Balša Đogo: Aleksandar Vučić, moj školski drug zabranio je završetak snimanja filma "Košare"!

У овом нарицању овог Балше постоји подоста нејасноћа. А и чим је текст пренијело антисртпско ђубре од портала "Нова", нема теоретске шансе да је то мотивисано бригом за хероје са Кошара, те продане душе су у служби оних који су уништавали Србију,. већ је том несоју водиља контаминирати амбијент у земљи Србији, гдје није лоше повремено распамећивати и слуђивати нацију.

Нико не може забранити снимање филма, то је било могуће у времену бивше Југе, данас јок. Не може ни Вучић ни ова власт, не може чак ни онај озлоглашени Вулин. Могу утицати да се не додијеле потребна средства реализацији филма о серије. Но ако је то (може бити), то није забрана, није добио тражене паре из неког разлога, може потражити другог финансијера
И овдје ваља послушати древне Латине, "Аудиаутур ет алтера парс" - Нека се чује и друга страна.

У сваком случају, ни Вучић ни било ко нити има право нити може нити би се било ко усудио забранити или опструисати филм о херојима са Кошара. Тај филм и серији морају бити снимљени, да ли у режији овог Балше или неког другог но важно је да посао уради и српски родољуб и врсни режисер, тај филм/серија требали би бити што боље урађени, што вјеродостојније, истинитије, не требају нам нове идеолошке сплачине попут филмова разних Срђана, Срдана и сличних пајаца који све гледају из визуре "круга двојке", то је наш дуг и обавеза према херојима са Кошара.

У овом нарицању овог Балше постоји подоста нејасноћа. А и чим је текст пренијело антисртпско ђубре од портала "Нова", нема теоретске шансе да је то мотивисано бригом за хероје са Кошара, те продане душе су у служби оних који су уништавали Србију,. већ је том несоју водиља контаминирати амбијент у земљи Србији, гдје није лоше повремено распамећивати и слуђивати нацију.
Нико не може забранити снимање филма, то је било могуће у времену бивше Југе, данас јок. Не може ни Вучић ни ова власт, не може чак ни онај озлоглашени Вулин, Могу утицати да се не додијеле потребна средства реализацији филма о серије. Но ако је то (може бити), то није забрана, није добио тражене паре из неког разлога, може потражити другог финансијера
И овдје ваља послушати древне Латине, "Аудиаутур ет алтера парс" - Нека се чује и друга страна.

У сваком случају, ни Вучић ни било ко нити има право нити може нити би се било ко усудио забранити или опструисати филм о херојима са Кошара. Тај филм и серији морају бити снимљени, да ли у режији овог Балше или неког другог но важно је да посао уради и српски родољуб и врсни режисер, тај филм/серија требали би бити што боље урађени, што вјеродостојније, истинитије, не требају нам нове идеолошке сплачине попут филмова разних Срђана, Срдана и сличних пајаца који све гледају из визуре "круга двојке", то је наш дуг и обавеза према херојима са Кошара.

Ove kadrove koje sam do sad video izgledaju odlicno.

Scenografija, uniforme, scenario sve odgovara realnim desavanjima. Jedina zamerka je koriscenje oruzja zapadne proizvodnje tipa Hekler i Koh od strane nasih heroja, ne znam dal je i koliko to verodostojno.

Scenografija, uniforme, scenario sve odgovara realnim desavanjima. Jedina zamerka je koriscenje oruzja zapadne proizvodnje tipa Hekler i Koh od strane nasih heroja, ne znam dal je i koliko to verodostojno.
Пази, сваки филм који обрађује догађаје 1990их, и оне ратне и оне друге јесте и биће тенденциозан. Ко год га урадио, то је неизбјежно. И ту је лоше робовати "политичкој коректности" и ако Срби раде филм приказати обавезно Србе пречане као гомилу неуких примитиваца, неиживљених бахатих ликова склоних бестијалним и садистичким поривима јер је то пожељна перцепција којој ће радо подилазити екипа из "круга двојке" као што је лоше изгубити мјеру у тенденциозности.

Зато би било добро, а то се неће десити, да филм док је у радној верзији погледају актери тих догађаја, преживјели ратници са Кошара, барем неколико њих, и понеки у комамндној структури али обавезно и понеки обични војници, да из свог угла изнесу примједбе гдје је на режисеру да то покуша поправити. Примарна сврха филма јесте реафирмацијја херојства наших војника, наравно то се може само добро урађеним филмом/серијом али ваља тежити и истинитијем приказу.
Када филм/серија буду урађени, а биће, и овај пројекат а могуће колико сутра и неки други урадиће неко, даћемо бољи суд.

Nije istina.
Skandirali mu ljudi iz Srpske liste ti isti koji odu do Prištine da potpišu da bi mogli poslaničke plate da podižu danas.Ti su plaćeni od Vučića KAO I MEDIJI KOJI SU TO SNIMAMLI isto kao ti na primer koji si plaćen da širiš nebuloze i eldepeovsku retoriku koja je razorila otpor prema AV.

Onda je smešno ako stvarno ima H&K. Što ne pitaju mene šta je ko nosio i kako izgleda rat u prvom licu inače je sprdačina. Ratni film treba da izgleda kao pravi rat. Svi su nosili Zastavino oružje osim par jedinica čini mi se 72. brigada oni su imali zapadno naoružanje ali nešto se ne sećam heklera

Aco Drugosrbijanac zapadna pudlica

399723723_1800893367044781_4449474000215033011_n.jpg

Zrtvovana deca zarad banditskih i oloskih SPS-JUL interesa.

Naravno da deca SPS-ovaca i JUL-ovaca nisu bili tamo, dok su isti lupali godinama, i mesecima, i danima, kako ce oni da 'brane srpstvo'.

Banda.

Srpski narod je zesce indoktriniran, naravno, i ta SPS-JUL i banda iz Sluzbe nikada nije, niti ce odgovarati za svoje banditizme.

Back