Banca Intesa -Da li postoji neorganizovanija i gora banka u univerzumu

Za gradjanstvo nisu losa banka, mada zavisi i od radnika, nadglednika i ekspoziture...
Za ove nestandardne usluge, verovatno to rade pojedinacno pa zavisi ko ti je bankar....Ustvari svo vreme to visi u vazduhu, posto pitanje izgleda da pominje banku a ne bankara...

Isto i VIP , tu cak nemas ni sluzbu podrske, ali evo guraju tako vec vise od 5 godina..
Sad su uveli neke online servise koji kao nude vise izbora, ali u sustini sve je to kupovina sa stalaze i tacka..

Od kada su radili izmene na sistemu komentari na njihov rad su baš negativni.
Ja nemam loše iskustvo, ali ja usluge koje banka nudi koristim minimalno (samo što moram).

Svaki , ali svaki posao sa njim je gubljenje vremena

Od jedne osobe do druge , od druge do treće , od treće do te prve , pa od prve do četvrte , "ne nisam ja za to ", "ja to ne znam" - "pa ko zna"? - zovite
Zoveš , sat vremena čekanja
Pa kada dobiješ osobu
Onda nove traume
Opet sat vremena da dobiješ calll centar , pa onda pitanje "šta vam treba" , treba mi osoba ta i ta , ali ne može se dobiti , jer nema opcija transfera

Pa onda iznova

Ja stvarno ne razumem kako se oni igraju sa tuđim vremenom .

Kao da svi mi postojimo da bi čekali na njih

Nisam pristalica nekih sada ekstremnih disciplina , razumem da ljudi greše , tolerantna sam , razumem i da treba sačekati ... ali kada za jednu informaciju gubiš min 5 sati onda , do sada, jer još nisam dobila preporuke , a sveje počelo od juče u 11 sati - ne znam kako to nazvati

Svaka procedura sa njima koja izlazi iz okvira standarde , a to znači - podižem novac na bankomatu ili radim e -banking za pravno lice je takavo gubljenje vremena i stres

Da li je normalno da neko tako arči tuđi resurs - vreme?

A oni dobijaju neke nagrade kao dobra banka ... ko je tu lud
Koje muke je moja tetka imala da se izvuce iz prvog moratorijuma kog je prihvatila.Moratorijum je najavljen na tri meseca, a oni samovoljno i 4 mesec joj nisu skinuli pare, zasli u peti,a kamata se obracunava li obracunava.Pa zvala 1000x kol cenat, pa milion puta zvoni ona muzika niko se ne javlja, pa isla u filijalu oni ne znaju kako da skinu pare, pa pisala zahtev, pa pisala banci odseku za zalbe, pa joj oni odgovorili nesto sasvim deseto sto veze nema sa cinjenicama, i konacno su poceli da joj skidaju te rate, al sad kolko ce da nayebe s kamatom to cemo tek videti

Pa ocigledno nisi nasla bankara koji ti odgovara, idi licno u neku poslovnicu i trazi bankara koji ti odgovara...Nekad hoce ove koje su kao sefice da ucine...
Iako one nisu strucne u bankarskim poslovima, nadju ti osobu koja zna tacno ono sto ti treba ili sto si objasnio da ti treba...
I onda znas koga zoves na telefon.

A sto je ovo nepravda?

Ne radi se tu o bankaru ili ljubaznosti , radi se o tome koliko brzo završiš posao, tj koliko izgubiš energije

Sasvim je u redu i da čekaš duže a ne da te cimaju i da bukvalno dobijaš različite putokaza , pa odeš tamo, ne nije , pa na drugi stranu , ne nije

A na stranu što 50 minuta čekaš na call centar ... to je stvarno nedopustivo

Ako već imaju toliko klijenta - pa neka zaposle više ljudi .

Ovo nije protiv zaposlenih , već protiv organizacije

Recimo u mojoj filijali subotom radi najmanje ljudi , a subotom najviše ljudih dolazi završti generalije tipa - podizanje platnih kartica
Zar je problem da tada radi više šaltera i da ljude plate exstra za te subote ili im daju slobodan dan

eh i ja sam u Srbiji bio clan te mafijaske organizacije Intesa... svanulo mi kad vise ne moram da ih gledam.
kad sam dosao u Nemacku malo sam se raspitao o bankama ovde i svi su mi savetovali online banke n26, comdirekt,... provizija odrzavanje racuna 0€, internet placanje 0€, kartice stizu na kucnu adresu, upravljanje svime preko aplikacije na telefonu... ima li bolje
p.s. banka fizicki ne postoji, sve ide online kao i registracija video pozivom

Ja imam pozitivna iskustva s njima. Baš sam juče bio u poslovnici u Žarkovu kod savetnice. Jako ljubana žena, sredila mi problem. Tako da zavisi na koga naletiš. Ali moguće da nemam pun opseg iskustva s njima. Vidim i na fejsu da se razni žale.
kao fizicko lice - meni je naj naj najodvratnija bila komercijalna banka, totalno sam se odmorila kada sam presla u intesa banku.

Svaka procedura sa njima koja izlazi iz okvira standarde , a to znači - podižem novac na bankomatu ili radim e -banking za pravno lice je takavo gubljenje vremena i stres

Da li je normalno da neko tako arči tuđi resurs - vreme?

A oni dobijaju neke nagrade kao dobra banka ... ko je tu lud
To je bar lako rešiv problem.
Promeniš banku

Back