- Poruka
- 7.475
Ја овде имам банковни рачун у банци Интеза. Питам се да ли је могуће да ја као држављанин Србије отворим банковни рачун у Италијанској експозитури банка Интеза? И шта ми је за то потребно?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја овде имам банковни рачун у банци Интеза. Питам се да ли је могуће да ја као држављанин Србије отворим банковни рачун у Италијанској експозитури банка Интеза? И шта ми је за то потребно?
Onaj račun u Srbiji i račun u Italiji neće moći da se dogovaraju.Može ali ima komplikacija.
Šta će ti račun u Italiji, račun je račun....
Наш рачун не могу да користим као продавац на Амазону зато ми и треба рачун у зонама које Амазон подржава.
Наш рачун не могу да користим као продавац на Амазону зато ми и треба рачун у зонама које Амазон подржава.
Kao prodavac iz Srbije nećeš biti konkurentan jer ćeš imati nenormalne takse da plaćaš. Primera radi, drug je slao šolju kao poklon i platio je oko 700-1000 dinara. Jedino ako ne misliš da prodaješ diskove ili tako nešto....
Ја сам већ доста зарадио на Амазону, али ми је рачун суспендован због тога што им се не слаже мој банковни рачун.
Račun u €U možeš da otvoriš samo ako tamo imaš mesto boravka ali kao strani državljanin neće moći.
Daj ne pricaj nesto u sta se ne razumes.
Narucis lepo Payoneer-ovu karticu i sa njom dobijas virtuelni racun u US tako da prakticno mozes bez ikakvih problema primati uplate bez akrobacija da otvaras racune u EU. Usput banke koje posluju kod nas nemaju nikakve veze sa istoimenim bankama koje posluju u EU tako da transfer novca nije moguc, a pored toga koliko mi je poznato u EU postoji stroga regulativa oko toga ko moze otvarati racun odnosno nista bez prijavljenog boravista.
То сам и урадио само сада ме мало зеза активација.