Бан досовским пето-октобрашима на бављење политиком!

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.234
ауторска тема

Ближи се најтужнији дан српске новије историје, 5 Октобар , дан када је извршена највећа издаја националних и државних интереса , дан када је продата Србија заједно са својим грађанима . Дан када су велике силе Запада извршиле масакр над слободном вољом грађана Србије и када су изабраног председника свргли са власти и извршили окупацију државе ..

Многи заборављају да је СР јУГОСЛАВИЈА постојала све док досовци нису дошли на власт , док је нису раскомадали тако што су учествовали у прогону Срба са Космета и одвајању ЦГ ..

То су њихови плодови и овај тужни датум је само подстрек да се покрене инцијатива и да се донесе ЗАБРАНА досовцима и петооктобрашима да се баве политиком ..видели смо њихове плодове и знамо шта су урадили ..НИКАДА ВИШЕ они не смеју да буду на власти и свако ко је учествовао треба да се казни за издају и продају државе .

Петоотобраши да се казне тако да им се забрани да буду део извршне власти , да буду део било које партије и да буду изопштени из полиитичког живота Србије до краја свог живота ..

ауторска тема

Петоотобраши да се казне тако да им се забрани да буду део извршне власти , да буду део било које партије и да буду изопштени из полиитичког живота Србије до краја свог живота ..
neće da može jer je i tad tog 5og oktobra trebalo zabraniti svoj titoistickoj bandi da ikada vise bude u vlasti...

ali nije se to odradilo tako da sad ti nekom zabranis .... nece da moze

to sve treba u istu kanaliyaciju, procistiti sve.... prvog tvog dacica kameleona koji je najyalsluyniji sto je tadic formirao vlast 2008 a potom prebacio kosovo iz un u brisel, to si zaboravila ''drugarice''....

e pa mi nismo zaboravili vasa sr.anja !

o zutoj stoci da ne pricam...

Vidi sa Brnabić da li je izašla iz vile.

Zakon o vraćanju oduzete imovine i obeštećenju donet je 2011. godine i dopunjen četiri puta: 2013., 2014., 2015. i 2018.
Dosmanlije došli na vlast 2000 a zakon doneli 2011 sa stupanjem na snagu u drugoj polovini 2012 .Uz to taj zakon je više zakon o legalizaiji otimačine negoo vraćanju imovine.I ti ističeš tu činjenicu u prilog tvrdnje da su dosovci imali nameru da vrate otetmu imovinu.
Brnabićeva pripada političkoj opciji koja nikad nije ni obećavala resitituciju otete imovine.
Dosmanlije su kao termiti.To nije samo moja tvrdnja.Tako ih vide građani.Građani su ih dobro upoznali tokom 12 godina njihove pljačkaške vlasti tokom kojih se sve što je valjalo kroz njihovu burazersku privitazaciju,našlo u vlasništvu njih i nekolicine njihovih tajkuna.
Nikad više građani neće biti prevareni slatkorečivošću tih varalica i protuva.Prošlo vaše Konrade.Prošlo i više se neće vratiti.

ауторска тема

Ближи се најтужнији дан српске новије историје, 5 Октобар , дан када је извршена највећа издаја националних и државних интереса , дан када је продата Србија заједно са својим грађанима . Дан када су велике силе Запада извршиле масакр над слободном вољом грађана Србије и када су изабраног председника свргли са власти и извршили окупацију државе ..

Многи заборављају да је СР јУГОСЛАВИЈА постојала све док досовци нису дошли на власт , док је нису раскомадали тако што су учествовали у прогону Срба са Космета и одвајању ЦГ ..

То су њихови плодови и овај тужни датум је само подстрек да се покрене инцијатива и да се донесе ЗАБРАНА досовцима и петооктобрашима да се баве политиком ..видели смо њихове плодове и знамо шта су урадили ..НИКАДА ВИШЕ они не смеју да буду на власти и свако ко је учествовао треба да се казни за издају и продају државе .

jel bi i Vesica banovala i jelenu trivan i da ne nabrajam,ostao bi ti gospodar bez pomocnika?

Мени није јасно како ДОС говнаре није срамота да уопште мисле да ће икада више бити део било које власти, овде мислим конкретно на ДС ..ДС странка која је продала пола Србије испоручила стотине Срба разним казамтима очекује и нада се да ће бити поново на власти .

То што су се распали и сада су под другим именом не значи да је народ заборавио њихову издају , то што се преобукли , то не значи да не знамо ко су они ..

И могу да раде шта год желе , да дубе на глави , али НИКАДА више они неће имати власт

Мени није јасно како ДОС говнаре није срамота да уопште мисле да ће икада више бити део било које власти, овде мислим конкретно на ДС ..ДС странка која је продала пола Србије испоручила стотине Срба разним казамтима очекује и нада се да ће бити поново на власти .

То што су се распали и сада су под другим именом не значи да је народ заборавио њихову издају , то што се преобукли , то не значи да не знамо ко су они ..

И могу да раде шта год желе , да дубе на глави , али НИКАДА више они неће имати власт
Ma pusti ti DOS,to je past tense,ne zamlacuj narod,nego gledaj sta ces kad dodju pravi,iskreni rodoljubi,ima da beres kozu na siljak

Vidi šta Siniša Mali misli o tome

Back