Бања Лука - збирна тема

• Začetnik teme Začetnik teme 000
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Betmenov_prijatelj,ko si ti da sudis valja li Banja luka.Pa covjece nema ljepseg grada a to sto su se spustili planinci u nju pa sad drmaju grand,to je druga prica,a ni Beograd nije postedjen toga.Ja sam rodjena Banjalucanka i znam ko je tamo ranije zivio i koja je kultura bila.A ti se ubi...kad ne vidis i ne znas dalje od svog nosa.

Ima ih,jos uvijek dovoljno,sto je najvaznije,bile su ljepotice,ali na zalost,zadnjih godina su se doselile neke nove Banjalucanke,pustile korijenje za kratko vrijeme i q....se da su one bas te prave o kojima su pjesme pjevane.Nema vise,bila sam i ja u B.luci,grozota,sve snajke jedna do druge,malo koja gradska faca-na zalost.

Halo, ljudi, ma, dajte, sta vam je? Od tako normalnog i skroz ok pitanja, vi predjoste na kojekakvo prepiranje? Nego, zasto svi volite tu Deltu, Castru, Play off i slicne kafice? Nemam ja nista protiv njih, sta vise i ja ih nekada posetim, ali ipak mislim, da je lepse otici do Tavite, zar ne??? Tj. opet sve to zavisi i od drustva u kom se nalazis... A imam i ja pitanje za vas? A gde izaci u B.L.,a da je zagarantovan provod? :roll: Pozzz, ljudi!!!

Back