Ne racuna se, ne vidi joj se lice od naocara, ali zgodna je, mozda malo manje od mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to je jedna od tih koje nemožeš da zamisliš,![]()
Ko je ta jakara?
- - - - - - - - - -
Pa koliko samo po forumu likova onanise, ne znam kome dajes?
Ne racuna se, ne vidi joj se lice od naocara, ali zgodna je, mozda malo manje od mene![]()
Jebi ti nju ali ona je prva prdnula u sediste od jahte
Pa likovima sa foruma sigurno ne![]()
Znaci ti svoju picu nosis na druge drustvene igre?
Ma kakve bre drustvene igre?
Ne racuna se, ne vidi joj se lice od naocara, ali zgodna je, mozda malo manje od mene![]()
Pihčka ki avion, veruj mi nemate pojma, idem u hr godišnje nekoliko puta i svaki put sve lepša od lepše.![]()
Pa ono covece ne ljuti se u skidanje itd., bato jesi razmisljala da ti dodaju ram memorije po glavama?
Ma sta se ti tu nalupeta majke ti, kao maksim po trnju?
Sta da idem sa nekom probati, ja sam muskarac silni, one imaju meni doci. I jos jezik taj retardirani da ucim, pa nisam s marsa pao.Nisam istinu sam ti rekla.Probaj sa Slovenkama,one su dusice.A i blize su ti.Malo naucis jezik......I ne boli glava.A od svih drugih hoce.Ne znam za Makedonke jos da ti kazem.....
Setam zagrebom i ceso bi jaja, ali me sram pa samo setam i gledam zene. Ljudi toliko odrona da to nije pametno, to su verovatno sve jaranke sa dinarskog gorja, znaci divokozovske gradje sa velikim grbama i zategnuto lopatom u glavu.
Znaci srpkinje su pojam lepote za hrvatice. Po tome se vidi da nismo isti narod.