dragosh
Veoma poznat
- Poruka
- 11.827
...bas nekog zabole da ulazi u uniju sa Srbijom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Пази вама то нико не би предлагао већ бисте сами могли да поднесете кандидатуру уколико желите. То ко би био главни, договором би решили.
Боже, шта ја говорим, кад је вероватноћа стварања Балканског савета једнака вероватноћи да откупим јахту од Парис Хилтон.![]()

A može li KosovA da uđe![]()

У принципу се слажем, подржавам европске интеграције обеју земаља с тим што око атланских интеграција мислим да је потребно јачати политичку и војну сарадњу држава са обе стране Атлантика али такође мислим и да Србији није у интерсу да постане члан НАТО-а, такође постоје неки разлози из прошлости због којих не бих могао да прихватим учлањењње Србије у НАТО али можемо размењивати војне информације, срађивати на унапређењу војне технологије, борби против тероризма и сматрам да Србија а и Црна Гора свакако треба да остану чланице Партнерства за мир.Ma ja se malo zezam![]()
Ipak, ne bih bio za ovu uniju, mislim da treba da težimo evropskim i evroatlantskim integracijama, a šanse za formiranje ove unije su iste koliko i šanse da Crna Gora izađe na Indijski okean, tako da...![]()
Ti bi opet SFRJ?Ja bi licno voleo ako bi i do toga doslo da u nju udju Hrvatska, Bih i Srbija. Ostali paprikash i boraniju poput Slovenije, Crne Gore i Makedonije nek se sam snalazi.
Bože sačuvaj! Spajati nespojivo.Srbija,Bugarska ,Rumunij,Grčka,Makedonija,BiH,Crna Gora
Balkanska unija bi bila rešenje ali nedozvoljava Beč

P ja to ne racunam kao drzavu. I da pazi zbog toga se dobija karton ovde, nemoj da te prijavim![]()

У принципу се слажем, подржавам европске интеграције обеју земаља с тим што око атланских интеграција мислим да је потребно јачати политичку и војну сарадњу држава са обе стране Атлантика али такође мислим и да Србији није у интерсу да постане члан НАТО-а, такође постоје неки разлози из прошлости због којих не бих могао да прихватим учлањењње Србије у НАТО али можемо размењивати војне информације, срађивати на унапређењу војне технологије, борби против тероризма и сматрам да Србија а и Црна Гора свакако треба да остану чланице Партнерства за мир.
Што се тиче учлањења Црне Горе у НАТО, ја као особа која себе сматра пријатељем Црне Горе испоштоваћу сваку вашу одлуку.

Ne bih se baš složio![]()

Ma nemoj da se slazes,slazi se,nepostoji,mogu svi da se slazu,ali ako mi ne priznamo onda ne postoji.Ajde ja da dodjem kod tebe,da se nakotio za 2 godine ko kerovi,pa da trazimo nasu drzavu?Sta bi onda bilo?
Ajde necemo vise da diramo ovu temu,da te wujaymarkoff ne bi prijavio![]()
Sta mislite,da li bi trebali da stvorimo BU(Balkansku uniju),u kojoj bi osnivaci bili Srbija i Grcka(i glavne baje tu,naravno)?
50-tih godina XX veka osnovan je Balkanski savez koga su činile Jugoslavija, Grčka i Turska, a koji je zapao u krizu zbok sukoba Grčke i Turske oko Kipra. On formalno još postoji, nikada nije raskinut![]()
Ma jok bolan samo bi primili Srbe iz Hravtske, Srbe iz BiH, a "niže" nacije sa područja bivše JU jok.bili nas hrvate primili![]()
Pa vidi, činjenica je da Srbija nema nikakve vlasti na Kosovu i da Kosovo ima svoju vladu, premijera, preśednika, parlament i ostale državne institucije. Moja država je priznala Kosovo kao nezavisnu državu i ja, kao pristalica crnogorske vlasti, pišem sa tog aspekta

Mislimda treba da odes na Kosmet........

Odavno se razgovara o balkanskoj uniji.
Samo, na njenom celu se planira TURSKA.

![]()
![]()
![]()
Ti cobani da nam budu na celu Bu?!
Ti........... zaostali su bre gore od siptara![]()
![]()
![]()
![]()
Nebi usli Grci,realno su oni najjaci na balkanu,tako da..........nista od toga.
To ne zavisi od srpskih zelja.
To zavisi kako se velike sile dogovore.
A i sta nam je falilo 500 godina pod Turcima?
Znas li ti koliko je bilo velikih buna u Srbiji nakon dobijanja nezavinosti da se Turci ponovo VRATE u Srbiju?
Idi, raspitaj se na istoriji o tome....

?!
Neverujem da su to pravi srbi,valjda je logicnije da su to poturceni(muslimanski) srbi,pa oce bracu muslimane![]()
Ne, prijatelju, to su trazili PRAVI Srbi, ne muslimani..
I podizali su nekoliko velikih ustanaka koji su u krvi uguseni.
Proveri!

Jes pa posle da osvanu grafiti Srbija do Rodosa![]()