Banjska i spinovi, podmetacine, po stetu Srbije

kapetanmark

Buduća legenda
Poruka
31.045
Situacija oko Banjske je pokazala sledece:


 1. Ni danas nema odgovora na nekoliko pitanja oko koji zajedno cute BEOGRAD i PRISTINA


 2. Poklon sa neba Kurtiju i albanskim separatistima


 3. Skidanje odgovornosti sa Beograda- svaljivanje na Srbe sa Kosova
Idemo redom.

 1. Sta se krije u istrazi, zasto Kosovska policija nije dozvolila Euleksu ucesce u operaciji u Banjskoj?

Ili je bolje reci, zasto je Euleks biopasivan? (posto je sigurno da kurtijeva vlast ne moze da bilo stazabranjuje svojim ktitorima) Zbog cega je bilo potrebno da Kosovskapolicija sama dejstvuje i obavlja istragu bez pristupa medjunarodnihsnaga?


Kako to da je Pravoslavni manastir kojije inace pod zastitom medjunarodnih snaga, bio bez kontrole pristupa?


Zasto je Pristina odugovlacila sapredajom tela stradalih porodicama I zasto je Beograd cutao onjihovim imenima u prva dva tri dana?


Zbog cega su se krile informacije onjihovoj obudkciji?

Da apsolutno nista ne treba verovatikombinovanom medijskom informisanjuBeogradskih I Siptarskih sluzbi i medija dokaz su i dve fotografijekoje se vrte po javnim medijskim servisima I drustvenim mrezama naKosovu i Srbiji, jednog te istog mrtvog lica za kojeg se tvrdi da jeubijen u Banjskoj.
Na prvojfotografiji :

 1. NEMA VIDNE POVREDE GLAVE,

  2.NEMA NIKAKVE PREDMETE OKO GLAVE,

  3.TRI OKVIRA ZA AUTOMATSKU PUŠKU UREDNO SU SPAKOVANI U PREDNJI DEO PANCIRA NA ZA TO PREDVIĐENA MESTA.

  4. JEDNO OKO ZATVORENO DRUGO OTVORENO.

  5. NEMA TRAGOVA KRVI OKO TELA.Na drugoj fotografiji:


 1. IMA VIDNU POVREDU NA GLAVI

  2. IZNAD GLAVE BOČNO JE NEKAKAV SJAJNI PREDMET KVADRATNOG OBLIKA

  3. DVA OKVIRA ZA AUTOMATSKU PUŠKU SU IZVUČENA I NEMA IH VIŠE, DOK JE TREĆI IZVUČEN PA VRAĆEN I NA POGREŠAN NAČIN SPAKOVAN NA ZA TO PREDVIĐENO MESTO

  4. OBA OKA OTVORENA

  5. NEMA TRAGOVA KRVI OKO TELA

Na sve ovo se opet namece destineraznih verzija dogadjaja. Zasto je to tako?


Iz prvih dana (NEDELJA I PONEDELJAK)predsednik Srbije Vucic je tvrdio da je ovo lice ubijeno iz snajperahitcem u glavu, secate se? Kako je to moguce kada na prvojfotografiji lezi toboz mrtav ali bez rane na glavi?

Posto je narodu postalo jasno da seradi o patki koju zajedno zele da serviraju Beograd i Pristina, potomse prelazi na pricu beograda kako se doticni prvo predao ranjen, apotom je overen na licu mesta.


Jasno je da nesto debelo smrdi .

2.
Ali je sve to kao I citava druzina nacelu sa Milanom Radoicicem snimljena unapred postavljenim dronovimakoji jos vise ukazuju na unapred isplanirn scenario?

Pa kako je sve to moguce izvestikrijumcarenjem na teritoriji koja je pod budnim okom euleksa(obavestajaca nato zemalja) ?

 1. Poklon sa neba Kurtiju i albanskim separatistima

I budala dazakljuiciti da je ovo u Banjskoj bio NAJBOLJI MOGUCI POKLONsiptarima. U situaciji kada Kurti sve vise zaostrava situaciju ,podize represiju I upucava Srbe I njihovu decu I mladice na Kosovu.Upravo mu dolazi kao opravdanje I neverovatan poklon ?
dosada ni srpska strana, niti kosovski zvaničnici nisu odgovorili napitanje na kojim način je teško naoružanje stiglo do Banjske i dali je reč o krijumčarenju?


radise o pronalaženju desetina, stotina komada naoružanja različitihtipova i kalibara, uniformi i logističke opreme, uključujući ivojno naoružanje teškog kalibra poput granata, topova, mitraljeza,kalašnjikova itd.“


Ali je sve to kao i citava druzina nacelu sa Milanom Radoicicem snimljena unapred postavljenim dronovimakoji jos vise ukazuju na unapred isplanirn scenario?

Hrabri I herojski nastupa predsednikaVucica (koji je zacudio I najvece protivnike njegove) “na istriveru” pre skupstinom UN nekoliko dana pre slucaja u banjskoj ,sada je jasno da je to bio govor samoreklame pred izbore. Za takvonesto bi mu zapad podobro zavrnuo siju naravno, ali sve je to igramacke I misa za raju?


Ono sto ce uslediti dva dana posle togjunacenja na ist riveru, nam otvara oci.


Siptari dobijaju sanjani “poklon” …

 1. Skidanje odgovornosti sa Beograda- svaljivanje na Srbe sa Kosova

ono sto je svima jasno da je predsednikVucic skinuo odgovornost sa Beograda, prebacujuci sve na SRBE saKosova.

Zasto su Srbi kamionima blokirali put utri ujuru?

Iakoje Vučić ponudio argumentaciju da su Srbi blokirali put jer ne moguda istrpe teror Aljbina Kurtija i da je na to odavno upozoravao, nijejasno zbog čega su Srbi blokirali put utoku noći i to u tri sata ujutru.Tada nije bilo saobraćaja, u pitanju je seoski put na kom nemapreviše saobraćaja zbog čega je nejasno zašto su se opredelili natakav način borbe
Sadruge strane zapadu je serviranakao na tacni argumentacijada Beograd podiže ulog na Kosovu naoružavanjem i obučavanjemlokalnog stanovništva za borbu, utrenutku kada su diplomate zatražile deeskalaciju - napominje Les.

Naravno da to ne moze bez znanja vrhaBeograda I predsednika Vucica za kojeg se zna da je glavni Iodgovorni za sve u Srbiji kao I da se za sve pita.


Ovo silno naoruzanje I grupa podrukovodstvom Milana radoicica nije mogla bez njegovog saznanja Ipodrske . Antisrpski botovi I *******ija ubacuje I spekulacije ako jevec moglo bez saznanja Vucica o tome onda nije moglo bez saznanja BIEjer ce bilo ko da se pobuni I smera planove barikada obavestitiminimum Biu , poput @Alter_Ego_ lepeci nam smisljenu medijsku propagandu titoisticke udbe Injihovih piuna , ovaj put u liku OSVEDOCENE PROTUVE I LOPINGERA PAJTICA koji naravno pusta buvu koja bi naravno posluzila I onakopoznatoj ANTIRUSKOJ politici koja se potura srpskom narodu, pa ispadada onaj nesoljeni brav vulin je to toboz smislio po ideji Rusa da seotvori jos jedno zariste kako bi se sklonila paznja saukrajine...DEBILNA GLUPOST.

SVI TI SPINOVINISU SLUCAJNI I SVE JE TO PLOD OVE PATKE U BANJSKOJ KOJA JE SERVIRANAU NEDELJU UJUTRU.Ono sto najvise zulja Beograd IPristinu je cinjenica da je te naoruzane postavljace Barikadapredvodio licno Milan radoicic, koji je u srpskoj javnosti poznat kaolice koje je primilo ubicu koji ce po njegovom uputstvu smaknutiOlivera Ivanovica? Znamo da je Oliver Ivanovic pustanjem na sloboduposle cetiri godine drzanja u tamnici bez valjanih optuzbi koje susve pale u vodu postao SMETNJA KAKO PRISTINI TAKO I BG koji je prekotv pink servirao prakticno linc na ivanovica samo nekoliko dana prijeubistva...

Jasno je da je Milan Radoicic vodjakriminalne organizacije na severu kosova I covek koji vedri I oblaci.Tako da njegovo prisustvo je ono sto je odmah dalo do znanja da seovde radi o zajednickoj patki beograda I pristine ?
NAJVECI CIRKUS U ovoj predstavi je to sto su naoruzani postavljaci barikada u po noci na totalno nebitnom puticu na celu sa radoicicem se potom izvukli odande I pobegli u sumu a potom na teritoriju Srbije...Onoikooruzje a oni se dali u bezaniju?


jel se zatro cutalo u prvom danu odstrane pristine I bg? Dok se bezbedno ne udalje sa teritorije severakosova...


Stradanje Kosovskog policajca je prvopredstavljano kao epilog vatre izmedju toboz srpskih terorista Ikosovske policije a potom je doslo do saznanja da je kosovskipolicajac stradao pokusavsi da ukloni barikade, na kojo jse nalazioeksploziv...


Ono kasnije puskaranje u vazduhidetonacije su bile samo cirkus za lokalno stanovnistvo da cuje tobozkako se puskara...


Smehotres, koji ima za cilj jedno:

ZAOSTRAVANJE MERA ZAPADA I EU PREMASRBIJI (tek ce uslediti jos veci pritisci) I konacno pustanja nizvodu kosovskih srba sa severa Kosova oznacujuci ih kao iskljucivoodgovorne za Banjsku , I destabiulisuci faktor na kosmetu.


Tako je izdaja Kosova trebala da bude prikazana kako Vucic nema nista sa tim a naprotiv, tako nesto ne mogu poverovati ni mala djeca...


Ono jucerasnje prdenje punomocnika milana radoicica je pateticno ken.janje...
 
Poslednja izmena od moderatora:
Све време тражим да се утврди истина, коју не знамо и после недељу дана.

Све време анализирамо различите опције догађаја, да бисмо дошли до исправних закључака.

Све време наша власт не жели ништа да саопшти о догађајима, дакле, нешто много крију.

Све време тражимо овде на форуму да власт саопшти народу шта се десило.

И док ми трагамо за истоном, ви сво време пишете "Ћути, није у интересу Србије да се те теме отварају, зашто о томе пишете, зашто преносите твитове, зашто постављате снимке и све остало што не одговара српској страни"

а у стварности треба презентовати све могуће доказе, као и све теорије, да би се докази оповргли или потврдили и да би се теорије оспориле или потврдиле. Трагање за истином обавезује да изнесемо све чињенице и које нам иду у прилог и које нам не иду у прилог и размотримо све теорије, и оне које су у нашу корист и оне које нису у нашу корист.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Uzrok je lazna akcija a posledica " NEKA DODJE NATO"
posledice nisu neka dodje nato on je vec tu

vec priznavanje kosova od strane srbije koja ce biti izlozena jos vecem nastavku mnogo jacih pritisaka

sve je ovo igra oko toga jer dok traje ratu u ukrajini amerima nikako ne odgovara to sto ih putin poziva na licemerje u stavovima oko ukrajine i srbije kada je u pitanju usa i nato

zato je bitno da se ucini sve da srbija sama prizna kosovo inace ovi pritisci do sada ne bi ni postojali


posto ni jedna vlast to ne sme da ucini jer bi istog dana bila svrgnuta potrebno je obezbediti to na drugaciji nacin... taj nacin upravo gledamo
 
Све време тражим да се утврди истина, коју не знамо и после недељу дана.

Све време анализирамо различите опције догађаја, да бисмо дошли до исправних закључака.

Све време наша власт не жели ништа да саопшти о догађајима, дакле, нешто много крију.

Све време тражимо овде на форуму да власт саопшти народу шта се десило.

И док ми трагамо за истоном, ви сво време пишете "Ћути, није у интересу Србије да се те теме отварају, зашто о томе пишете, зашто преносите твитове, зашто постављате снимке и све остало што не одговара српској страни"

а у стварности треба презентовати све могуће доказе, као и све теорије, да би се докази оповргли или потврдили и да би се теорије оспориле или потврдиле. Трагање за истином обавезује да изнесемо све чињенице и које нам иду у прилог и које нам не иду у прилог и размотримо све теорије, и оне које су у нашу корист и оне које нису у нашу корист.
Ovi na "vlasti" su samo izvrsni odbor.
 
posledice nisu neka dodje nato on je vec tu

vec priznavanje kosova od strane srbije koja ce biti izlozena jos vecem nastavku mnogo jacih pritisaka

sve je ovo igra oko toga jer dok traje ratu u ukrajini amerima nikako ne odgovara to sto ih putin poziva na licemerje u stavovima oko ukrajine i srbije kada je u pitanju usa i nato

zato je bitno da se ucini sve da srbija sama prizna kosovo inace ovi pritisci do sada ne bi ni postojali


posto ni jedna vlast to ne sme da ucini jer bi istog dana bila svrgnuta potrebno je obezbediti to na drugaciji nacin... taj nacin upravo gledamo
greska u koracima ? Tesko da ne primecujete da su Nagorno Karabah i Banjska krenuli sa nedelju dana razlike.Azerbejdzan je pocistio Jermene iz NK uz pomoc Turske (NATO) pod izgovorom da Jermeni ne postuju prethodne dogovore.Etnicko ciscenje bez puno buke u kome je Jermenija zbog Turske ( NATO) ostala nema
Verujem da identicnu sudbinu pripremaju po istom scenariju Srbima na severu KiM.Srbija (Jermenija) nece smeti da se vojnicko mesa, jer kao Azerbejdzan siFtari imaju NATO iza ledja.
Ta bagra radi uvek po istoj matrici
 
Za akciju je Vucic znao ali nije znao u kom trenutku ce se desiti. Vucic je nateran na tu akciju od strane Rusije kako drugacije objasniti pucanje u sopstvenu nogu. Akcija je traljavo namerno odradjena da bi imala alibi pred Harčenkom u stilu “ eto bacuska pokusali smo ali hebiga “. Sve ostalo je deo tog scenarija.
Bože sačuvaj kakve ti gluposti valjaš, pa ni dvogodišnje dijete ne bi povjerovalo u takvu priču...
 
Za akciju je Vucic znao ali nije znao u kom trenutku ce se desiti. Vucic je nateran na tu akciju od strane Rusije kako drugacije objasniti pucanje u sopstvenu nogu. Akcija je traljavo namerno odradjena da bi imala alibi pred Harčenkom u stilu “ eto bacuska pokusali smo ali hebiga “. Sve ostalo je deo tog scenarija.
Ne cudim se vise nicijim glupostima ali tvoje je za Soder listu.
 

Back
Top