BANDA

Sinoć je ugašen još jedan život.
Ubijena je devojčica od 12.godina,prelazeći pešački prelaz.
Neki M.Đ ili možda U.B. i C.A.,zločinac,vozeći svoj crveni,plavi,žuti,zeleni,jebeni BMW,pregazio je nedužno dete.
Ona bi bila doktor nauka,književnik ili možda glumica.
Uveseljavala bi svoje bližnje,a možda i nas ostale.
Ali ne,tu su G.O.,V.N.,A.A.,da nam unište i ovo malo radosti u životu.
Oni nemaju diplome i škole.Nemaju dušu.
Moral im je na dnu,u samom mulju.
Zato toliko smrde.
Nemaju ime.I nemaju prezime.Samo incijale kao što su B.A,G.R,A.A,kojim ih mediji štite od nepotrebnih neugodnosti.
I imaju tatu koji je isti degenerik kao i njegovi sinovi.Advokata koji na TV-u sa osmehom javlja da je izvukao još jednog krimosa.Ruku na srce sa ovim našim sudstvom to i nije neki poduhvat.I ima BMW-a da njime seje smrt.
A puno ime i prezime će mediji s ponosom objaviti kad zaradi prvi milion.Dok bude slavio s svim onim ološem na nekom splavu.

Ali kad raja počne da deli pravdu nikakvi incijali,advokati i sudovi vas neće spasiti.
Kazna će biti jedna za sve.

p.s. za administratora
nemoj da cenzurišeš,ne može drugačije,ni blaže

Бојим се да се ближи време кад ће народ кренути јер већ дуго стоји уза зид и ћути!!!! Моје дубоко саучешће родитељима, а крвнику све најгоре, јер деца се не могу опростити!!!

Komentarisala bih ranije, ali mi krivo sto sam tekst o saobracajcu postirala nesto ranije, zaista ne bih da sam znala da ce ovaj tekst biti postavljen, iskreno mi je zao zbog toga:(

Tako nam je kako nam je, dok se pisu inicijali vozaca BMW-a, a advokat koji dobija novac da ublazi kaznu (ako je i bude) neka vodi racuna o tome na koji nacin ga zaradjuje i kako ce ga potrositi.

Imam devojcicu stariju godinu dana, ne smem da zamislim, ni u ludilu, ne mogu da spavam od tuge (citam i o sahrani onih dvoje malisana sto se utopise u reci nemarom majke), pa, meni ne bi trebalo da cekam da mu neko sudi.
Posle mog deteta (citam kako su knjige razbacane, 30. metara je dete odletelo), ja bih mu presudila. Ne na nacin da ga ubije, ne, to je premalo (neckao se da li da stane ili ne, dao gas i odjurio) - ziveo bi on, ali ne bi hodao, niti video, pa neka neko kaze da sam monstrum, sta me briga, ali, to bi bila kazna. Onda sebi metak u celo, i gotovo.
Hiljadu puta je molim da pazi kako prelazi ulicu, a eto, ovo dete je prelazilo kako treba...

Nema utehe za roditelje, nema deteta, nema onih dvoje malih, nema mnogo njih, a kazne?
Pocivaj u miru, Andjele mali:(

Back