Balkanska lepota

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Setam zagrebom i ceso bi jaja, ali me sram pa samo setam i gledam zene. Ljudi toliko odrona da to nije pametno, to su verovatno sve jaranke sa dinarskog gorja, znaci divokozovske gradje sa velikim grbama i zategnuto lopatom u glavu.

Znaci srpkinje su pojam lepote za hrvatice. Po tome se vidi da nismo isti narod.

Al kad se Zagrebcanke srede i pocnu cvrkutati,pa i kamen bi se sazalio.......Jedino sto nemaju samopouzdanje,e to im je boljka......Ali mislim da im sada Hercegovke popravljaju prosjek.......:zcepanje:

Kakvo li ti to životno iskustvo nosiš sa sobom. Podeli ga bre sa nama :mrgreen:

Jesi dero kad dalmatinku? Ja sam ih dve, i to bas ciste dalmatinke, ma jesu one dobre nema sta samo su lude. Ali sumnjam da su dobre zene, zato i nisam ostao sa njima.

- - - - - - - - - -

Jes vala.....I kad pocnu onu njihovu razvlakusa-pricu.Al .ebi ga mislim da su sve u centru Zabrega......Sta"s Njofra ih naselio sve......Domovinke......A ni ja ih ne volim bilo koje nacije,da su

Pa je **** im on mater sto im je digo rampu. Njima ti je zagreb pojam ko nekome new york, uzas. Meni ni jedna metropola nije pojam, ****** grad.

I ja sam primetila da su Hrvati bas ruznjikav narod, tako da nikad nisam razumela sto se nasi muskarci pale na njihove zene, dok na primer nikad neces cuti Srpkinju da joj se svidjaju Hrvati, mislim u ljubavno-seksualnom smislu ne u nacionalnom.

Možda si ti ruhžan ki lopov, pa nisi nikad kreso hrvaticu, samo baljezgaš. :hahaha:

Lepota ne igra ulogu kod muskarca, nego velika jaja i da nisu previse dlakava, jer ih onda zene nerado lizu

- - - - - - - - - -

I ja sam primetila da su Hrvati bas ruznjikav narod, tako da nikad nisam razumela sto se nasi muskarci pale na njihove zene, dok na primer nikad neces cuti Srpkinju da joj se svidjaju Hrvati, mislim u ljubavno-seksualnom smislu ne u nacionalnom.

A dobro bas i da su srbi nesto zgodni i nisu ima tu i tamo, ali su vecinom crni i guzlati, turski gen valjda, sta znam. Ali zene su zgodne

Zato sto Hrvatica zna vjestinu prodaje,a Srpkinja je svaka gorda i previse.Isto je i sa Muslimankama(Bosnjakinjama),samo sto su one i socijalni slucajevi pride uglavnom.I nasi Srbi su takođe dosta tvrdi,ponositi ljudi tako da i oni vole laskanje.Ipak svaki pametan nece nasjesti na tuđu pricu jer danas je to dosta tesko ostvarivo.Mada,ipak svugdje ima i dobrih ljudi,ali ih treba pronaci.....

Zato sto Hrvatica zna vjestinu prodaje,a Srpkinja je svaka gorda i previse.Isto je i sa Muslimankama(Bosnjakinjama),samo sto su one i socijalni slucajevi pride uglavnom.I nasi Srbi su takođe dosta tvrdi,ponositi ljudi tako da i oni vole laskanje.Ipak svaki pametan nece nasjesti na tuđu pricu jer danas je to dosta tesko ostvarivo.Mada,ipak svugdje ima i dobrih ljudi,ali ih treba pronaci.....

Ma sta se ti tu nalupeta majke ti, kao maksim po trnju?

Back