Banjaluka BIH:Dragan Crnogorac uhapšen zbog genocida u Srebrenici

ЕЛ СЕ ОВДЕ ПОШТУЈЕ ПРАВИЛНИК!?:think::think::think:

ИЛ СЕ ПОСТОВИ
201011151917.png

БРИШУ КАКО СЕ КОМЕ ДИГНЕ *****!?

:eek::eek::eek:

ГОСПОДИНЕ СУПЕРМОДЕРАТОРЕ ..............ПРАВИЛНИК ВАЉДА ВАЖИ И ЗА ВАС
ИЛИ СЕ МОЖДА ВАРАМ!?
ДА ЛИ ТРЕБА ДА О ОВОМЕ ПИТАМ АДМИНИСТРАТОРА!?

@Susjed

Хахаха па шта мислиш да су имали времена да праве скупне фотографије након сукоба са ВРС-ом? Јеси ли ти мало......:lol:

Зар и ти не рече да си пуцао по колони ЈНА која се повлачила из Тузле, а овамо кукаш над овим кољачима?

Ne rece ti meni koliko naoruzanja vidis na onim fotkama sto si stavio? :lol:

A rekoh ti vec da imam nezgodan obicaj uzvratiti vatru kad netko zapuca na mene... kaj da radim, ne okrecem drugi obraz, los sam vjernik...

Some, za razliku od tebe poznajem taj teren:D
Ееее...али он је добијао информације директно од Папе или Алаха.Није исто то што ти познајеш терен или ја људе којима су погинули родитељи у Братунцу и тројицу колега из фирме који су узимали неплаћено да би могли да обуку униформу и бране Скелане.Кад је неко сељак,он остаје сељак без обзира на образовање или колико Света да прође.

Ne rece ti meni koliko naoruzanja vidis na onim fotkama sto si stavio? :lol:

A rekoh ti vec da imam nezgodan obicaj uzvratiti vatru kad netko zapuca na mene... kaj da radim, ne okrecem drugi obraz, los sam vjernik...

Кмееее, кмееееее ...:D све сами цивили, јесте да има понека пушка и маскирна униформа али то је тада било ИН. :lol:

preziveli%2028.divizije%20iz%20Srebrenice.jpg

26.gif
24.gif
21.gif
18.gif

Кмееее, кмееееее ...:D све сами цивили, јесте да има понека пушка и маскирна униформа али то је тада било ИН. :lol:

Di je oruzje na fotkama, piLJot? :lol: Ovo izgleda gore od partizanske centralne bolnice na Sutjesci.

Sad svratih na Wiki da zraknem (nekako mi najbrze), pa cak i tamo pise da je bilo oko 6 tisuca boraca i da ni slucajno nisu svi bili naoruzani (samo ne znam kako je onda borac ako nije naoruzan :eek:)... a ti velis 15 tisuca ljutih ratnika, hahaha... jaoooooo.... propagando, teska li si...

http://sh.wikipedia.org/wiki/Masakr_u_Srebrenici

Ajde... dovidjentos...

Di je oruzje na fotkama, piLJot? :lol: Ovo izgleda gore od partizanske centralne bolnice na Sutjesci.

Sad svratih na Wiki da zraknem (nekako mi najbrze), pa cak i tamo pise da je bilo oko 6 tisuca boraca i da ni slucajno nisu svi bili naoruzani (samo ne znam kako je onda borac ako nije naoruzan :eek:)... a ti velis 15 tisuca ljutih ratnika, hahaha... jaoooooo.... propagando, teska li si...

Ajde... dovidjentos...

Чуј гдје је? Па требали су га сви држати у рукама тада??? хахахахахахах

Сви су војници, види се лијепо. ВРС их је баш онако прописно испрашила а? ....:per:

Ajde... dovidjentos...

Писао си како сте пуцали у санитетско возило јер сте као знали да се у њему налази оружје, што нисте могли знати никако осим ако неко од вас није имао рендгенски вид, а питаш гдје је овим војницима на сликама оружје? :eek:

Какав тупан треба бити па тако нешто као ти тврдити....:lol:

Чуј гдје је? Па требали су га сви држати у рукама тада??? хахахахахахах

Сви су војници, види се лијепо. ВРС их је баш онако прописно испрашила а? ....:per:

ma sve je to bosnjacko hrvatska najec .Slabo im mirovnjaci doturali oruzje.Izgleda da je samo onaj na prvoj fotci imao g3,mora da je neki Alahov diverzant

ma sve je to bosnjacko hrvatska najec .Slabo im mirovnjaci doturali oruzje.Izgleda da je samo onaj na prvoj fotci imao g3,mora da je neki Alahov diverzant

Пази молим те ово, попалили су сва ова српска села и побили све живо што су затекли у њима, на самој граници са Србијом, а причају о "агресији Србије на бих"?

010-8V.jpg

И када је ВРС кренула у обрачун са муслиманском војском у ДЕМИЛИТАРИЗОВАНОЈ ЗОНИ Сребреница, онда кукају.....

Па то су невиђени лажови и манипулатори....

To za Paulin Dvor je tocno (koliko?), za Vozucu ne znam tocno (200? hm...), no projekat pokusaja prikrivanja srebrenickih masovnih grobnica apsolutno je neprevazidjen u proslim ratovima.

Inzinjerija se naradila, ali uzalud... sposobni su oni americki sateliti, mamu im...

Džabe im satelit...a ni inžinjerija se nije naradila preterano...međutim, masovnih grobnica nema pa nema ??Zatajio satelit ??Šta li je u pitanju,šta misliš ?

Miroslav Milovanovic;"Zapadni politicari nemaju pojma kakvu su corbu skuvali na Balkanu.Brzo ce doci vreme kada ce morati sami da je pokusaju!Bolje im je da gledaju sta ce raditi u svojim dvoristima.Merkelova je priznala neuspeh njihovog sistema!"
Imamo isti stav.Eksperiment in vivo.To misljenje sam izlozio u svojim knjigama pre nekoliko godina.
Samo ne znam na sta ce to sve izaci kada je u pitanju buducnost nas Evropljana?
Знају они врло добро шта су радили.Без њиховог учешћа не би било оваквог сррања на Балкану.Ко им се могао супротставити?СССР су раз*ебали и остали једини хегемон.Могли су налупати ћушке свима 1991.,утјерати у ЕЗ и крви не би било.Поигравали су се с нама.Експеримент in vivo.
Не би им био у кожи кад им покуљају они њихови из гета жељни наплате рачуна.
Ovo zadnje se vec desavalo u Francuskoj.Neki kazu da su tako proveravali sta mogu da ucine kada krenu?

... da, na izjavama ucesnika kao i na izjavama prezivjelih, DNK analizama, satelitskim snimcima, pronadjenim grobnicama, presretnutim razgovorima, itd... ima toga...

nisam optimista da ce te ubediti da je srebrenica iskonstruisana maksimalno....mozda znas i koliko je vojnika ABIH preplivalo drinu i predalo se VJ..??? nisam ja i ovi ljudi ovde nadlezni da rasvetljavaju istinu u srebrenici...to bi trebale drzave da urade...ali sve odluke su donete na osnovu filovanog scenarija sa srebrenicom---tako da je istina sada mozda bitna samo porodicama zrtava....ali je nedopustivo mnogo lazi oko srebrenice...ti mozes vreovati ili ne...ali kad dodje nekad vreme da se sazna istina---a ti se seti nekog paje ili dragona ili jos po nekog koji su balavili i pokusavali da kazu ponesto sto znaju mnogo pre od zvanicne dokazane istine...

nisam optimista da ce te ubediti da je srebrenica iskonstruisana maksimalno....mozda znas i koliko je vojnika ABIH preplivalo drinu i predalo se VJ..??? nisam ja i ovi ljudi ovde nadlezni da rasvetljavaju istinu u srebrenici...to bi trebale drzave da urade...ali sve odluke su donete na osnovu filovanog scenarija sa srebrenicom---tako da je istina sada mozda bitna samo porodicama zrtava....ali je nedopustivo mnogo lazi oko srebrenice...ti mozes vreovati ili ne...ali kad dodje nekad vreme da se sazna istina---a ti se seti nekog paje ili dragona ili jos po nekog koji su balavili i pokusavali da kazu ponesto sto znaju mnogo pre od zvanicne dokazane istine...

Tako je, sve je to laz samo da se Srbima jadnim napakosti :mazi:

Evo ti 811 "iskonstruiranih" stranica, imas tu i kronologiju, izjave prezivjelih, izvjestaje stranaca, itd.... uzivaj.

http://www.helsinki.org.rs/serbian/doc/Svedocanstva%2022.pdf

Tako je, sve je to laz samo da se Srbima jadnim napakosti :mazi:

Evo ti 811 "iskonstruiranih" stranica, imas tu i kronologiju, izjave prezivjelih, izvjestaje stranaca, itd.... uzivaj.

http://www.helsinki.org.rs/serbian/doc/Svedocanstva%2022.pdf

mozda je pravilnije reci da se sva desavanja opravdaju prema srbima...nemoj mi toga...poprilicno znam istine i o dobrovoljackoj...i o merkalama...i o tuzlanskoj koloni...i o pokusaju miniranja brane na drini...i o racku..ali i o srebrenici...muka moja je sto to daleko vece glave od mene znaju u srbiji...a niko nece da dokumentuje ovo sto ja pricam...to je enigma za mene...pravo je pitanje ko to nece..?? sefovi obavestajne i kontraobavestajne sluzbe u srbiji ili srpski politicari..?? napominjem da je malo toga sto se ne zna....ako mislis da se ne zna sve oko priprema za raspad SFRJ--varas se...ako mislis da nema i audio i vizuelni snimak priprema za oluju i bljesak sa pravim naredjenjima i stvarnim ciljevima--varas se..?? samo---valjda znas da ja ne krivim ni slovence ni hrvate ni muslimane---meni su srbi krivi..valjda si to dosad video...

Back