БАЛКАНСКА ГЕЈ ПАРАДА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Бели Анђео

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.978
Izvršni direktor "LGBT Foruma Progresa" Zdravko Cimbaljević učestvovao je danas na paradi ponosa u Splitu i njene
učesnike pozdravio u ime "antifašističke Crne Gore", saopštila je ta organizacija.

Parada u Splitu protekla bez incidenata

Cimbaljević koji je na čelu nevladine organizacije za promociju prava ljudi drugačije seksualne orijentacije, čestitao je "kolegama iz Hrvatske zbog dosledne borbe, a hrvatskoj vladi zbog nedvosmislene podrške kroz organizovanje parade i kroz prisustvo značajnog broja ličnosti iz državnog vrha".

Izvršni direktor Foruma je pozvao učesnike splitske parade da dođu na paradu u Podgorici koja se očekuje juna iduće, 2013. godine.

Cimbaljević je na splitskoj paradi nosio zastavu duginih boja LGBT zajednice i državnu zastavu Crne Gore.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/327601/Ucesnici-splitske-parade-ponosa-pozvani-u-Podgoricu

Само напред. Они нека иду у педере, а ми на њихове девојке и жене.

Poslednja izmena:
Evo i mene juhuhuhu...

Dakle, drage pedersko-lezbijske organizacije, nudim se da se guzetam ulicama grada Beograda sa vama
samo ako će da mi platitie dnevnicu kao RIK kad sam čuvao kutije. Dakle ja se nudim profesionalno
a ne ovako emotivno ko dotični koji su prvo branili SFRJ pa ostali bez iste još je i pljuju, pa su onda branili Kosovo
u Rambujeu a otpisali ga u Kumanovu, sad im kriv ceo svet, i za kraj pominju da nisu ****** i da je njima gadno ono
što ****** rade...

Jel mi može da se dogovrimo za 8 dana šetnje u paketu ili ...

ŠTA NUDIM:
- uverenje da sam lezbijka
- duvanje u pištaljku i lupanje u šerpe
- vraćanje kamenica vlasnicima
- davanje izjava na engleskom ali i ruskom
- moralna pitanja sveštenim licima

EXTRA PONUDA! Samo 2.000 po danu! :D
šifra: zinuto dupe...

Poslednja izmena:
Evo i mene juhuhuhu...

Dakle, drage pedersko-lezbijske organizacije, nudim se da se guzetam ulicama grada Beograda sa vama
samo ako će da mi platitie dnevnicu kao RIK kad sam čuvao kutije. Dakle ja se nudim profesionalno
a ne ovako emotivno ko dotični koji su prvo branili SFRJ pa ostali bez iste još je i pljuju, pa su onda branili Kosovo
u Rambujeu a otpisali ga u Kumanovu, sad im kriv ceo svet, i za kraj pominju da nisu ****** i da je njima gadno ono
što ****** rade...

Jel mi može da se dogovrimo za 8 dana šetnje u paketu ili ...

ŠTA NUDIM:
- uverenje da sam lezbijka
- duvanje u pištaljku i lupanje u šerpe
- vraćanje kamenica vlasnicima
- davanje izjava na engleskom ali i ruskom
- moralna pitanja sveštenim licima

EXTRA PONUDA! Samo 2.000 po danu! :D
šifra: zinuto dupe...

Навијачи плаћају више, око 4500 + пиво + сендвич + пиротехники комплет за прву помоћ :)

шифра: у гајби те носам

Izvršni direktor "LGBT Foruma Progresa" Zdravko Cimbaljević učestvovao je danas na paradi ponosa u Splitu i njene
učesnike pozdravio u ime "antifašističke Crne Gore", saopštila je ta organizacija.

Parada u Splitu protekla bez incidenata

Cimbaljević koji je na čelu nevladine organizacije za promociju prava ljudi drugačije seksualne orijentacije, čestitao je "kolegama iz Hrvatske zbog dosledne borbe, a hrvatskoj vladi zbog nedvosmislene podrške kroz organizovanje parade i kroz prisustvo značajnog broja ličnosti iz državnog vrha".

Izvršni direktor Foruma je pozvao učesnike splitske parade da dođu na paradu u Podgorici koja se očekuje juna iduće, 2013. godine.

Cimbaljević je na splitskoj paradi nosio zastavu duginih boja LGBT zajednice i državnu zastavu Crne Gore.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/327601/Ucesnici-splitske-parade-ponosa-pozvani-u-Podgoricu

Само напред. Они нека иду у педере, а ми на њихове девојке и жене.

Bolje da je rekao ****** svi zemalja ujedinite se!:mrgreen::hahaha::rotf::rotf::hahaha::hahaha::rotf::rotf::hahaha:

Ko gođ reče da smo mi crnogorci ****** jebbem mu oca u vr guzzice. :rtfm:

Граница између Србије и ЦГ је тамо где престану да ти ј..у мајку и почну да ти ј..у оца !!!

За постављача теме :
Ја се понадао да је у питању иницијатива за одржавање те потенцијално велелепне манифестације, кад оно ћорак...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back