Baneri

Nisam_Gost

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
452
Zeleo bi da pitam nesto.Posto pravim sajt neznam da li smem stavljati neke banere na sajt.Kako da znam da li su slobodni tj. da li smem da ih stavljam.Da li postoji neki sajt gde su svi baneri slobodni za skidanje i koje smem da okacim na sajt?

Nisam_Gost:
Zeleo bi da pitam nesto.Posto pravim sajt neznam da li smem stavljati neke banere na sajt.Kako da znam da li su slobodni tj. da li smem da ih stavljam.Da li postoji neki sajt gde su svi baneri slobodni za skidanje i koje smem da okacim na sajt?
Kontaktiraj admina sajta, pa ga pitaj da li smeš da reklamiraš njegov sajt......
Najbolje bi bilo da razmenite banere.....

ako si zakupio prostor na nekom serveru NE birin se admin ce ti sam ubaciti banner-e (reklame) neces ni biti pitan tao se oni reklamiraju i ti tu nista neces moci da ucinis. Znaci ti uraidss sajt postavis ga na srver kad ga otvoris ti ili iblo ko drugi bice malo drugaciji jer ce biti sa bannerima, koliko ces ih imati to ne zavisi od tebe. mozdas je politika sajta nestodurgaqaicja davno sam postavljao sajtove

Nics - ne lupaj gluposti.
Ako ZAKUPISH prostor na nekom serveru taj prostor je samo tvoj i niko osim tebe ne stavlja nista na njega.
Ako registrujes prostor na nekom FREE serveru, onda ce se na tvojim stranicama naci baneri ili linkovi koji se automatski stavljaju...

Uostalom, na kakve banere tvorce teme uopste mislis? Banere od drugih sajtova, banere kao reklame za neke proizvode/usluge....?

Problem je što ni on sam ne zna šta će sa njima....
Da bi ti neko plaćao da ga reklamiraš moraš da imaš određenu posećenost.
Predpostavljm da želiš da samo ukrasiš svoj sajt banerima, a ne verujem da bi se neko bunio da ga besplatno reklamiraš....

Back