dalje ako treba..nema viseg cilja u zivotu jednog muskarca od pice...i kad umres i sve ti stave na tas, ti si vredan tacno onoliko koliko si **** u zivotu pozeleo i od toga kresnuo..da, da, dodje bog i kaze:" da vidimo, sinko, jesi li ti svoj zivot protracio.."...onda na jednu stranu tasa stavi poebane pice, a na drugu nepoebane..dobro odvaze, izvadi olovku iza uha, popljune je i racuna:"aha, pozeleo 300, poebao 250..250 kroz 300 puta sto...uspesnost 83,33%..." i onda se nasmesi blago, potapse te po ramenu i kaze:"tvoj zivot ima smisla, sine...ti si znao zasto zivis..sve ti je oprosteno"..i na kraju ti odredi mesto na nebu u srazmeri sa onim kolicnikom..
LUDICA:
Da li ste, npr. nekoj djevojci govorili kako je volite i sl. samo da bi je kre.sali?
da, to svakoj govorim, jer meni i jeste jedini cilj da je kresnem... ako se usput i desi ljubav, ebi ga, desi se i nezeljena trudnoca pa nikom nista..
LUDICA:
Koliko daleko ste spremni da idete sa lazima da biste postigli nesto u musko-zenskim odnosima?
ovo pitanje ti je vec sadrzano u prvom, te je suvisno...ne samo da sam spreman da idem do kraja sa lazima, vec sam spreman da idem do kraja i sa delima...idem dotle dok me ne polome, dok me ne ugaze, dok ne naletim na pojas nevinosti...i kad vidim da ne mogu nista, dodjem nocu i svrsim joj pod prozor