Бања Лука - збирна тема

• Začetnik teme Začetnik teme 000
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sismis ..... nemas pojma ko sam ni sta sam u zivotu prosla tako da ne mozes ni da pricas takve stvari. To je tvoje misljenje i ok postujem. Ja imam svoje koje se ocigledno razlikuje. Iz citanja foruma sam skontala da ne volis taj grad iz nekih samo tebih znanih frustracija (koliko vidim neki ozbiljan problem imas) kojih, nemam pojma niti me interesuje. Provociraj koga hoces a mene ako inje problem preskoci jer ti se nisam ni obratila ni uvrjedila ni bilo sta slicno tome. Ako imas i malo mozga skontaces sta hocu da ti kazem ako nemas nastavices da provociras.

PS. Hvala na razumjevanju. Pusa

ne valja ni jedan

Ako zelis nesto da naucis nije ti bitan fakultet, jer ce ti se na kraju sve svesti na to koliko znas i kraj niko te ne pita gde si zavrsio i kojim uspehom. Konkretno ja sam zavrsio privatni fakulet, radim u banci i kolege me izuzetno cene sto zbog dobrog odnosa sa njima sto znanja koje se svaki dan prosiruje i produbljuje. Lepo zaradjujem upisao sam i postdiplomske studije na drzavnom fakultetu uz polaganje prijemnog i polako napredujem, cak mi se tamo cini kriterijum blazi nego na privatnom(neverovatno ali istinito)...i to je to ljudi. Ulazite u sebe bilo kako na bilo koji nacin ne okrecite se unazad nikad...zivot je mnogo vise od Balkana...sto pre to shvatite to bolje po vas....

Privatni ili drzavni?TO JE PREDRASUDA, nije nacin da se ostvari neki cilj. Znanje jeste nacin...
Uzivajte u zivotu...;)

Back