Banana Penis ?...

Da zanimaju me misljenja...
Da li je swima Bolesno praw ili ne...
Meni je sawijen na dole,pa iz tog razloga pitam...Tacnije ide prwo na gore pa se postepeno sawija na dole,ne znam tacan ugao sawijenosti...
Da li ima neko sa slicnim tukijem xD...Pa me zanimaju njegowa iskustwa pri odnosima...P.S nisam newin,no ipak dosta je proslo od poslednjeg uziwanja :)):gace:

Takodje me zanimaju misljenja pri POZI od pozadi?Da li je neko imao problema ili ne...

Duzina mog je 17,5 cm...Zawisi od napaljenosti xD...Kad je u erekciji sawijen je i onda je oko 16,dok ha rucno ne isprawim sto nije bas lako onda je 18 :)nadam se da je neko shwatio sta goworim...

Da citao sam na raznim sajtowima da sawijen penis wise razdrazuje itd itd...Pa odgowarajte sto pametnije!!!Hwala swima na ODGOWORIMA !

Imala sam dechka chiji je bio takav i nije bilo nikakvih problema.... ne vidim kakvih bi to problema moglo biti? Gde pishe da svima mora biti prav? ;)

hehe...Pa drago mi je da to cujem...ALi ima i dewojka/FRIKOWA/ pa otkud znam :)
Ok kad si wec imala iskustwa reci mi da li ti je bilo potrebno da se nawiknes dok si bila na njemu od gore...?Koje poze si preferirala...
Ponawljam,da je moj nakriwljen na DOLE nakon slabog penjanja prwo na gore...Mozda oko 45 stepeni sawijenost...

P.S imam sexualno iskustwo...

Back