Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Gospodjo imate menopauzu....Dobro što se tebi događaja? Prelazis u srpske nacionaliste i izgubio si nevinost napokon![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospodjo imate menopauzu....Dobro što se tebi događaja? Prelazis u srpske nacionaliste i izgubio si nevinost napokon![]()
Vrati se u septicku jamu iz koje si izmilio.Ti se boriš sa @Nikita Kulganov za titulu šampiona u lupetanju.
pa8 imao je nato avatar, kaci simbole nato, prica kako je bombardovanje 99 bilo za dobro Srbije, da je bilo rutinsko bombardovanje, nista strasno...daj neki primer nekoga ko velica NATO bombardovanje Jugoslavije.
Ti si procitao sve poruke i znas da sam ja izmislio ?A ko je to veličao bombarovanje, biće da ti malo izmišljaš, ajde lepo priznaj
Priča o razlozima koji su doveli do bombardovanja nije veličanje, već normalan pravac kretanja za ljude koji hoće da razumeju svetske odnose i izvlače pouke.
Ukratko, Srbija je prkosila većoj sili pa dobila vaspitnu. To ti je kao da ja sad stavim šal svog fudbalskog tima i odem na suprotnu tribinu i tamo me prebiju ko vola. I ko je tu kriv? E to je ta situacija.
Naravno, možemo da se pravimo ludi, kao fora ne razumemo kako stvari funkcionišu i to uspešno radimo decenijama. Na foru, moje je pravo da sa svojim šalom sedim gde hoću, niko ne sme da me dira. Jeste, to je tačno, ali ipak, neke stvari funkcionišu malo drugačije. Pa ko razume razume![]()
Ako je tvoj Aca Parizer, moj nije sigurno![]()
Sloboda mišljenja i govora veseljače napredni. Zar nije predsednik više puta insistirao da nikada nije bila veća u istoriji. Ne veruješ svojima? Kontriraš Vučiću?![]()
@Nikita Kulganov malo ko može da nadmaši u lupetanju. ja sam u svom potpisu imao link ka jednom njegovom biseru koji su mi moderatori nažalost obrisali (jer i oni valjda vole da lupetaju) u kom je Niki izjavio da je Srbija morala da preda Nemačkoj finale SP u košarci, jer je Dodik proterao nekog lika iz RS koji uz to nije ni bio Nemac!Ti se boriš sa @Nikita Kulganov za titulu šampiona u lupetanju.
daj konkretno, neki link ka postu.pa8 imao je nato avatar, kaci simbole nato, prica kako je bombardovanje 99 bilo za dobro Srbije, da je bilo rutinsko bombardovanje, nista strasno...
Ja mogu tebe da zamislim 1945. godine kako pljuješ građansku opoziciju i staješ na stranu Josipa Broza.Kad god je ''gusto'', patriJote ce izmedju gradjanske opozicije i vucica ipak izabrati vucica, ma koliko god ga ''mrzeli''.
Smanji malo tu robu.Ja mogu tebe da zamislim 1945. godine kako pljuješ građansku opoziciju i staješ na stranu Josipa Broza.
Ja smatram da treba *ebati u mozak lažne pripadnike građanske opozicije. Tvoj odnos prema Brozu ukazuje da si ti lažni pripadnik građanske opozicijeSmanji malo tu robu.
To sto ti nisi na intelektualnom nivou i ne mozes to da pratis, to je tvoj problem, jer glava nr sluzi samo za sisanje, Citaj maalo Lucica, Aristotela...@Nikita Kulganov malo ko može da nadmaši u lupetanju. ja sam u svom potpisu imao link ka jednom njegovom biseru koji su mi moderatori nažalost obrisali (jer i oni valjda vole da lupetaju) u kom je Niki izjavio da je Srbija morala da preda Nemačkoj finale SP u košarci, jer je Dodik proterao nekog lika iz RS koji uz to nije ni bio Nemac!
takve stvari može samo velemajstor u lupetanju da smisli... to je prosto van konkurencije![]()
Imas na istoriji nebuloza od pa8. mada je moderacija dosta i izbrisala.daj konkretno, neki link ka postu.
jel vids, tebi ban, a trumanima prostor da nas jos i sikaniraju, pored toga sto hvale nafo agresiju!Imas na istoriji nebuloza od pa8. mada je moderacija dosta i izbrisala.
trumane, ali ja mislim da ti nisi nas, pa ne bi uzeo nick Truman da jesi, mogao si da stavis i Klinton umesto Truman, pa da pricas kako smo mi Srbi zasluzili da nas ti bombarujes, ijao sta smo sve radiliPostoji slepa mrlja na to što smo radili okruženju.
Tko se pretvara? Pa vas je UN proglasio genocidnima, rezolucija izglasana i donešena a vaši mediji i političari to slave kao nekakvu srpsku pobjedu. Pobjeda taman onoliko koliko je i pobjeda u kosovskom boju. Ka nojevi ste, glavu u pijesak i piči svoje. Totalno retardirana politika.znas, malo je providno to pretvaranje, a i glupo je