Banje U Srbiji

1208Letoo

Ističe se
Poruka
2.137
Gledala sam banje po Srbiji pre neke 2,5 godine.Ono kad je bila korona.Papreno.Isto je bilo otici u banju ili na more,finansijski.Preporucila bih Eviu u Grckoj banja i more u jednom.Isla bih opet kad bi uveli avionski let

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.041
Gledala sam banje po Srbiji pre neke 2,5 godine.Ono kad je bila korona.Papreno.Isto je bilo otici u banju ili na more,finansijski.Preporucila bih Eviu u Grckoj banja i more u jednom.Isla bih opet kad bi uveli avionski let
Лакше ти је да питаш него да Гугл-ом потражиш!?
Бање у Војводини: Палић, Кањижа, Русанда, Врдник, Јунаковић, .....
https://opusteno.rs/zdrav-zivot-f28/koje-banje-u-vojvodini-su-najbolje-za-lecenje-reume-t17728.html
Бирај!

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Poruka
11.074

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.041
Нисам питао северну Србију већ западну колико кошта нпр 7 дана
Написао си: ,,....ali da nije previse daleko od Su''. Схватио сам да није далеко од (Su) Суботице. Зато је и попис бања из Војводине.
А за Западну Србију, Гугл-ај на исти начин и добићеш тражено.

Ona Marge

Poznat
Poruka
9.600
Лакше ти је да питаш него да Гугл-ом потражиш!?
Бање у Војводини: Палић, Кањижа, Русанда, Врдник, Јунаковић, .....
https://opusteno.rs/zdrav-zivot-f28/koje-banje-u-vojvodini-su-najbolje-za-lecenje-reume-t17728.html
Бирај!
E pa ni Google nije svemoguć. Ja živim na Paliću i tu nema banja. Nema nikakav bazen, ne postoje tretmani, ništa osim šetnje pored zagađenog jezera po kome je trenutno velika količina bele pene nepoznatog porekla.

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Poruka
11.074
E pa ni Google nije svemoguć. Ja živim na Paliću i tu nema banja. Nema nikakav bazen, ne postoje tretmani, ništa osim šetnje pored zagađenog jezera po kome je trenutno velika količina bele pene nepoznatog porekla.
Шта причаш ти, има како нема, гради се ево већ хвала Богу 10 година термални хотел, али у задњих годину дана обећавају да ће бити завршен за око шест месеци.
Има базен.
Има рибља чарда, има зоо врт, има језеро, оно што недостаје јесте зеленило пренало зеленила дрвећа на пешачкој стази

Ona Marge

Poznat
Poruka
9.600
Шта причаш ти, има како нема, гради се ево већ хвала Богу 10 година термални хотел, али у задњих годину дана обећавају да ће бити завршен за око шест месеци.
Има базен.
Има рибља чарда, има зоо врт, има језеро, оно што недостаје јесте зеленило пренало зеленила дрвећа на пешачкој стази
Prosvetli me, gde ima bazen?
Zamisli da ti neko poveruje u ovu priču i potroši pare na put do Palića u očekivanju prave banje...

Poslednja izmena:

Ona Marge

Poznat
Poruka
9.600
Golub ili kako lo se zvase ne znam jel jos uvek radi
Ima tih privatnih bazenčića ali to nema veze sa banjom i banjskom vodom.
Pre 20 godina smo se iz Ns preselili na Palić, i sa namerom da se bavimo turizmom kupili objekat od oko 200 m2.
Sad mu je druga namena jer od turizma na Paliću nema ništa. Ima ako sam organizuješ da vođaš goste po okolnim mestima i kupalištima.
Ali šta ja tebi pričam, pa ti i jesi iz ovih krajeva, dobro znaš kako to sve funkcioniše sa deonicama Morahaloma i političarima.

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Poruka
11.074
Ima tih privatnih bazenčića ali to nema veze sa banjom i banjskom vodom.
Pre 20 godina smo se iz Ns preselili na Palić, i sa namerom da se bavimo turizmom kupili objekat od oko 200 m2.
Sad mu je druga namena jer od turizma na Paliću nema ništa. Ima ako sam organizuješ da vođaš goste po okolnim mestima i kupalištima.
Ali šta ja tebi pričam, pa ti i jesi iz ovih krajeva, dobro znaš kako to sve funkcioniše sa deonicama Morahaloma i političarima.
Kako ne, pa palic selendra baaas, niko ne dolazi i nema nikada ljudi. Ni iz Subotice ni okoline, naprotiv.
Uvek ima.
Ali istina je, Palic je selo ko i svako drugo samo sto ima jezero i nista vise.
A ja nisam nisam ni iz Palica ni iz Subotice. Ali zivim u Sub evo ima otprilike oko 20 god.
Ovde ima skoro vise doseljenika iz okolnih mesta u Srbiji nego Suboticana, sa mnom radi jedan iz Bg i iz Kurmsumlike, Bosne, Pirota, Krusevca, retko ko je iz ovih krajeva.
A ja iz dalmacije, dalmatinac korenima