BALKANSKI SEX

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
Bila sam na koncertu od Joksimovica neki dan , tila sam ga pocepat na toj bini u tom sexy lajbeku koliko mi je bio UH'

I dok je pjevao - ima nešto u tome što me nećeš... ja sam rosila i rosila..

Ima nešto u tome i što je srbin :rumenko:

Što mislite kako bi izgledao SRPSKO_HRVATSKI SEX ?
(ova tema ne smije poticat nikakvu mržnju )

Bila sam na koncertu od Joksimovica neki dan , tila sam ga pocepat na toj bini u tom sexy lajbeku koliko mi je bio UH'

hahahha, bila si na koncertu chobanina godine :)))

hahahha, bila si na koncertu chobanina godine :)))

Umjetnik .Inace znam svega 3 njegove pisme, išla san na nagovor..i nisan požalila. Extra umjetnik.. kad bi mu pisme bar imale neki drugi đir. Bacio me na koljena kad je uzeo harmoniku u ruke i odsvirao jednu staru kulturošku pismu .

Al što je bio zgodan... ah'

Umjetnik .Inace znam svega 3 njegove pisme, išla san na nagovor..i nisan požalila. Extra umjetnik.. kad bi mu pisme bar imale neki drugi đir. Bacio me na koljena kad je uzeo harmoniku u ruke i odsvirao jednu staru kulturošku pismu .

Al što je bio zgodan... ah'

jeste, narocito mu je zgodan vrat isti je samir smolo ili hari varesanovic, vidi se da smo bili par vekova pod turcima :))))

moze:)
ako je visok, zgodan, dugokur, duhovit, sarmantan, pun razumevanja, elegantan, stabilan, prodoran (:zstidljivko:), mudar, temperamentan..........:zskace:

Back