- Poruka
- 50.814
gdje sam ja napisao taqkvo nesto? odgovori na ovo a ne kontam kako ti mozes misliti sta ja mislim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gdje sam ja napisao taqkvo nesto? odgovori na ovo a ne kontam kako ti mozes misliti sta ja mislim
Kaj se Srbi tak' trzaju kaj je Crnogorac uhicen, ne kuzim?
Већина војника муслиманске тзв арбих је страдала у пробоју на муслиманску територију....15 000 наоружаних војника је кренуло у пробој.... На слици су мјеста гдје им је ВРС поставила засједе.
ma apsolutno ne trzaju, ako je kriv neka sud dokaze i kazni
Stvarno ne razumem ni ja...
Ko se trza?
Nemamo pojma ni ko je lik.
Ako dokažu da je kriv, who cares?
Jos bi bila fora da su tog Crnogorca recimo uhitili Srbi radi zlocina nad Bosnjacima Monty Python...
И Дражен Ердемовић је био крив па је одробијао само пар година.
Super, nek se i ovaj tako dogovori sa tuziteljstvom, placuci prizna krivnju i prokaze ostale... nek slijedi primjer koji si naveo...
Super, nek se i ovaj tako dogovori sa tuziteljstvom, placuci prizna krivnju i prokaze ostale... nek slijedi primjer koji si naveo...
Laz, dakako... i ovo drugo je laz, ma smijurija, cuj "15 tisuca naoruzanih vojnika", jos malo pa korpus covjece ... ovo trece je djelomicna istina, to nisu bile jedine zasjede...
Taj će onda biti verovatno iskorišten za upiranje prstom u Ratka Mladića, ako ga ikad uhvate.
A pošto neće, ovaj je ionako pao kao kolateralna šteta.
Idi molim te, sad se tek pojavljuje ovo ime, čovek uredno živi u RS, a kao nekakav krvavi zločinac.
Pa što ga ranije ne uhvatiše?
To su se oni ugledali na vase uhicenje Ilije Jurisica, koji je 50 puta najnormalnije nakon rata dosao u Bg da bi ga vasi 51. put odjednom uhitili.
Bosanci dolaze pameti, vidim, tuku vas vasim oruzjem. Fino.
Ne nego nad Hrčkima u BiH...E to je tek Mapet šou...
Bosancima onda treba nešto više vremena da bi došli pameti, očigledno
Ma nije to garant, ali ajd, ti navijaš da jeste, od volje ti.
Viđećemo
Сад ћу ти поставити и фотографије наоружаних војника који су се пробијали кроз српску територију.
Taj će onda biti verovatno iskorišten za upiranje prstom u Ratka Mladića, ako ga ikad uhvate.
A pošto neće, ovaj je ionako pao kao kolateralna šteta.
Idi molim te, sad se tek pojavljuje ovo ime, čovek uredno živi u RS, a kao nekakav krvavi zločinac.
Pa što ga ranije ne uhvatiše?
Imas 15 tisuca fotki bosnjackih boraca? wow, pa ti si otpisan slucaj... imas neku fotku zena ili samo muske gotivis?